LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni koncert u Lisinskom

2Cellos i Mia Pečnik iskazuju enormne količine ljubavi

Prihodi od ulaznica za humanitarni koncert dvojca 2Cellos i Mije Pečnik namijenjeni su Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek.

Prihodi od ulaznica za humanitarni koncert dvojca 2Cellos i Mije Pečnik namijenjeni su Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek.

U suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom, Rotary Klub Zagreb 1242 organizira humanitarni koncert violončelističkoga dvojca 2Cellos i pijanistice Mije Pečnik. Pod nazivom Pokaži ljubav – gledaj srcem, održat će se 23. prosinca 2016. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Kupnjom ulaznice za koncert, pozivanjem humanitarnog broja i uplatom na žiro račun akcije građani i tvrtke mogu pomoći prikupiti sredstva potrebna za adaptaciju i opremanje kabineta senzorne integracije Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek. Senzorna integracija predstavlja način na koji mozak obrađuje informacije primljene putem osjetila, a poremećaj senzorne integracije javlja se kad mozak i živčani sustav ne mogu adekvatno integrirati osjetne informacije, što dovodi do poteškoća u percepciji, ponašanju i učenju.

Humanitarnu akciju i koncert najavili su Tomislav Svetina, predsjednik Rotary Kluba Zagreb 1242, Darko Tipurić, Rotary District 1913 Governor Nominee, Mirko Boch, ravnatelj Zagrebačke filharmonije, Diana Kralj, ravnateljica centra Vinko Bek te Blago Markota, v. d. glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije. Akciju podržavaju i brojne osobe iz javnoga života, poput hrvatskih nogometnih reprezentativaca, hokejaša HK Medveščak, rukometaša PPD Zagreb te drugih sportaša, pjevača i umjetnika.

FOTO: DRAŽEN TOMIĆ