LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv volonterima

13. Festival jednakih mogućnosti

Festival okuplja osobe s invaliditetom koje s drugim umjetnicima nastupaju u glazbeno-scenskom i likovnom programu te u edukacijsko-rekreacijskim i sportskim igrama.

Festival okuplja osobe s invaliditetom koje s drugim umjetnicima nastupaju u glazbeno-scenskom i likovnom programu te u edukacijsko-rekreacijskim i sportskim igrama.

Festival jednakih mogućnosti održat će se na Jelačićevom trgu u Zagrebu od 27. do 29. svibnja 2014. (utorak, srijedu i četvrtak), s dnevnim programom od 10 do 22 h.

Festival okuplja osobe s invaliditetom koje s drugim umjetnicima nastupaju u glazbeno-scenskom i likovnom programu te u edukacijsko-rekreacijskim i sportskim igrama. Svrha festivala je javno pokazivanje stvaralačke mogućnosti izvođača programa. Time se širi poruka da i osobe s invaliditetom trebaju uživati ista prava i obveze poput drugih građana.

Na trodnevnom uličnom festivalu nastupa preko 900 izvođača iz zemlje i inozemstva, od toga čak 600 osoba s invaliditetom.

Društvo tjelesnih invalida poziva sve zainteresirane da volonterskim radom doprinesu javnoj manifestaciji te uz dobru zabavu steknu nova poznanstva i korisna iskustva.

Edukacija i priprema volontera održat će se 7., 14. i 21. svibnja 2014. od 15 do 19 h u dvorani B4 Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu (FER), Unska 3. Prijaviti se možete dojavom osobnih podataka (imena i prezimena, naziva fakulteta i godine studija, broja mobitela, e-mail adrese) na telefon 4854-182, 099/8033-931, 098/314- 472, preko elektroničke adrese na: dti@zg.t-com.hr ili osobno u poslovnom prostoru Društva tjelesnih invalida u Zagrebu, Ilica 138 (ili Bosanska 2) od 9 do 17 h.

Rok za  prijavu volontera je do popunjavanja broja od 150 volontera. O edukaciji i dobrotvornom radu na F=M-u izdavat će se potvrde (knjižice), a moguće je i priznavanje volontiranja kao studentske prakse ovisno o dogovoru s mjerodavnim profesorom.

Društvo tjelesnih invalida raduje se zajedničkom radu i nezaboravnom druženju.

FOTO: ZAGREB