Cc123ad58c3706dde4c198a49bef5b5590e0eb92

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O udruzi

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta (USTEF) obnovljena je 2016. godine nakon što se pokazalo kako postoji potreba za udrugom koja će promovirati turizam i udruživati ljubitelje prema putovanjima, avanturizmu i istraživanju raznih oblika turizma kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Udruga okuplja proaktivne studente s ljubavi prema turizmu te  se povezuje sa stručnjacima i poduzećima iz prakse. Želja USTEF-a je pružiti mladima i studentima dodatno znanje i praktično iskustvo kroz organizaciju i rad na projektima udruge. Povezivanjem studenata i turističke djelatnosti omogućuje stjecanje stručnih znanja koja su prijeko potrebna u današnjem svijetu i povezivanje studenata sa stručnim dijelom turizma. Neki od najpoznatijih projekata udruge su:

● Tour de Tourism - konferencija o mogućnostima razvoja različitih grana turizma kako bi se pozitivno utjecalo na društvo i povezalo gospodarsku zajednicu sa studentima na kojem su sudjelovali i neki poznati sudionici poput Nevene Rendeli, Instituta za turizam, predstavnici međunarodne zračne luke dr. Franjo Tuđman te mnogi drugi.

● Organizacija raznih predavanja, radionica i panel rasprava poput projekta “S diplomom u turizam” - Diskusija s profesionalcima o mogućnostima zapošljavanja visokoobrazovane radne snage u turizmu.

● Inside Tourism -  case study natjecanje za učenike srednjih strukovnih škola

USTEF-ovci su kreativni, otvoreni, društveni, avanturistički, spremni za rad i stvaranje utjecaja u turizmu. S druge strane, vole se i također opustiti na raznim izletima i internacionalnim druženjima.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve udruge