4fefc72264fafe51dc5f52750fee508d3dd5620f

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O udruzi

Perpetuum Lab (www.perpetuum-lab.com.hr) portal je studenata medicine s pravom pristupa javnosti koji trenutno okuplja gotovo 17 000 studenata medicine, liječnika, studenata srodnih fakulteta i drugih zainteresiranih za medicinu i biomedicinske znanosti. Sastoji se od dviju glavnih sekcija:
• foruma na kojem su članovi do sada izmijenili više od 130 000 poruka, te
• sustava za online učenje.

Perpetuum Lab već je godinama najpoznatija platforma za razmjenu informacija i znanja među studentima medicine iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i drugih zemalja ovog govornog područja. Godišnje se naše stranice otvore više od 2 milijuna puta.

Zajedno su studenti stvorili gotovo 50 gigabajta materijala vezanih uz medicinu: skripti, powerpoint prezentacija, testova za provjeru znanja. Od tih materijala, uredništvo Perpetuum Laba filtrira najkvalitetnije i na temelju njih se, nadopunom iz stručne literature, stvara sadržaj za poseban e-learning sustav, čije je uređivanje i objavljivanje dostupno suradnicima uredništva s potvrdom identiteta (suradnik mora biti student medicine ili liječnik).

Kroz sekciju e-learninga nudimo medicinski sadržaj kvalitetniji od sveg drugog sadržaja dostupnog online na hrvatskom jeziku.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve udruge