Manifestacija u Zadru

Zadrani „điraju” poluotokom povodom Svjetskog dana multiple skleroze

Orgulje

Kako bi se podigla svijest javnosti o multipli sklerozi, ovog je utorka u planu „đir” zadraskim poluotokom uz prigodan program.

Društvo oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije i Udruga CINAZ u sklopu obilježavanja Svjetskog dana multiple skleroze u svibnju, organiziraju Drugi Zadarski MS đir. Održat će se 29. svibnja 2018. s okupljanjem u 10 sati na zadarskom Forumu, uz prigodan program – glazbu, dijeljenje letaka, majica, balona... Kao i prošle godine, u planu je đir od Foruma u 11 sati, preko Šetnice do Pozdrava Suncu gdje se planiraju pustiti baloni s motivirajućim porukama.

Ovom manifestacijom organizatori ponovno žele podići svijest o MS-u, doprijeti do što većeg broja oboljelih od MS-a i uz lagani đir svratiti pozornost na nužnost tjelesne aktivnosti. Također, pozivaju sve građane Zadra da se pridruže u obilježavanju ovog dana.

Komentari na članak

Vezani članci

Porcijunkulovo 2017.

Kulturno-turistička manifestacija

Grad Zrinskih posjetilo preko 320 000 ljudi za trajanja Porcijunkulova

Donosimo vam dašak atmosfere s ovogodišnjeg izdanja Porcijunkulova, tradicionalne kulturno-turističke manifestacije koja je prvotno zamišljena kao sajam tradicijskih zanata vezan uz blagdan Gospe od anđela.

Martenice

Narodni muzej Zadar

Martenice - bugarski simbol u Europi

Martenice simboliziraju zdravlje i sreću te su zaštitnik protiv zlih duhova.

meteorološki dan

Na današnji dan

Svjetski meteorološki dan

Prevari me jednom, tvoja sramota. Prevari me drugi put, moja sramota. Prevari me 350 000 puta, ti si meteorolog. (Kevin Hart)

Dan Europe

Suradnja predstavništva Europske komisije i Ministarstva

Bogat program za Dan Europe u Zagrebu

Od 8. do 13. svibnja obilježava se Europski tjedan. Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj zajedno s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije pripremilo je poseban program za Dan Europe, 9. svibnja.

Ansambl ZOOV – COOL

Međunarodni festival komorne glazbe

Ansambl ZOOV – COOL premijerno u Splitu predstavlja „Ratne kvartete“

Na MAGfestivalu nastupa novi ansambl ZOOV-COOL koji će splitskoj publici premijerno izvesti „Ratne kvartete“ nastale u ratnom periodu 1991. godine. Radi se o djelima hrvatskih skladatelja Anđelka Klobučara, Frane Paraća, Marka Ruždjaka i Željka Brkanovića iznimne umjetničke vrijednosti.