Manifestacija u Zadru

Zadrani „điraju” poluotokom povodom Svjetskog dana multiple skleroze

Orgulje

Kako bi se podigla svijest javnosti o multipli sklerozi, ovog je utorka u planu „đir” zadraskim poluotokom uz prigodan program.

Društvo oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije i Udruga CINAZ u sklopu obilježavanja Svjetskog dana multiple skleroze u svibnju, organiziraju Drugi Zadarski MS đir. Održat će se 29. svibnja 2018. s okupljanjem u 10 sati na zadarskom Forumu, uz prigodan program – glazbu, dijeljenje letaka, majica, balona... Kao i prošle godine, u planu je đir od Foruma u 11 sati, preko Šetnice do Pozdrava Suncu gdje se planiraju pustiti baloni s motivirajućim porukama.

Ovom manifestacijom organizatori ponovno žele podići svijest o MS-u, doprijeti do što većeg broja oboljelih od MS-a i uz lagani đir svratiti pozornost na nužnost tjelesne aktivnosti. Također, pozivaju sve građane Zadra da se pridruže u obilježavanju ovog dana.

Komentari na članak

Vezani članci

Proljeće u Andautoniji

Arheološki muzej u Zagrebu

Besplatan prijevoz do antičke Andautonije u Ščitarjevu na radionice, predavanja i izložbe

Svi posjetitelji Arheološkog parka Andautonija u Ščitarjevu mogu uživati u rimskim okusima, mirisima, modi i igri. Ulaz je besplatan, a dobrodošli su i kućni ljubimci.

Humanitarna akcija Svjetiljke ljubavi

Akcija za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju u OŠ Voštarnica

Humanitarna večer „Svjetiljke ljubavi” u Zadru

U subotu, 14. prosinca u 18 sati organizirana je humanitarna akcija pod nazivom „Svjetiljke ljubavi” koju organizira FRAMA Zadar Arbanasi za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju iz Osnovne škole Voštarnica, Zadar.

Božićna radionica u Udruzi Cinaz

Udruga CINAZ

Na kreativnoj božićnoj radionici izradite prigodne poklone za vaše najmilije

U Udruzi CINAZ naučite izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala. Radionica je besplatna i svi materijali su osigurani, na vama je samo da dođete!

Veterinarski fakultet

Cjelodnevna manifestacija

Zavirite u unutrašnjost Veterinarskog fakulteta na otvorenim vratima te nastavite na Noć knjiga

Program Dana otvorenih vrata započet će organiziranim obilaskom zavoda, klinika i studentskih prostora Veterinarskoga fakulteta, tijekom kojega će se posjetiteljima demonstrirati rad s malim životinjama.

Crkva sv. Donata Zadar

#birajzadar

Titula najbolje europske destinacije 2016. pripala je Zadru

Najbolja europska destinacija 2016. godine je – Zadar! Nešto manje od 290 tisuća ljudi Zadar je stavilo ispred Rima, Madrida, Pariza i Milana.