Pregledi u ordinacijama Stomatološkog fakulteta

Za studente besplatni stomatološki pregledi do kraja veljače

Zubi 1

Probleme sa zubima zagrebački studenti mogu riješiti kod kolega sa Stomatološkog fakulteta, i to besplatno do kraja veljače.

Većina studenata studira daleko od svojeg rodnog mjesta, a time i od svojeg zubara. Stoga kod narušenog zdravlja zubiju nailaze na problem da ne znaju kome se obratiti za pregled i pomoć. Zato su studenti sa Stomatološkog fakulteta na usluzi kolegama. 

Na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu svakim radnim danom pojedini studenti stomatologije obavljaju pregled zubiju i vrše potrebne usluge, kao što su stavljanje i zamjena plombi, popravljanje karijesa i sl. Njihove ordinacije otvorene su za sve studente, samo je potrebno rezervirati termin na e-mail adresama dežurnih studenata, koje se nalaze u rasporedu

Preglede je moguće obaviti do kraja semestra, dakle do kraja veljače, a usluge su besplatne

Komentari na članak

Vezani članci

Besplatna radionica pletenja u Info zoni

Info zona

Otvorene prijave za besplatnu radionicu pletenja u Info zoni

Uz osiguran materijal, sudionici i sudionice će kroz praktični rad izraditi šal i džemper te će svoje radove predstaviti na skupnoj izložbi.

Laptop

Razvij novu vještinu

Srce ima novu radionicu za ljubitelje digitalne obrade videomaterijala

Radionica je potpuno besplatna, a prva će se održati u srijedu, 21. ožujka 2018. od 9 sati.

Glas Yunana

Program Ljetne pozornice

Od Kine, preko „jazza”, do tambure i klape – besplatno na Bundeku

Svi putovi vode na Bundek od 17. do 19. srpnja kada zagrebačku publiku očekuje vrlo bogat glazbeni program uz potpuno besplatan ulaz.

Film "Tvornica ničega"

Projekcije u MM centru

Besplatno na premijere filmova nagrađenih u Cannesu i Locarnu

U narednim nas danima u MM centru očekuju hrvatske premijere filmova nagrađivanih svjetskim filmskim nagradama, i to potpuno besplatno.

Zlatne košarkašice

Inventura

11 događaja koji su obilježili studentsku 2016. godinu

Na prvi pogled, "sve je isto ka' i lani" – HDZ je još uvijek na vlasti, Hajduk je standardno nikakav, a državljanstvo Marina Čilića mijenja se ovisno o broju osvojenih setova. Ipak, živote hrvatskih studenata obilježile brojne priče koje smo tijekom godine pratili.