„Do You Speak Fashion“

VIDEO: Kampanja Portanova Fashion Incubatora slavi slobodu kreiranja vlastitoga stila

„Do You Speak Fashion“

Portanova Fashion Incubator kampanjom „Do You Speak Fashion“ najavljuje svoje 17. izdanje. Šest mladih dizajnera, svježa krv naše modne scene, izabrano je za njezina zaštitna lica.

Moda je uvijek bila jezik, a tim jezikom sada govori sve veći broj ljudi. 17. sezona Portanova Fashion Incubator mjesto je na kojemu se rađaju nove modne ideje i imena, susreće mlada energija i različiti modni stilovi.

Portanova Fashion Incubator, najutjecajnije regionalno natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere u regiji, kampanjom Do You Speak Fashion najavljuje svoje 17. izdanje koje će se održati 10. i 11. studenog u centru Portanova u Osijeku.

– U općoj histeriji koja je zahvatila svijet i modnu industriju, danas je teško odrediti što je ukus i što je dobar ukus. U tom sveopćem kaosu zapravo nema pravila, brendovi sve više liče jedan drugome. – kaže Nikola Beban, voditelj projekta PFI te dodaje: – Moda nam je danas dostupnija nego ikad prije i koristimo ju za komuniciranje svojih ideja i identiteta. Uživamo u toj slobodi kreiranja vlastitoga stila i to je ono što ova kampanja slavi.

Šest mladih dizajnera, svježa krv naše modne scene, izabrano je za zaštitna lica najavne kampanje za 17. Portanova Fashion Incubator. To su Mona Lacko, Mirjana Klepić, Antun Aščić, Sonja Lamut, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, a svi su oni svoje karijere započeli na osječkoj pisti da bi danas postali mladi poduzetnici čiji su rad i originalan stil zapaženi. Autorski tim čine Mare Milin (fotografija), Krešimir Grančarić (grafika), Petar Trbović (styling), Kristina Atletić i Nada Viljevac (MUA i hair za učilište Profokus).

U nastavku pogledajte video kampanje:

Komentari na članak

Vezani članci

Sugar Ants ljetna kolekcija

Produktivni „mravinjak“

FOTO: Sugar Ants su dokaz da poduzetništvo može fukcionirati u Hrvatskoj uz puno rada i dobre ideje

Da mladi mogu puno više od sjedenja u domu svojih roditelja, dokazuje nam mladi poduzetnik iz Vinkovaca i njegov tim, koji nisu čekali da se ideje same počnu ostvarivati, nego su stvari preuzeli u svoje ruke i pokrenuli novi hrvatski brend – Sugar Ants.

Washington Post

Plaćena praksa u SAD-u

Postani pripravnik u Washington Postu!

Najpoznatije i najčitanije vašingtonske novine, The Washington Post, raspisale su natječaj za pripravničke pozicije za ljeto 2016. Praksa traje 12 tjedana, a prijave se primaju do 16. listopada 2015.

Blake Lively

Fotogalerija

Haljine s eBaya za pedesetak do sto kuna koje će te pretvoriti u divu

Pogledaj našu fotogaleriju i pronađi za sebe haljinu s crvenog tepiha do sto kuna.

The Beatles

Na današnji dan

VIDEO: Izdan singl „Get Back“ koji je među Beatlese posijao sjeme razdora

Pjesma je u SAD-u objavljena na današnji dan 1969., a iza zaraznih stihova kriju se višestruke poruke.

desk

Sezona učenja

Bezbrižan prolaz preostalih kolokvija nadohvat ruke

Važnije je učiti učinkovito nego učiti puno. To nije lagan zadatak, posebno kad stres i obaveze pokucaju na vrata. Stoga vam otkrivamo neobične trikove kako što bolje i kvalitetnije učiti.