Modna revija

Uz raskoš i kvalitetu hrvatskog dizajna prikupljen novac za bolnicu Goljak

Fashion&Compassion 2019

– Teško je ostati ravnodušan pred tolikom kreativnošću i  detaljima u izloženim kolekcijama. Zbog velikog je interesa i prikupljena željena svota u svrhu opremanja senzoričkog parka bolnice Goljak. – kaže Dominik Vukušić, predsjednik Rotaract kluba Zagreb Kaptol.

Tijekom humanitarne modne revije Fashion&Compassion, koju je u Galeriji Klovićevi dvori 7. svibnja organizirao Rotaract klub Zagreb Kaptol, predstavljeni su unikatni odjevni predmeti hrvatskih dizajnera. Pred prepunim atrijem prošetale su poznate manekenke odjevene u kreacije Varteksa, Morane Krklec, Mirne Posavčević, Lorete Gudelj i Ivana Friščića.

– Teško je ostati ravnodušan pred tolikom kreativnošću i detaljima u izloženim kolekcijama. Zbog velikog je interesa i prikupljena željena svota u svrhu opremanja senzoričkog parka bolnice Goljak. – kaže Dominik Vukušić, predsjednik Rotaract kluba Zagreb Kaptol.

Osim mladih Rotaractovaca, napomenuo je Vukušić, u rad na eventu bili su uključeni i studenti volonteri sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta, učenice Obrtničke škole te njihova profesorica Ana Tolp.

Nakon završetka revije slavlje se nastavilo uz mladu grupu Kali Lago.

Foto: Rotaract klub Zagreb Kaptol

Komentari na članak

Vezani članci

LEO Rijeka Darujmo život

LEO kluba Rijeka poziva

Humanitarna akcija „Darujmo život“

Pridružite se humanitarnoj akciji „Darujmo život“ i pomozite LEO klubu Rijeka pri kupnji pulsnog oksimetra. Pomagati nikad nije bilo tako lako!

OO

Otvoreno srce HKS-a

Studenti HKS-a prikupljaju donacije za Otvoreni ormar

Donacije će se prikupljati u prizemlju glavne sveučilišne zgrade u ponedjeljak, 1. travnja, i utorak, 2. travnja, od 9:00 do 13:00.

Studentski.hr izložba

Izložba u Klovićevim dvorima

Upoznajte se s najznačajnijim predstavnicima street arta na izložbi "Street art 2.0: Inovacija u srcu pokreta"

Do 29. listopada traje izložba posvećena street artu u galeriji Klovićevih dvora. Bilo da ste znatiželjni, zaljubljenik u street art ili ste samo željni isprobati razne interaktivne sadržaje, nećete požaliti.

pomoć

Humanitarna pomoć

Studenti Veleučilišta „Nikola Tesla” i 24 ugostiteljska objekta u Gospiću u akciji za Šimuna Petra

Za dječaka Šimuna Petra Marunu organiziran je humanitarni koncert u Gospiću, a donacije se prikupljaju i u kutijama koje se nalaze u 24 ugostiteljska objekta.

Marjanska bicikijada

Humanitarna akcija

Više od osamdeset biciklista doprinosi humanijem Splitu

Prikupljena sredstva donirat će se Centru Juraj Bonači za sportsko-edukativno uređenje dvorišta s ciljem podizanja kvalitete boravka i provođenja raznih aktivnosti na otvorenom prostoru, što u konačnici poboljšava senzorno-motoričke sposobnosti korisnika.