Sveučilište u Dubrovniku

Uloga emocionalne inteligencije u poslu tema je radionice za dubrovačke studente

Emocionalna inteligencija

Veća emocionalna inteligencija možda je ključ do boljega poslovnog uspjeha. Saznajte sve o važnosti emocionalne inteligencije u poslu na radionici koja će se održati u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku.

Koliku ulogu u ostvarenju uspjeha kod ljudi ima intelektualna, a koliko emocionalna inteligencija i jesu li osobe s visokim IQ-om nužno i uspješnije od ostalih samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore na radionici Uloga emocionalne inteligencije u poslu koja će se u ponedjeljak, 19. prosinca, održati u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku.

Radionicu će voditi  mag. educ. soc. Aleksandra Hršak iz Centra za podršku studentima i karijernoga savjetovanja Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koja će objasniti i rezultate istraživanja po kojima čak 80 posto uspjeha u poslu ovisi o emocionalnoj inteligenciji.

Na radionici mogu sudjelovati studenti, ali i svi zainteresirani. S obzirom na to da je broj mjesta posjetitelja radionice ograničen, potrebno se do 17. prosinca prijaviti na e-adresu: karijere@unidu.hr  ili na broj: 446 042 (Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata).

Komentari na članak

Vezani članci

Umjetnost - kistovi

Galerija umjetnina u Splitu

U tijeku je natječaj A4 za studente umjetničkih smjerova

Natječaj Galerije umjetnina u Splitu namjenjen je studentima umjetničkih usmjerenja, a cilj mu je izložbom povezati buduće umjetnike i povjesničare umjetnosti iz cijele Hrvatske.

Uradi sam - sajam rukotvorina

Klub mladih Split

Rukotvorine se pretvaraju u pravu umjetnost na sajmu kreativnosti

Klub mladih Split poziva sve zainteresirane mlade kreativce da svojim radovima sudjeluju na „Uradi sam – sajmu kreativnosti“ te da na taj način predstave javnosti svoje izvedbe. Prijave su otvorene do 11. svibnja.

Društvene mreže

Edukacija

Besplatna akademija digitalnog marketinga za studente

– Cilj je ove akademije dati studentima uvid u širok svijet digitalnog marketinga te ih usmjeriti prema području koje im najbolje leži. Tijekom tri mjeseca studenti će se upoznati s raznim područjima kojima se digitalne agencije bave, iskusiti dinamičnost agencijskog posla i na kraju dobiti potvrdu za stečene vještine – rekla je Iva Gotlin.

foto

Izložba inovacija

Inovativna Hrvatska ovoga se tjedna okuplja u Ivanić-Gradu

Više od 200 sudionika iz nekoliko hrvatskih županija predstavit će inovativne ideje i projekte na Izložbi inovacija u Ivanić-Gradu. Posjetitelje očekuje bogat popratni program u obliku predavanja, radionica i panel diskusije.

Monopoly novac

Sorbus Aucuparia

Eto, zato ne možemo biti prijatelji... Kako je kriza uništila moj socijalni život?

Kriza nas je žestoko opalila, a svatko se na svoj način nosi s njom. Možda ćemo kao generacija biti zreliji, cijeniti i ono malo što imamo.