Sveučilište u Dubrovniku

Uloga emocionalne inteligencije u poslu tema je radionice za dubrovačke studente

Emocionalna inteligencija

Veća emocionalna inteligencija možda je ključ do boljega poslovnog uspjeha. Saznajte sve o važnosti emocionalne inteligencije u poslu na radionici koja će se održati u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku.

Koliku ulogu u ostvarenju uspjeha kod ljudi ima intelektualna, a koliko emocionalna inteligencija i jesu li osobe s visokim IQ-om nužno i uspješnije od ostalih samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore na radionici Uloga emocionalne inteligencije u poslu koja će se u ponedjeljak, 19. prosinca, održati u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku.

Radionicu će voditi  mag. educ. soc. Aleksandra Hršak iz Centra za podršku studentima i karijernoga savjetovanja Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koja će objasniti i rezultate istraživanja po kojima čak 80 posto uspjeha u poslu ovisi o emocionalnoj inteligenciji.

Na radionici mogu sudjelovati studenti, ali i svi zainteresirani. S obzirom na to da je broj mjesta posjetitelja radionice ograničen, potrebno se do 17. prosinca prijaviti na e-adresu: karijere@unidu.hr  ili na broj: 446 042 (Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata).

Komentari na članak

Vezani članci

Mobitel na stolu

Kada, ako ne sada?

Pet razloga zašto često mijenjati studentski posao

Ponuda studentskih poslova vjerojatno je najbogatija i najraznovrsnija. Studenti i studentice često mijenjaju vrstu studentskog posla tijekom fakulteta. Donosimo pet razloga zašto je to sasvim normalno, ali i poželjno.

CROZ Code Quest 2016

Natjecanje u programiranju

CROZ Code Quest: Izađi iz virtualnog labirinta

U edukacijskom centru Learn@CROZ održat će se peto po redu natjecanje u programiranju. Prijaviti se može samostalno ili u timu do 16. svibnja.

Pula film festival

Projekt „Mladi filmofili"

Poziv ljubiteljima sedme umjetnosti na valoriziranje filmova 65. Pulskog filmskog festivala

Pulski filmski festival do 30. svibnja 2018. zaprima prijave mladih ljubitelja filmova za sudjelovanje u projektu „Mladi filmofili". Odabranim kandidatima Festival osigurava smještaj, prehranu i akreditacije za festivalske projekcije.

Debatni klub EFZG

Trodnevna edukacija, zabava i druženje

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta održat će se u Crikvenici od 28. do 30. listopada 2016. godine. Školu organiziraju Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

sci

Znanstveno-edukacijski centar Višnjan traži mentore

Prijavite se za rad s visokomotiviranom djecom i mladima

ZECV je u potrazi za mentorima u sklopu novog projekta „ZA: cjelogodišnji sustav edukacijske podrške darovitim učenicima na području znanosti i tehnologije“.