Sveučilište u Dubrovniku

Uloga emocionalne inteligencije u poslu tema je radionice za dubrovačke studente

Emocionalna inteligencija

Veća emocionalna inteligencija možda je ključ do boljega poslovnog uspjeha. Saznajte sve o važnosti emocionalne inteligencije u poslu na radionici koja će se održati u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku.

Koliku ulogu u ostvarenju uspjeha kod ljudi ima intelektualna, a koliko emocionalna inteligencija i jesu li osobe s visokim IQ-om nužno i uspješnije od ostalih samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore na radionici Uloga emocionalne inteligencije u poslu koja će se u ponedjeljak, 19. prosinca, održati u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku.

Radionicu će voditi  mag. educ. soc. Aleksandra Hršak iz Centra za podršku studentima i karijernoga savjetovanja Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koja će objasniti i rezultate istraživanja po kojima čak 80 posto uspjeha u poslu ovisi o emocionalnoj inteligenciji.

Na radionici mogu sudjelovati studenti, ali i svi zainteresirani. S obzirom na to da je broj mjesta posjetitelja radionice ograničen, potrebno se do 17. prosinca prijaviti na e-adresu: karijere@unidu.hr  ili na broj: 446 042 (Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata).

Komentari na članak

Vezani članci

Krakow

Natječaj za stipendije

UNESCO nudi stipendije za istraživački program u Poljskoj

Stipendije se odnose na područja znanosti, inženjerstva i tehnologije na AGH Sveučilištu znanosti i tehnologije.

LEAP Summit

LEAP Summit

Preko 1000 mladih entuzijasta pokreće promjene u Zagrebu

Učinite važan korak za svoju budućnost. Sudjelujte na projektu LEAP Summit i spremno uđite u svijet poduzetništva.

LinkedIn

Poslovni savjeti stručnjaka

Kvalitetnim profilom na LinkedInu do posla iz snova

Ako već niste napravili profil na LinkedInu, vrijeme je da ga napravite. Kako bismo vam olakšali izradu kvalitetnoga i poslodavcima zanimljivoga profila, a time i pronalazak željenoga posla, donosimo vam nekoliko savjeta stručnjaka iz područja društvenih mreža i upravljanja karijerom.

Predavanje o capoeiri

Klub mladih Split

Saznajte sve o afro-brazilskoj vještini – capoeiri

Zanima vas kako izgledaju capoeira pokreti? Možete ih vidjeti ovog četvrtka u Klubu mladih Split.

Vip alumni program

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Vipnet pokrenuo natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju Vip alumni programa

U godinu dana Vipnet će u svakog kandidata uložiti preko 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale pogodnosti. Prijavi se i ti!