Sveučilište u Dubrovniku

Uloga emocionalne inteligencije u poslu tema je radionice za dubrovačke studente

Emocionalna inteligencija

Veća emocionalna inteligencija možda je ključ do boljega poslovnog uspjeha. Saznajte sve o važnosti emocionalne inteligencije u poslu na radionici koja će se održati u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku.

Koliku ulogu u ostvarenju uspjeha kod ljudi ima intelektualna, a koliko emocionalna inteligencija i jesu li osobe s visokim IQ-om nužno i uspješnije od ostalih samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore na radionici Uloga emocionalne inteligencije u poslu koja će se u ponedjeljak, 19. prosinca, održati u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku.

Radionicu će voditi  mag. educ. soc. Aleksandra Hršak iz Centra za podršku studentima i karijernoga savjetovanja Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koja će objasniti i rezultate istraživanja po kojima čak 80 posto uspjeha u poslu ovisi o emocionalnoj inteligenciji.

Na radionici mogu sudjelovati studenti, ali i svi zainteresirani. S obzirom na to da je broj mjesta posjetitelja radionice ograničen, potrebno se do 17. prosinca prijaviti na e-adresu: karijere@unidu.hr  ili na broj: 446 042 (Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata).

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada fakulteta

Radionica na FER-u

Mladi inženjeri postaju konkurentniji na tržištu pohađanjem EESTEC-ove radionice

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb ponovno organizira radionicu o ugradbenim sustavima od 15. do 26. svibnja. Prijave za sudjelovanje visoko motiviranih studenata traju do 5. svibnja.

Centar robotike Futura

Sveučilište u Dubrovniku

Informatički klub Futura predstavlja novi projekt „Centar robotike”

Nakon uvodnog dijela, do 13 sati moći će se pogledati oprema koja će se koristiti na radionicama i natjecanjima.

Silente

Akcija „Ti & Silente”

Zapjevajte s grupom Silente na pozornici Doma sportova

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku nastupiti zajedno s popularnim Dubrovčanima na najvećem koncertu njihove karijere – u Domu sportova 20. veljače.

Georgia Tech

Prijave do 8. prosinca

Stipendija za studij na Georgia Institute of Technology

Svim izvrsnim studentima znanstveno-istraživačkog duha, nudi se prilika za usavršavanjem na jednom od najprestižnijih američkih javnih sveučilišta.

Radionica izrade svijeća

Događanja u Klubu Zona

Zbog velikog interesa ponavlja se radionica izrade svijeća

– Sudionici radionice naučit će kako samostalno izraditi svijeću, obojiti vosak, ali i dodati mirise i reciklirati stare svijeće i tako stvoriti korisnu dekoraciju u domu. – objašnjava voditeljica radionice.