Stručno-znanstveno okupljanje

Studentski kongres Sanitas posvećen zaštiti zdravlja

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Sanitas se održava 13. i 14. travnja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, a uključuje plenarna predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska usmena i poster izlaganja te tematske radionice.

Studentski kongres zaštite zdravlja Sanitas prvi je kongres ove tematike na Sveučilištu u Rijeci. Radi se o stručno-znanstvenom okupljanju čija su ciljana publika studenti biomedicinskih smjerova i prirodnih znanosti iz Hrvatske i šire regije. Omogućava im kreiranje vlastite mreže suradnika sličnih interesa i stjecanje iskustva kongresnog sudjelovanja, što većinu njih očekuje u daljnjem profesionalnom životu.

Kongres se održava 13. i 14. travnja 2018. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Događaj uključuje plenarna predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska usmena i poster izlaganja te tematske radionice. Ugošćuje stotinjak sudionika sa sveučilišta iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Tematika zaštite zdravlja, odnosno prevencije, trenutno je u fokusu suvremene medicine. Edukacijom i aktivnim uključivanjem javnosti u brigu o vlastitom zdravlju i prevenciji bolesti ovaj projekt nastoji potaknuti javnost na poboljšanje općeg znanja o zdravlju i osobnoj zaštiti te daje svoj doprinos osvješćivanju o važnosti preventivnih programa i posljedica načina života.

Komentari na članak

Vezani članci

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Nacionalno natjecanje studenata

Ecotrophelia Hrvatska 2014.: Studenti kreiraju eko prehrambene proizvode

PBF organizira studentsko natjecanje Ecotrophelia Hrvatska 2014.

Ugovor, Izvor: Pixabay

Studentski poslovi

Male tajne studentskih ugovora

Za vas smo istražili što vam je sve potrebno za učlanjivanje u Student servis, gdje sve možete podići studentski ugovor i gdje pronaći dobar posao.

FFZG Orijentacijski tjedan 2018

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

„Orijentacijski tjedan" započet će predstavljanjem dekanice i info štandovima, a završiti tulumom

Štandovi studentskih udruga, Centra za strane jezike, predavanje o stipendijama, koncert akademskog zbora Concordia discors – tek su neke od aktivnosti koje se pripremaju za „Orijentacijski tjedan" na Filozofskom fakultetu.

https://www.pinterest.com/pin/368873025712532797/

Luka Basa

Izbjegavanje učenja, epizoda: čišćenje stana

Ma đava odnija i prišu! Mogu odvojiti još sat vremena za čišćenje. Kad je bal, nek' je maskenbal!

Pravni fakultet u Zagrebu

Društvo studenata socijalnog rada

Studenti socijalnog rada progovaraju o medijskoj hajci na njihovu struku

Povodom aktualnih napada u hrvatskim medijima o socijalnim radnicima oglasilo se Društvo studenata socijalnog rada. Sagledajte njihovo viđenje cjelokupne situacije.