STEP-ova radionica

Studenti kreativnošću postižu unutarnje zdravlje i ravnotežu

Strah, zabrinutost

Udruga STEP organizira besplatnu radionicu na kojoj će studente uvesti u svijet psihodrame i art terapije. Održat će se 9. listopada u 19 sati.

Želite se odvažiti na istraživanje svog unutarnjeg svijeta, kao i vaših interpersonalnih odnosa? Pokušali biste sagledati životne situacije iz perspektive drugih te kroz grupni rad bolje razumjeti sebe i druge? Želite potaknuti razvoj svoje spontanosti i kreativnosti te tako u sebi ojačati potencijal za pronalaženje novih i jedinstvenih rješenja za već postojeće probleme i izazove?

Ako ste student, ove jeseni imate jedinstvenu priliku odgovoriti da na ova pitanja na besplatnoj radionici nakon koje će biti moguće priključiti se kontinuiranoj terapijskoj grupi. Održat će se u ponedjeljak, 9. listopada 2017. u 19 sati, na adresi Horvaćanska 31D, preko puta Studentskog doma Stjepan Radić, u prostorima udruge STEP. Voditeljica radionice, kao i kasnije terapijske grupe bit će mr. art. Kristina Bjelopavlović Cesar.

Radionica Kreativnošću do unutarnjeg zdravlja i ravnoteže uvest će vas u svijet psihodrame i art terapije kroz koje ćete biti u mogućnosti, uz puno akcije i smijeha, započeti svoj put osobnog rasta i razvoja. Više informacija o psihodrami i art terapiji nalazi se na poveznici.

Priliku za besplatno priključivanje terapijskoj grupi, kao i sudjelovanje u radionici, donosi vam STEP – studentski evanđeoski pokret, udruga koja već 35 godina izaziva studente na hrabrost i inicijativnost te uvođenje pozitivnih promjena u sve pore društva. Ovaj pokret čvrsto vjeruje da svaka promjena počinje od nas samih, tako da velik naglasak stavlja na introspekciju, rad na sebi i rad u timu, dok ova radionica savršeno obuhvaća sve te stvari. Broj mjesta je ograničen pa je potrebno prijaviti se na info@step.hr što prije.

Komentari na članak

Vezani članci

Radionica o prevenciji vršnjačkog nasilja

Liga za prevenciju ovisnosti

Rad na prevenciji vršnjačkog nasilja u Info zoni

–Svako ljudsko biće ima potrebu da bude saslušano i da ima stvarnu životnu moć. – upozoravaju iz Lige za prevenciju ovisnosti

Veliki filmski kviz - rođendan/naslovna

Nova horor-kategorija na FAK-ovom kvizu

Prijavite se na novo izdanje Velikog filmskog kviza!

Struktura kviza neće se previše razlikovati od prethodnih, uz obaveznu (i prigodnu) novu horor-kategoriju pod naslovom „Kad jaganjci utihnu”.

Projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj"

Projekt „Hrvatska pamet Hrvatskoj”

Sudjelujte u projektu Poslovnog dnevnika i osvojite do 63 000 kuna

Cilj projekta Poslovnog dnevnika „Hrvatska pamet Hrvatskoj” je nagraditi izvrsnost hrvatskih studenata te potaknuti njihovo lakše uključivanje u sustav nacionalne ekonomije.

22. KOZa 2016

Kviz općeg znanja

"Dvajsdruga" KOZa stiže u Metropolis

Osim standardnih kategorija organizatori su pripremili i lagane egzibicijske dvoboje da natjecateljima skrate "zujanje" pod pauzama dok se ispravljaju testovi.

Studentice

Srednjoeuropski program razmjene za sveučilišne studije

Sve što trebate znati o stipendijama programa CEEPUS

Stipendije za mobilnost unutar programa CEEPUS dostupne su studentima preddiplomskog, diplomskog, poslijediplomskog i doktorskog studija te nastavnom osoblju.