STEP-ova radionica

Studenti kreativnošću postižu unutarnje zdravlje i ravnotežu

Strah, zabrinutost

Udruga STEP organizira besplatnu radionicu na kojoj će studente uvesti u svijet psihodrame i art terapije. Održat će se 9. listopada u 19 sati.

Želite se odvažiti na istraživanje svog unutarnjeg svijeta, kao i vaših interpersonalnih odnosa? Pokušali biste sagledati životne situacije iz perspektive drugih te kroz grupni rad bolje razumjeti sebe i druge? Želite potaknuti razvoj svoje spontanosti i kreativnosti te tako u sebi ojačati potencijal za pronalaženje novih i jedinstvenih rješenja za već postojeće probleme i izazove?

Ako ste student, ove jeseni imate jedinstvenu priliku odgovoriti da na ova pitanja na besplatnoj radionici nakon koje će biti moguće priključiti se kontinuiranoj terapijskoj grupi. Održat će se u ponedjeljak, 9. listopada 2017. u 19 sati, na adresi Horvaćanska 31D, preko puta Studentskog doma Stjepan Radić, u prostorima udruge STEP. Voditeljica radionice, kao i kasnije terapijske grupe bit će mr. art. Kristina Bjelopavlović Cesar.

Radionica Kreativnošću do unutarnjeg zdravlja i ravnoteže uvest će vas u svijet psihodrame i art terapije kroz koje ćete biti u mogućnosti, uz puno akcije i smijeha, započeti svoj put osobnog rasta i razvoja. Više informacija o psihodrami i art terapiji nalazi se na poveznici.

Priliku za besplatno priključivanje terapijskoj grupi, kao i sudjelovanje u radionici, donosi vam STEP – Studentski evanđeoski pokret, udruga koja već 35 godina izaziva studente na hrabrost i inicijativnost te uvođenje pozitivnih promjena u sve pore društva. Ovaj pokret čvrsto vjeruje da svaka promjena počinje od nas samih, tako da velik naglasak stavlja na introspekciju, rad na sebi i rad u timu, dok ova radionica savršeno obuhvaća sve te stvari. Broj mjesta je ograničen pa je potrebno prijaviti se na info@step.hr što prije.

Komentari na članak

Vezani članci

SZSZG

Javni pozivi

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu traži studenskoga pravobranitelja i članove odbora

Svi zainteresirani trebaju kandidature poslati na e-mail adresu: studentski.zbor@gmail.com zaključno s 15. studenim 2016. godine.

1

Natječaj za stipendije

Osječko-baranjska županija stipendira darovitost i deficitarna zanimanja

Upravni odjel Osječko-baranjske županije objavio je dva natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima na koje se svi koji ispunjavaju kriterije mogu prijaviti do 11. listopada.

Strani jezici koje ćete najlakše naučiti

Događanja u Info zoni

Predstavljanje sedam svjetskih jezika

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. – najavili su organizatori.

World in the city, vizual

Jezične radionice u HUM-u

Uz "World in the city" nadogradite postojeće znanje jezika ili naučite novi

Jezične radionice ruskog i talijenskog jezika održavat će se tijekom pet tjedana. Sudjelovati mogu svi zainteresirani po cijeni od simboličnih 120 kuna.

Poslovni dnevnik

Hrvatska udruga za odnose s javnošću nagrađuje studente

Prijavite svoj rad iz odnosa s javnošću za nagradu "Mlada nada"!

Prijave traju do 1. prosinca u 12:00, a rad se može prijaviti u tri kategorije.