STEP-ova radionica

Studenti kreativnošću postižu unutarnje zdravlje i ravnotežu

Strah, zabrinutost

Udruga STEP organizira besplatnu radionicu na kojoj će studente uvesti u svijet psihodrame i art terapije. Održat će se 9. listopada u 19 sati.

Želite se odvažiti na istraživanje svog unutarnjeg svijeta, kao i vaših interpersonalnih odnosa? Pokušali biste sagledati životne situacije iz perspektive drugih te kroz grupni rad bolje razumjeti sebe i druge? Želite potaknuti razvoj svoje spontanosti i kreativnosti te tako u sebi ojačati potencijal za pronalaženje novih i jedinstvenih rješenja za već postojeće probleme i izazove?

Ako ste student, ove jeseni imate jedinstvenu priliku odgovoriti da na ova pitanja na besplatnoj radionici nakon koje će biti moguće priključiti se kontinuiranoj terapijskoj grupi. Održat će se u ponedjeljak, 9. listopada 2017. u 19 sati, na adresi Horvaćanska 31D, preko puta Studentskog doma Stjepan Radić, u prostorima udruge STEP. Voditeljica radionice, kao i kasnije terapijske grupe bit će mr. art. Kristina Bjelopavlović Cesar.

Radionica Kreativnošću do unutarnjeg zdravlja i ravnoteže uvest će vas u svijet psihodrame i art terapije kroz koje ćete biti u mogućnosti, uz puno akcije i smijeha, započeti svoj put osobnog rasta i razvoja. Više informacija o psihodrami i art terapiji nalazi se na poveznici.

Priliku za besplatno priključivanje terapijskoj grupi, kao i sudjelovanje u radionici, donosi vam STEP – Studentski evanđeoski pokret, udruga koja već 35 godina izaziva studente na hrabrost i inicijativnost te uvođenje pozitivnih promjena u sve pore društva. Ovaj pokret čvrsto vjeruje da svaka promjena počinje od nas samih, tako da velik naglasak stavlja na introspekciju, rad na sebi i rad u timu, dok ova radionica savršeno obuhvaća sve te stvari. Broj mjesta je ograničen pa je potrebno prijaviti se na info@step.hr što prije.

Komentari na članak

Vezani članci

Regrutacija S4S

Natječaj za volontere

S4S prima nove članove u svoje aktivistički motivirane redove

U udruzi Studenti za studente Split možete steći znanja i vrijedna iskustva, koja će vam pomoći pri zapošljavanju, a osim toga upoznati nove prijatelje i zabaviti se. Prijavite se do 10. studenog.

Trčanje

Dvodnevni program na KIF-u

Pregršt zanimljivih tema na Prvoj studentskoj konferenciji iz primijenjene fiziologije sporta

Tijekom dva dana saznajte nešto novo o vježbanju i zdravlju te o samoj fiziologiji sporta. Broj sudionika ograničen je pa požurite s prijavama.

Sveučilište Twente

Međunarodna ljetna škola

CuriousU nudi jedinstveno iskustvo ljetne škole i festivala u Nizozemskoj

Ljetna škola na Sveučilištu Twente u Nizozemskoj uključuje akademske sate, glazbu, sport, kazalište i inspirativne govornike, a festivalski dio predviđen je za ljetno opuštanje i zabavu.

Natječaj Hrvatskog studentskog zbora

Natječaj za koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske

Natječaj Hrvatskog studentskog zbora

Hrvatski studentski zbor raspisuje natječaj za koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske.

Sto kuna

Financijska podrška

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija djeci hrvatskih branitelja

Mjesečno će stipendija iznositi 500 kuna, a naknade dijelova troškova školarine poslijediplomskih studija isplaćivat će se jednokratno te će iznositi i do 6000 kuna. Prijave traju do 22. prosinca.