STEP-ova radionica

Studenti kreativnošću postižu unutarnje zdravlje i ravnotežu

Strah, zabrinutost

Udruga STEP organizira besplatnu radionicu na kojoj će studente uvesti u svijet psihodrame i art terapije. Održat će se 9. listopada u 19 sati.

Želite se odvažiti na istraživanje svog unutarnjeg svijeta, kao i vaših interpersonalnih odnosa? Pokušali biste sagledati životne situacije iz perspektive drugih te kroz grupni rad bolje razumjeti sebe i druge? Želite potaknuti razvoj svoje spontanosti i kreativnosti te tako u sebi ojačati potencijal za pronalaženje novih i jedinstvenih rješenja za već postojeće probleme i izazove?

Ako ste student, ove jeseni imate jedinstvenu priliku odgovoriti da na ova pitanja na besplatnoj radionici nakon koje će biti moguće priključiti se kontinuiranoj terapijskoj grupi. Održat će se u ponedjeljak, 9. listopada 2017. u 19 sati, na adresi Horvaćanska 31D, preko puta Studentskog doma Stjepan Radić, u prostorima udruge STEP. Voditeljica radionice, kao i kasnije terapijske grupe bit će mr. art. Kristina Bjelopavlović Cesar.

Radionica Kreativnošću do unutarnjeg zdravlja i ravnoteže uvest će vas u svijet psihodrame i art terapije kroz koje ćete biti u mogućnosti, uz puno akcije i smijeha, započeti svoj put osobnog rasta i razvoja. Više informacija o psihodrami i art terapiji nalazi se na poveznici.

Priliku za besplatno priključivanje terapijskoj grupi, kao i sudjelovanje u radionici, donosi vam STEP – Studentski evanđeoski pokret, udruga koja već 35 godina izaziva studente na hrabrost i inicijativnost te uvođenje pozitivnih promjena u sve pore društva. Ovaj pokret čvrsto vjeruje da svaka promjena počinje od nas samih, tako da velik naglasak stavlja na introspekciju, rad na sebi i rad u timu, dok ova radionica savršeno obuhvaća sve te stvari. Broj mjesta je ograničen pa je potrebno prijaviti se na info@step.hr što prije.

Komentari na članak

Vezani članci

Career Boot Camp slika 1

4. Career Boot Camp u Zagrebu

Otvorene prijave na 4. Career Boot Camp – prihvati izazov!

Sudjelovanje u 4. ciklusu Career Boot Camp za studente je u potpunosti besplatno te posao.hr poziva sve zainteresirane studente završnih godina da se prijave do 23. rujna 2015.

Enter The Callenge

Radijski reality show

Enter The Challenge: 24 sata bez novca i mobitela za 10 tisuća kuna

Do 19. rujna na radijski se reality show mogu prijaviti svi željni avanture. Zadatak im je u 24 sata bez novca i mobitela otići što dalje od redakcije radija.

FER pogled sa ulice

Ugradbeni računalni sustavi i obrada signala

Atraktivna radionica za buduće inženjere

Besplatna radionica pod nazivom „Workshop on Embedded LTE Radio” održat će se od 16. svibnja do 3. lipnja. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Zagrebu do 6. svibnja u ponoć.

SSUSA naslovna

Otvoren novi krug prijava

Hrvatski studenti odsad lakše do stipendija na američkim sveučilištima

Prilikom procesa pripreme i traženja najpovoljnijih uvjeta za studente sportaše, tim SSUSA usko surađuje sa stručnjacima iz zemlje i regije kako bi potencijalni studenti bili što uspješnije predstavljeni trenerima na američkim fakultetima.

Soči

Traju prijave za festival u Sočiju

Besplatan boravak u Rusiji na Svjetskom festivalu mladih i studenata

Ako govorite ili učite ruski jezik, ovo je idealna prilika za vas, koja vam ne smije pobjeći kroz prste!