Predavanje u Klubu mladih Split

Stručni savjeti za preživljavanje stresnih ispitnih rokova

stres

– Dođite na naše predavanje gdje ćete naučiti kako ublažiti ili spriječiti negativne stresne reakcije koje iz njih proizlaze. – pozivaju stručne predavačice.

Svjesni činjenice da sama pomisao na veljaču, odnosno na vrijeme ispitnih rokova, mnogim studentima i studenticama stvara stres, članovi Kluba mladih Split organizirali su predavanje na tu temu. U goste su pozvali suradnice koje će sa stručne strane iznijeti svoje savjete, kojima će otkriti kako što lakše prebroditi ovo razdoblje.

Predavanje Stres i ispiti: Kako preživjeti? održat će se u utorak, 7. veljače, u 18 sati. Govorit će prof. psih. Lovrenka Britvić, prof. ped. Iris Didić Mužić i prof. ped. Lucija Krivić.

– Stres – stalno smo mu izloženi, a sve je veći broj studenata koji izvještavaju o tome da im je često svega dosta i da su pod stresom. Važno je shvatiti kako nisu događaji sami po sebi stresni, već stres izaziva naša interpretacija događaja. Stres je naš doživljaj nekog događaja. Budući da je stresne situacije u životu studenta nemoguće izbjeći, važno je pronaći što učinkovitije načine suočavanja sa stresom. Dođite na naše predavanje gdje ćete naučiti kako ublažiti ili spriječiti negativne stresne reakcije koje iz njih proizlaze. – pozivaju predavačice.

Komentari na članak

Vezani članci

Vožnja biciklom

Radionica Sindikata biciklista

Dan bez automobila: naučite zašto je odlično koristiti teretni bicikl!

Radionica se održava sutra, na Dan bez automobila, 22. rujna, od 10 do 15 sati u Frankopanskoj ulici 1.

Štrajk na PMF-u - Matematika

Štrajk prosvjetnih djelatnika

Kaos na PMF-u zbog štrajka

Najveći problem je zatvorenost jedne od tri referade na fakultetu, one na Matematičkom odsjeku. Spomenuta referada zatvorena je u petak, početkom štrajka. Velik je to problem za buduće studente diplomskog studija, ali i brucoše.

Riva

Klub mladih Split

Tema drugih „Ćakula” Kluba mladih Split: mladi roditelji

U Klubu mladih održava se Ćakula, a u četvrtak će glavna tema biti mladi roditelji.

Humanitarna aukcija muškaraca

Kako se zabaviti čineći dobro djelo?

Humanitarna aukcija muškaraca

Klub mladih Split, nadahnut prošlogodišnjom akcijom u metropoli, organizira humanitarnu aukciju muškaraca 16. prosinca u Caffe baru Academia. Sav iznos koji djevojke uplate za „kupnju" poklanja se socijalnoj samoposluzi Solidarnost Split. Pozvani su svi koji žele pomoći drugima i pritom se dobro zabaviti.

Ekološka edukacija

Ekološka osviještenost

Ekološka edukacija

Priroda je najveća i najbolja učiteljica ako se potrudimo razumijeti ju, stoga se pridružite Ekološkoj edukaciji u Klubu Dubrovčana.