Praktična rješenja za otežana psihofizička stanja

Prostor Galerije SC-a prenamjenjuje se u institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje

Vice Guru

Nakon uspješnog otvorenja prvog takvog instituta u Splitu poznati duhovni učitelj Vice Guru dolazi u Zagreb ponuditi praktična rješenja za otežana psihofizička stanja, temeljena na svojem dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima na području alternativnih ezoterijskih praksi.

Sukladno recentnim nagovještajima u javnosti Galerija SC-a u studenom prenamjenjuje svoj prostor i postaje BASMA – institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje. Njegovo će se otvorenje održati u petak, 8. studenog u 20 sati, a bit će otvoren do 23. studenog, radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati. 

Nakon uspješnog otvorenja prvog takvog instituta u Splitu poznati duhovni učitelj Vice Guru dolazi u Zagreb ponuditi praktična rješenja za otežana psihofizička stanja, temeljena na svojem dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima na području alternativnih ezoterijskih praksi. Od malih je nogu poznat u Splitu – sa samo četiri godine iscjeljivao je energijom i spiritističkom tehnikom kanalizirao poruke svog duhovnog vodiča. Svoje tehnike pozitivne psihologije, metode samorazvoja i samopomoći primjenjuje pomoću videozapisa, tehnika i uređaja namijenjenima poboljšanju kvalitete života te povratku svojoj istinskoj prirodi.

U razdoblju od 8. do 23. studenog u BASMA institutu predviđen je promotivni period otvorenih vrata tijekom kojeg će zainteresirani građani moći razgledati novi, preuređeni prostor s izloženim rezultatima Guruovih integrativnih medicinskih istraživanja. Vidjet će i neke od njegovih invencija koje čine jedinstveni spoj najsuvremenijih tehnologija i drevnih znanja o prirodi čovjeka.

Od uređaja koje svakako valja spomenuti tu je Telekomunikator koji je nastao integracijom tradicionalne balkanske medicine i suvremene e-nargile, zatim iKSHAM, aplikator koji zahvaljujući protoku orgonske energije stvara jako vibracijsko polje koje na osobu djeluje iscjeljujuće i umirujuće te tehniku koja spaja divinaciju i biljne pripravke u svrhu precizne holističke dijagnostike. Zagrebačka podružnica BASMA instituta predstavit će i Pro-bhuti program koji je trenutno u prvoj fazi kliničkog testiranja, a čine ga kapsule vibhuti praha koji je materijaliziralo ili spravilo gotovo dvije stotine različitih indijskih jogina i njihovih sljedbenika. Više informacija o Institutu potražite na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Vijesti

Fanzinska kultura

Galerija Studentskog kulturnog centra ugostit će izložbu uradi sam publikacija

Ove se subote u Galeriji SKC-a otvara Izložba fanzina, neprofitabilnih publikacija, u sklopu koje će se predstaviti i razni kolaži, grafike i ilustracije.

Stablo znanja

Studentski projekt

Otvoreno „Stablo znanja”, prvi centar za tehnologiju namijenjen studentima

– Ovim projektom želimo mladima ponuditi osnovne alate za rad i potaknuti ih da se uključe u razvoj vlastitih i timskih projekata. – poručio je inicijator projekta Marko Komerički.

Otvorenje, Four River i Filmska revija mladeži

Filmske manifestacije

Započela rujanska preobrazba Karlovca, otvorena Filmska revija i Four River

– Svake godine u ovo doba, Karlovac se preobrazi kada se prolije žuta boja i kada se gradom zaori vaš smijeh. – istaknula je je Andreja Navijalić.

FOTO

Međunarodna simulacija rada tijela Europske Unije

Svečano otvorena konferencija Model European Union Zagreb

Ove godine se na konferenciju prijavio rekordan broj sudionika te će u svakodnevnim simulacijama sudjelovati njih više od 140. Uz zastupnike u Europskom parlamentu, tu su i ministri pojedinih zemalja članica, novinari i lobisti.

Izložba "Zemlja meda i mlijeka"

Otvorenje izložbe

„Zemlju meda i mlijeka” moguće je vidjeti u Galeriji SC

Od 17. do 30. listopada u Galeriji SC moguće je pogledati izložbu kojom Andrea Zrno i Chris Van der Veken ukrižuju svoje perspektive u vizualnom dijalogu o dijeljenome životnom prostoru.