Humanitarna modna revija

Nabavkom ulaznice za Fashion&Compassion pomažete djeci s poteškoćama

Fashion&Compassion

Financijska sredstva koja će se prikupiti prodajom ulaznica za reviju Fashion&Compassion donirat će se specijalnoj bolnici Goljak za pomoć pri izradi senzoričkog parka.

Rotaract klub Zagreb Kaptol organizira treću po redu humanitarnu reviju Fashion&Compassion. Održat će se 7. svibnja 2019. u 20 sati u prostoru Galerije Klovićevi dvori.

Financijska sredstva koja će se prikupiti prodajom ulaznica donirat će se specijalnoj bolnici Goljak za pomoć pri izradi senzoričkog parka koji će biti od velike koristi djeci koja ondje svakodnevno borave. Radi se, naime, o dječjem igralištu u kojem su sve sprave posebno prilagođene djeci s poteškoćama u motoričkom razvoju. Na ovaj se način oni mogu igrati, a pritom i jačati svoje motoričke sposobnosti.

– Svake godine trudimo se biti bolji nego one prethodne. Prethodne dvije humanitarne revije, održane u Umjetničkom paviljonu i Muzeju za umjetnost i obrt, omogućile su i pomogle u opremanju dva dječja doma. – tvrde iz Rotaract kluba Zagreb Kaptol.

Ulaznice su dostupne online uz donacijski iznos od 150 kn, odnosno 100 kn za studente, a broj je mjesta ograničen. Dodatne se informacije mogu naći na službenom Facebook eventu

Komentari na članak

Vezani članci

Skateparknasl

Uzeli stvari u svoje ruke

Zagrebački skejteri sami preuredili skatepark

Saznajte kako su se skejteri iz Zagreba snašli da izgrade skatepark.

Očuvanje okoliša

Ključni ovomjesečni datumi

Međunarodni dani u lipnju

Lipanj krije mnoge svjetske i međunarodne dane koji nas upozoravaju na važnost zaštite ljudskoga dostojanstva, ali i na zaštitu prirode i okoliša bez kojih je naš život nezamisliv.

Božićni pokloni 6

Grad Varaždin

Varaždinski studenti velikodušno u SC Klubu pomažu najpotrebitijima

Obilježite blagdansko vrijeme pomaganjem drugima. U srijedu se pridružite predavanju o humanitarnim akcijama te pridonesite svojom donacijom.

Dijete

Tribina u Klubu mladih Split

Majke svjedoče da im roditeljstvo služi kao inspiracija za poduzetništvo

Irena Orlović, Danira Glavinić i Marina Tudor izrazito su uspješne majke i poduzetnice. Kako usklađuju roditeljske i poslovne obveze, otkrit će na tribini u Klubu mladih Split.

Bečki bal

Lions u humanitarnoj misiji

Plesna čarolija prvog Bečkog bala u Hrvatskoj pomaže slabovidnima

Prvi originalni Bečki bal u Zagrebu, plesna čarolija, uskoro nas prvi put očekuje u Zagrebu, i humanitarnog je karaktera. Dio prihoda namijenjen je Udruzi slijepih i slabovidnih osoba.