Humanitarna modna revija

Nabavkom ulaznice za Fashion&Compassion pomažete djeci s poteškoćama

Fashion&Compassion

Financijska sredstva koja će se prikupiti prodajom ulaznica za reviju Fashion&Compassion donirat će se specijalnoj bolnici Goljak za pomoć pri izradi senzoričkog parka.

Rotaract klub Zagreb Kaptol organizira treću po redu humanitarnu reviju Fashion&Compassion. Održat će se 7. svibnja 2019. u 20 sati u prostoru Galerije Klovićevi dvori.

Financijska sredstva koja će se prikupiti prodajom ulaznica donirat će se specijalnoj bolnici Goljak za pomoć pri izradi senzoričkog parka koji će biti od velike koristi djeci koja ondje svakodnevno borave. Radi se, naime, o dječjem igralištu u kojem su sve sprave posebno prilagođene djeci s poteškoćama u motoričkom razvoju. Na ovaj se način oni mogu igrati, a pritom i jačati svoje motoričke sposobnosti.

– Svake godine trudimo se biti bolji nego one prethodne. Prethodne dvije humanitarne revije, održane u Umjetničkom paviljonu i Muzeju za umjetnost i obrt, omogućile su i pomogle u opremanju dva dječja doma. – tvrde iz Rotaract kluba Zagreb Kaptol.

Ulaznice su dostupne online uz donacijski iznos od 150 kn, odnosno 100 kn za studente, a broj je mjesta ograničen. Dodatne se informacije mogu naći na službenom Facebook eventu

Komentari na članak

Vezani članci

Autizam

Na današnji dan

„Budite moj odvjetnik i prijatelj, zajedno ćemo vidjeti kako daleko možemo stići!“

Autizam se još uvijek, kao i mnogi drugi razvojni poremećaji, smatra osnovnom osobinom osobe koja ga ima. Stvaraju se razlike, nerazumijevanje pa i određena doza straha prema drugačijima od nas. Znamo da je najčešće prvotni uzrok straha upravo neznanje.

Božićna svjetla

Humanitarna akcija

Splitski studenti uveseljavaju djecu iz doma Maestral

Udruga S4S prikuplja različite donacije za štićenike doma za nezbrinutu djecu Maestral. Humanitarna akcija traje do 21. prosinca.

pomoć

Humanitarna akcija

Studentski zbor i Alumni klub iz Gospića: „Olakšajmo život malom Petru Šimunu!”

– Uključimo se i olakšajmo život malom Petru Šimunu! Petrovi roditelji očajni su i iscrpljeni dugogodišnjim borbom. – poručuju iz Alumni kluba.

Naslovna

Neka bolja vremena ili ipak ne?

Deset aktivnosti koje smo mrzili kao djeca, a sada ne možemo bez njih

Vodimo vas u ona davna vremena, kada smo bili djeca i kada nismo znali bolje. Podsjećamo vas na sve što smo tada mrzili, a sada obožavamo.

Donacija KMS-a Centru Juraj Bonači

Humanitarna akcija

Klub mladih Split donirao preko 12 000 kuna Centru Juraj Bonači

Svojom su donacijom KMS-ovci omogućili Centru „Juraj Bonači” uređenje senzorne sobe, prostora koji smiruje i kod osoba stvara osjećaj sigurnosti, a koji se koristi i u svrhu poticanja učenja i socijalne interakcije te smanjivanja nepoželjnih ponašanja.