Sveučilište u Rijeci

Na Kampusu se otvara ordinacija opće/obiteljske medicine

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Medicinski tim čine liječnik dr. med. Saša Rodić i medicinska sestra med. tech. Nada Jugović. Ordinacija će raditi parnim danima ujutro, a neparnim poslijepodne i drugu subotu u mjesecu.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci obavještava da se u ponedjeljak, 17. lipnja 2019. godine, otvara ordinacija opće/obiteljske medicine na Kampusu, na adresi Radmile Matejčić 5. Medicinski tim čine liječnik dr. med. Saša Rodić i medicinska sestra med. tech. Nada Jugović.

Studentski centar Rijeka opremio je prostor svom nemedicinskom opremom, donirao troškove režija do odvajanja pojedinih brojila te će nastaviti donirati grijanje i hlađenje prostora. Dom zdravlja Primorsko-goranske županije nakon primopredaje kreće u ishođenje potrebnih dozvola i samostalno rješava otvaranje zdravstvene djelatnosti.

Ordinacija će raditi parnim danima ujutro, a neparnim poslijepodne i drugu subotu u mjesecu. Može ju se kontaktirati na brojeve telefona 051/584 875 ili 051/584 876.

Komentari na članak

Vezani članci

Fotografija_Duje Miliša

Otvorenje izložbe

Galerija f8 Akademije dramske umjetnosti postaje novo središte kreativne prakse

Performans, radiodramske slušaonice, kazališni pokusi, javna predavanja u urbanom ambijentu centra grada – sve to u Galeriji f8.

RGNF

Rudarsko-geološko-naftni fakultet

Zagreb je domaćin najveće studentske energetske konferencije u Europi

Prisutne očekuju aktualne energetske teme, predavanja predstavnika vodećih europskih i svjetskih kompanija iz naftno-plinske industrije te predavanja studenata iz sveučilišta diljem svijeta.

7. MAGfestival – Ansambl Ars longa

Međunarodni festival komorne glazbe

Sjajni ansambl Ars longa otvara Sedmi MAGfestival

Ansambl Ars longa povezuje ljubav prema komornom muziciranju s ljubavlju prema glazbi 18. stoljeća, jednog od najbogatijih i najraznolikijih u povijesti glazbe.

Otvorenje, Four River i Filmska revija mladeži

Filmske manifestacije

Započela rujanska preobrazba Karlovca, otvorena Filmska revija i Four River

– Svake godine u ovo doba, Karlovac se preobrazi kada se prolije žuta boja i kada se gradom zaori vaš smijeh. – istaknula je je Andreja Navijalić.

Akademski kipar mlađe generacije zarobljava jadranske plaže

Izložba u Info zoni

FOTO: Akademski kipar mlađe generacije zarobljava jadranske plaže

– Serija radova s plažama sastoji se od primjeraka koji prikazuju morsku idilu, a njima suprotstavljam radove koji prikazuju ekološke katastrofe, izljev nafte te otpad u moru. – ističe Luka Mimica