Opuštanje tijela i uma

eSTUDENT otkriva kako vratiti osobno zadovoljstvo, fokus i snagu

Predavanje "Kako opustiti tijelo i um"

Interaktivno predavanje "Kako opustiti tijelo i um" održat će se 10. svibnja. Sandra Baksa će vam pomoći da se vratite u svoje prirodno stanje smirenosti.

Jedna od najaktivnijih studentskih udruga – eSTUDENT za utorak, 10. svibnja pripremila je interaktivno predavanje pod nazivom Kako opustiti tijelo i um. Održat će ga Sandra Baksa u Medovićevoj 10 s početkom u 18.30h.

Usred brojnih pritisaka koji izazivaju stres, danas smo gotovo zaboravili svoje prirodno stanje smirenosti i ugode. Na ovom ćete predavanju imati priliku upoznati se s vrlo jednostavnim tehnikama disanja, relaksacije mišića, vizualizacije i kratke mindful meditacije pomoću kojih lagano možemo obnoviti osobno zadovoljstvo, fokus i snagu.

Sandra Baksa je svoje istraživanje tehnika osobnog razvoja i meditacije započela prije 17 godina. Tečajevima samovodstva i leadershipa, koje vodi već 12 godina, pojedincima pomaže u otkrivanju svrhe i stvaranju osobne vizije. Bavi se i procesom usvajanja pozitivnih stavova kroz tečajeve otklanjanja ljutnje i ostalih negativnih emocija.

Više informacija možete potražiti na Facebook događaju. Prijave su moguće na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Susan Credle

Predavanje u Rovinju

Jedna od najmoćnijih žena marketinške industrije, Susan Credle, na Danima komunikacija

Predavačica koja je poznata po globalnoj kampanji s nezaboravnim animiranim likovima M&M's bombona u Rovinju će govoriti o važnosti dobrog upravljanja, kreativnosti i snazi velikodušnosti.

Najvelikodušnije zemlje svijeta

Obrazovanje u inozemstvu

Besplatno predavanje o mogućnostima studiranja u SAD-u

Želite se obrazovati u inozemstvu? Uskoro ćete imati priliku saznati zanimljive i korisne informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u.

Predavanje Ranko Vučinić

Predavanje u organizaciji eStudenta

Ranko Vučinić otkrio studentima tajne sportskog PR-a

– U Hrvatskoj se smatra da se ne smije griješiti. To je pogrešno. Na greškama se mora učiti, greške se mora ispraviti i tako postajete najbolji. – rekao je Vučinić.

Jasna Ožanić

„Elektroboj”

I čovjekoliki robot Rosie stiže na FER

Najbolji robotičari iz Lijepe Naše prikazat će studentima na FER-u kako je robotika uistinu prisutna u našoj svakodnevici – od medicine, preko domaćinstva pa sve do najvećih dubina mora. 

Photoshop

Creative Live

Besplatno naučite baš sve o Photoshopu

Creative Live je Internet učionica putem koje možete naučiti sve što želite znati o najpoznatijem programu za obradu fotografija.