Opuštanje tijela i uma

eSTUDENT otkriva kako vratiti osobno zadovoljstvo, fokus i snagu

Predavanje "Kako opustiti tijelo i um"

Interaktivno predavanje "Kako opustiti tijelo i um" održat će se 10. svibnja. Sandra Baksa će vam pomoći da se vratite u svoje prirodno stanje smirenosti.

Jedna od najaktivnijih studentskih udruga – eSTUDENT za utorak, 10. svibnja pripremila je interaktivno predavanje pod nazivom Kako opustiti tijelo i um. Održat će ga Sandra Baksa u Medovićevoj 10 s početkom u 18.30h.

Usred brojnih pritisaka koji izazivaju stres, danas smo gotovo zaboravili svoje prirodno stanje smirenosti i ugode. Na ovom ćete predavanju imati priliku upoznati se s vrlo jednostavnim tehnikama disanja, relaksacije mišića, vizualizacije i kratke mindful meditacije pomoću kojih lagano možemo obnoviti osobno zadovoljstvo, fokus i snagu.

Sandra Baksa je svoje istraživanje tehnika osobnog razvoja i meditacije započela prije 17 godina. Tečajevima samovodstva i leadershipa, koje vodi već 12 godina, pojedincima pomaže u otkrivanju svrhe i stvaranju osobne vizije. Bavi se i procesom usvajanja pozitivnih stavova kroz tečajeve otklanjanja ljutnje i ostalih negativnih emocija.

Više informacija možete potražiti na Facebook događaju. Prijave su moguće na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

24 znaka koji pokazuju da apsolutno niste ležerni

Nema mjesta opuštanju

24 znaka koji pokazuju da apsolutno niste ležerna osoba

Nedostatak samokontrole, intenzivni ispadi i stalno upaljen Caps Lock samo su neki od znakova koji upućuju da kroz život ne idete nimalo opušteno.

Hrvatski studiji

Odjel za filozofiju Hrvatskih studija i Udruga za promicanje filozofije pozivaju

Predavanje Wernera Callebauta: "Philosophy of Biology and the Challenge of EvoDevo"

Odjel za filozofiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i Udruga za promicanje filozofije pozivaju Vas na predavanje “Philosophy of Biology and the Challenge of EvoDevo” koje će održati profesor Werner Callebaut (KLI Institut & Sveučilište u Beču).

Dijete puše balončiće

Predavanje u Klubu mladih Split

Marina Meić uspoređuje današnju djecu s nama kad smo bili djeca

U Klubu mladih Split pedagoginja Marina Meić 13. travnja održat će predavanje o pitanju discipline u odgoju djeteta.

pisanje

Snalaženje u bilježnici

Nekoliko savjeta za organizaciju razbacanih bilješki

Kako biste unaprijedili svoje organizacijske sposobnosti, ali i metode učenja, važno je da za vrijeme predavanja i sastanaka vodite bilješke. Da bi vam one kasnije doista koristile, trebate ih promišljeno slagati.

Boris Jokić

Diskusija o kvaliteti obrazovnog sustava

„Trebamo biti svjesni da nas politika gura u tu poziciju u kojoj smo manje vrijedni i bez perspektive“

U panel-diskusiji održanoj u Kavani Hotela Continental u Opatiji, predavači Bojana Ćulum i Boris Jokić prisutne su uveli u temu kvalitete obrazovnog sustava u Hrvatskoj. Nakon kraćih uvodnih predavanja sudionici su predavačima postavljali pitanja i komentirali ovu aktualnu temu.