Zagreb Coffe&Chocofest

Čokolada i kava: jesmo vam privukli pozornost?

Spužva bob kolačići
Pogledaj fotogaleriju
Plakat džamija
Šatori
Čoko fontana
Čoko Hello Kitty
Čoko Kama sutra

+27

Večeras će HDLU ostati otvoren do ponoći zbog ''Groznice subotnje Coffee & Choco večeri'', a sutra vas očekuje Dječji dan i zatvaranje festivala. Provjerite u galeriji zašto je ova manifestacija originalna!

Ukoliko niste znali, Zagreb Coffe&Chocofest započeo je u četvrtak, 6. veljače, a traje do 9. veljače. U prostorijama Hrvatskog društva likovnih umjetnika (bivša džamija) na Trgu žrtava fašizma ove godine dogodio se spoj festivala o čokoladi i o kavi, a na njemu se priliku imaju predstaviti manje i srednje velike tvrtke iz Hrvatske, Slovenije i Rusije.

Ako ste na dijeti, ne preporučamo odlazak jer će vas miris čokolade i kave izluditi, a poželjet ćete kupiti gotovo sve - od čokoladne fontane do marcipana. U ovom raju se skrivaju i svjetski poznati umjetnici poput Karen Eland koja stvara svoje slike uz pomoć tekuće i tvrde čokolade te kave. Albanski umjetnik Saimir Strati radi mozaike od zrnaca kave, a vlasnik je čak sedam svjetskih Guinness rekorda. 

Večeras će HDLU ostati otvoren do ponoći zbog ''Groznice subotnje Coffee & Choco večeri'', a sutra vas očekuje Dječji dan i zatvaranje festivala. Ako vas naša galerija ne uvjeri da prošećete do festivala, onda zbilja imate jaku volju. 

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Lijene, ali uspješne

Životna svakodnevnica kolegice kojoj se „ne da“

Ovaj je članak posvećen svim kolegicama koje su ponekad toliko lijene da se okolina čudi kad stignu biti tako uspješne!

Mamurluk

Nova istraživanja začudila

Studenti piju manje piva nego kave

Studenti konzumiraju manje piva, ali to ne znači da manjka zabave tijekom fakultetskih dana.

Jasna Ožanić

Video prilog studenata dubrovačkog Sveučilišta

VIDEO: Kultura ispijanja kave u Hrvatskoj

Dubrovački studenti Julia Mačinković, Domagoj Trojanović i Marijana Matulović u sklopu kolegija Video novinarstvo napravili su kratki prilog o tome kako Dubrovčani ispijaju kavu te zašto Hrvati provode toliko vremena na terasama kafića.

Pro 28

Ecotrophelia Hrvatska 2017

Čokolada s proteinima, ječmom i aronijom – najinovativniji prehrambeni proizvod

Na ovogodišnjem izdanju natjecanja Ecotrophelia, tim Pro 28 odnio je pobjedu predstavljanjem ukusne čokolade koja se razlikuje od svih na tržuštu. Tim čine Lucija Galić, Marta Keškić, Nikolina Marinčić, Tomislav Martinović i Matija Moharić.

Jasna Ožanić

Britansko istraživanje

Možete li nadmašiti novinare po količini ispijanja kave?

Zaboravite da su policajci i detektivi jedini koji po cijele dane sjede za uredskim stolom i ispijaju šalice kave, jer postoje oni koji su o kavi ovisniji od njih.