Nagradni natječaj

#BEAware: 2000 kuna za video koji promiče pozitivan odnos prema tijelu

fit tijelo

Do 1. srpnja svi se mladi mogu prijaviti na nagradni natječaj Centra za poremećaje hranjenja BEA. Slanjem videouratka kojim se promiče pozitivan odnos prema tijelu, ulaze u bitku za 2000 kuna.

Kako bi osvijestio mlade osobe o važnosti pozitivnog odnosa prema svome tijelu, Centar BEA pripremio je vrlo primamljiv nagradni natječaj #BEAware. U sklopu njega dodjeljuje vrijednu novčanu nagradu.

Kako sudjelovati?

  1. Snimi video koji će promicati pozitivan odnos prema svome tijelu,
  2. ispuni prijavnicu i pošalji video na info@centarbea.hr,
  3. skupi najviše lajkova i osvoji nagradu.

Nakon završetka nagradnog natječaja, stručni žiri pregledat će sve pristigle videouratke i skupljene lajkove te će odabrati najbolji. Pobjednik osvaja 2000 kuna. Video i dobitnik/ca bit će objavljeni na službenim stranicama Centra.

Rok za slanje je 1. srpnja 2018. Više o samom natječaju, kao i detaljna pravila sudjelovanja, nalaze se na poveznici.

Centar za poremećaje hranjenja BEA udruga je koja se bavi pružanjem podrške oboljelima od poremećaja hranjenja i njihovim obiteljima. Provođenjem preventivnih programa, educiranjem javnosti te povezivanjem stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva radi na stvaranju što kvalitetnijeg sustava prevencije i liječenja oboljelih.

Komentari na članak

Vezani članci

Edukacija o suradnji mladih i donositelja odluka

Edukacija u Splitu

Mladi se mogu baviti politikom bez angažmana u strankama, Info zona pokazuje kako

– Edukacija je korisna svima koji prepoznaju važnost aktivnog sudjelovanja mladih u društvu te žele dati svoj doprinos u donošenju odluka i kreiranju pravilnika, strategija i zakona koji se tiču života mladih. – naglašavaju voditelji edukacije.

Houdini

Na današnji dan

Slavni Houdini između svijeta živih i svijeta mrtvih

Večerašnjim otvaranjem vrata između svijeta živih i svijeta mrtvih možda vam se ukaže jedan od najvećih američkih mađioničara i iluzionista svih vremena – Harry Houdini.

Nezdrava hrana

Potvrdili stručnjaci

Nezdrava hrana pomaže u bržem gubljenju kilograma

Portugalski su znanstvenici proveli dvotjedno istraživanje u kojemu su dokazali da su ljudi više motivirani za nastavljanje svoje dijete ako su se nedjeljama hranili bilo čime što im je srce poželjelo.

Djetinjstvo

Iva Mikić

Neka nova (de)generacija

Roditelji stvore debila od djeteta. Debile ne stvara društvo. Društvo ih samo otkriva još više i širi taj debilizam.

Stipendije IT

Financijska potpora

Stipendije od najmanje 2200 kuna za studente tehničkih znanosti i zapošljavanje po završetku fakulteta

Prijave na natječaj HBOR-a za stipendije u mjesečnom iznosu od 2200 do 2700 kuna i dvogodišnje zapošljavanje vrše se popunjavanjem prijavnog upitnika do 31. prosinca 2017.