LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENTov projekt

Zlatni indeks u potrazi za studentskim Povjerenstvom

Dobitnike nagrade Zlatni indeks odabire Povjerenstvo kojega čine studenti predstavnici studentskih udruga i zborova.

Dobitnike nagrade Zlatni indeks odabire Povjerenstvo kojega čine studenti predstavnici studentskih udruga i zborova.

Udruga eSTUDENT drugu godinu zaredom traži predstavnike studentskih udruga i zborova sa svih javnih sveučilišta u Republici Hrvatskoj kako bi zajedno donijeli odluku o dobitnicima Zlatnog indeksa 2014. godine Ovo je peta godina projekta koji nagrađuje poduzeća koja su pridonijela podizanju kvalitete studentskog života.

Zlatni indeks je projekt koji nagrađuje poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. Kao jedinstven takav projekt na području Hrvatske, Zlatni indeks ima potporu Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Zadru, Ureda predsjednika Republike Hrvatske, MZOS-a, Instituta za razvoj obrazovanja, HUP-a i Hrvatske gospodarske komore.

Dobitnike nagrade Zlatni indeks odabire Povjerenstvo, a čine ga studenti predstavnici studentskih udruga i zborova.

Osim časti odlučivanja o dobitnicima Zlatnog indeksa, udruge i zborovi dobivaju mogućnost promoviranja svog djelovanja i svojih aktivnosti poduzećima i studentima. Također, dobivaju i iskustvo sudjelovanja u projektu ovakve veličine te odličnu priliku za suradnju s ostalim studentskim udrugama.

Natječaj je otvoren do 9. siječnja 2015. godine i mogu se prijaviti sve aktivne studentske udruge i zborovi iz cijele Hrvatske.

Svi detalji, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na službenoj i Facebook stranici.

FOTO: ESTUDENT