Dodjela nagrada u Mimari

Zlatni indeks odlazi u ruke najboljim poduzećima

Nagrada Zlatni Indeks

Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika aktivnih studentskih udruga i zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj odabralo je dobitnike nagrada Zlatni indeks u pet kategorija.

U Zagrebu, 20. ožujka 2018. s početkom u 14 sati u muzeju Mimara održat će se ceremonija dodjele nagrada Zlatni indeks. Radi se o projektu u organizaciji udruge eSTUDENT u čijem se sklopu dodjeljuje nagrada poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te su svojim sredstvima omogućila kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom.

Dobitnike ove jedinstvene nagrade u Republici Hrvatskoj odabralo je Povjerenstvo sastavljeno od studenata – predstavnika aktivnih studentskih udruga i zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj. Dodjeljuje se u pet kategorija:

  • stručne prakse
  • stipendije
  • ulaganje u studentske udruge i projekte
  • stručna potpora i organiziranje projekata
  • najbolji imidž.

Poduzeća su se sama prijavljivala na projekt, koji im je prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža, nego i za povezivanje s kvalitetnim studentima, potencijalnim budućim zaposlenicima. Glavni cilj ovog projekta poticanje je veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina studentskog standarda.

Za više informacija posjetite web stranicu eSTUDENT-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Internet

Projekt za dubrovačke studente

„WebPoSt”: Studenti izradili čak 27 „web"-stranica, troje ih je nagrađeno

Magdalena Kačić-Barišić, Stijepo Legeny i Nevenko Prce nagrađeni su za sudjelovanje u projektu koji je nastao u suradnji lokalne zajednice, realnog sektora i Sveučilišta, a u čijem je sklopu ovog puta izrađeno ukupno 27 stranica.

CSC poziv

eSTUDENT poziva na sudjelovanje

Uskoro počinju studentska natjecanja orijentirana na poslovne slučajeve

Studentska udruga eSTUDENT u mjesecu ožujku organizira dva zanimljiva projekta namijenjena svim studentima u Hrvatskoj, ali i u regiji.

Radio Student

„Crowdfunding” kampanja

Nek' se daleko čuje – legendarni Radio Student treba vašu pomoć!

Svi vjerni slušatelji, ali i oni koji to (još) nisu, pomognite Radio Studentu da opstane i nastavi nas svakodnevno uveseljavati zanimljivim sadržajima! Ako vam treba dodatan poticaj za doniranje, imajte na umu da se približava 21. rođendan ovog odvažnog pionirskog radija, a najbolji bi poklon stigao upravo u obliku novog odašiljača.

Pokretač, vizual

Studentsko natjecanje

Uz vrijedne nagrade, izdvajamo glavne razloge za prijavu na „Pokretač”

Prijava na studentsko natjecanje „Pokretač”, osim što imate priliku konkurirati za vrijedne nagrade, sa sobom donosi brojne prednosti koje će vam koristiti u budućnosti prilikom zaposlenja i ostvarivanja poslovnih suradnji.

Jasna Ožanić

Zlatni indeks

Natječaj koji nagrađuje one koji doprinose studentskom životu

Raspisan je natječaj za poduzeća koja svojim djelovanjem poboljšavaju obrazovanje studenata.