Dodjela nagrada u Mimari

Zlatni indeks odlazi u ruke najboljim poduzećima

Nagrada Zlatni Indeks

Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika aktivnih studentskih udruga i zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj odabralo je dobitnike nagrada Zlatni indeks u pet kategorija.

U Zagrebu, 20. ožujka 2018. s početkom u 14 sati u muzeju Mimara održat će se ceremonija dodjele nagrada Zlatni indeks. Radi se o projektu u organizaciji udruge eSTUDENT u čijem se sklopu dodjeljuje nagrada poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te su svojim sredstvima omogućila kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom.

Dobitnike ove jedinstvene nagrade u Republici Hrvatskoj odabralo je Povjerenstvo sastavljeno od studenata – predstavnika aktivnih studentskih udruga i zborova sa svih Sveučilišta u Hrvatskoj. Dodjeljuje se u pet kategorija:

  • stručne prakse
  • stipendije
  • ulaganje u studentske udruge i projekte
  • stručna potpora i organiziranje projekata
  • najbolji imidž.

Poduzeća su se sama prijavljivala na projekt, koji im je prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža, nego i za povezivanje s kvalitetnim studentima, potencijalnim budućim zaposlenicima. Glavni cilj ovog projekta poticanje je veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina studentskog standarda.

Za više informacija posjetite web stranicu eSTUDENT-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Finale Vukovar film festivala 2017

Kinematografija

Veliki trijumf njemačkih filmova na Vukovar film festivalu

Tik do Dunava, pod zvijezdama, zatvoreno je ovogodišnje izdanje Vukovar film festivala. Zlatni šlep za najbolji dugometražni dodijeljen je njemačkom filmu „Iz ništavila”, čija je projekcija bila šlag na filmsku tortu.

Pisanje

Natječaj za pisce amatere

Samoborska knjižnica nagrađuje najbolje originalne kratke priče

Gradska knjižnica u suradnji s gradom Samoborom izdaje natječaj za najbolju kratku priču. Tema je slobodna, dužina je najviše pet kartica, a najbolje tri priče osvojit će novčane nagrade. Na sudjelovanje su pozvani svi građani Republike Hrvatske, no prijave traju samo do 30. svibnja.

Izložba "Krajolici labirinta"

Umjetničke instalacije

Rezultat prevage umjetničke prirode nad diplomom ekonomije – izložba Ružice Milenković u Mimari

Premda je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, kod Ružice Milenković prevagnula je njena umjetnička priroda te se ona okreće nakitu, fotografiji i izradi ogledala u jedinstvenoj tehnici koje će zainteresirani posjetitelji imati prilike vidjeti od 15. do 24. veljače u Mimari.

Nagradni natječaj

projekt „Mali pokretači promjena”

ISUM bira najkreativniji likovni rad na temu „Nenasilje, mir i surfanje s osmijehom”

Izaberi likovnu tehniku, odgovori na navedenu temu i osvoji nagradu za sebe i prijatelje iz razreda.

Dubrovnik

eSTUDENT

Međunarodna ljetna škola o intelektualom kapitalu i upravljanju znanjem u Dubrovniku

Dubrovnik Summer School, dosad poznat kao IC Future Seminar, međunarodna je ljetna škola o intelektualnom kapitalu i upravljanju znanjem, koja je čvrsto povezana s gradom Dubrovnikom i njegovom baštinom.