Mladi za ravnopravno društvo

Ženska soba poziva studente na radionice rodne ravnopravnosti i debatiranja

Rasprava; izvor: https://unsplash.com/photos/5QgIuuBxKwM

U okviru projekta Mladi za ravnopravno društvo održat će se dvije radionice na temu rodne ravnopravnosti te radionica debatiranja. Studenti se za besplatno sudjelovanje mogu prijaviti do 22. ožujka.

Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Gradom Zagrebom i u suradnji s Prvom gimnazijom Zagreb te Učeničkim domom Srednje škole za primalje provodi projekt Mladi za ravnopravno društvo. Budući da projekt za cilj ima osnaživanje i poticanje mladih na preuzimanje aktivne uloge u postizanju rodne ravnopravnosti, studentice i studenti pozivaju se da u njemu sudjeluju.

U okviru projekta provest će se radionice na temu rodne ravnopravnosti koje će voditi članice Ženske sobe u svojim prostorijama Antonija Hojt Ilić i Kristina Mihaljević, socijalne pedagoginje. Osim toga, provest će se radionica na temu debatiranja koju će u suradnji sa Ženskom sobom organizirati i voditi Debatni klub Prve gimnazije. 

Od sudionika se očekuje:

  • sudjelovanje na radionicama na temu rodne ravnopravnosti (prva radionica održat će se 4. travnja od 15:00 do 16:30, a druga 8. travnja od 15:00 do 15:45)
  • sudjelovanje na jednoj radionici na temu debatiranja u trajanju od sat vremena (kraj travnja / početak svibnja)
  • sudjelovanje u debati (lipanj).

Sudionicima se nudi:

  • potvrda o završenim radionicama i stečenim kompetencijama
  • mogućnost sudjelovanja na edukaciji na temu rodne ravnopravnosti i organizacija civilnoga društva na kojoj će govoriti predstavnici Grada Zagreba i drugih relevantnih institucija
  • sudjelovanje u kreiranju Preporuka mladih koje će biti distribuirane svim nadležnim tijelima i institucijama
  • mogućnost volontiranja u Ženskoj sobi.

Sudjelovanje u svim aktivnostima u potpunosti je besplatno. Za prijavu je potrebno do 22. ožujka 2019. poslati e-mail na adresu zenska.soba@zenskasoba.hr sa sljedećim podacima:

  • ime i prezime te grad iz kojeg dolazite
  • fakultet, smjer, godina
  • kontakt podatci (e-mail, broj telefona).

Komentari na članak

Vezani članci

Panorama

Sveučilište u Splitu i Sveučilište u Zagrebu

Otvorene su prijave za besplatan program postakademskog zapošljavanja

Studenti će se kroz program osposobljavati za pokretanje i vođenje gospodarskih i drugih subjekata. Prvi modul izvodit će se putem Ljetne škole koja će se održati od 11. do 22. srpnja 2016. u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

Djevojka s laptopom

Edukacija za mlade

Besplatne radionice novinarstva s Arteistovim novinarima

– Učit ćemo vas zanatu i stilistici izvan newsrooma, žutila i huškačke politike. Stvari koje ćete čuti u Zapruđu nećete čuti u visokoobrazovnim ustanovama. – poručuju iz Arteista.

Poslovni klub Črnomerec

Poslovni klub Črnomerec

Počele su prijave za radionice koje će mladima olakšati pronalazak posla

Poslovni klub Črnomerec osnovan je kako bi osnažio mlade za ulazak na tržište rada. Črnkas će održati radionice za traženje posla, a mladi će moći steći znanja i vještine potrebne za predstavljanje poslodavcu.

Snimanje filma

Program Filmske RUNDE

Besplatna radionica snimanja, i to spota za Kandžiju

Radionica osnova snimanja i montaže namijenjenja je početnicima koji se za sudjelovanje mogu prijaviti do 24. travnja. Potrebno je poslati motivaciju, a ona može biti u rimi jer snima se spot za Kandžiju.

Komunikacija, posao, tim

Komunikacijom do uspjeha

Sudjelujte na besplatnoj radionici i naučite tehnike asertivne komunikacije

Ne propustite radionicu komunikacijskih vještina na kojoj ćete moći naučiti kako se efikasnije izboriti za svoje stavove i potrebe.