Natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva

Završnica Case Study Competitiona u četvrtak u Gavelli

Publika

Svečanu završnicu svake godine posjećuju brojni predstavnici akademske i gospodarske zajednice, a pobjednicima će nagrade uručiti predstavnici jedanaest poduzeća.

U četvrtak, 25. svibnja 2017. u 13 sati u Kazalištu Gavella održat će se završnjica 13. Case Study Competitiona, vodećeg regionalnog studentskog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajevaNatjecanje već dugi niz godina organizira udruga eSTUDENT.  

Na završnoj ceremoniji saznat ćemo koji su timovi najbolje predstavili svoje ideje poduzećima i osigurali si titulu pobjednika. Svečanu završnicu svake godine posjećuju brojni predstavnici akademske i gospodarske zajednice, a pobjednicima će nagrade uručiti predstavnici jedanaest poduzeća.

Poduzeća koja su ove godine tražila rješenja i njihovi slučajevi jesu:

 1. Adacta – Kako uspjeti u Londonu?
 2. Carlsberg Croatia (PAN) – 360 degree kampanja za Pan brend piva
 3. Hrvatski Telekom – korisničko iskustvo: Kako će izgledati usluge korisničke podrške u budućnosti?
 4. INA – Pozicioniranje poduzeća TRS d.o.o i Plavi tim d.o.o., u stopostotnom vlasništvu Ine, na tržištu financijskih i IT usluga
 5. L’Oreal Adria – DERCOS – Vaše rješenje protiv prhuti!
 6. Pliva – Unaprjeđenje proizvodnje sirupa – mapiranje toka vrijednosti (Value stream map-VSM)
 7. Privredna banka Zagreb – Povećanje konkurentnosti poslovanja srednjeg i malog poduzeća (SME) Privredne banke Zagreb d.d.
 8. Reebok (adidas Croatia) – Pozicionirati Reebok kao leadera u tough fitness kategoriji kroz Gym Is Everywhere
 9. Samsung Electronics Adriatic – Going live with Samsung Vacuum Cleaners
 10. Zagrebačka banka – DOŠLA ZABA S KOLAČIMA (Moja prva poduzetnička avantura: svi koraci do slatke, male slastičarne)
 11. Zagrebačka pivovara – Digitalna Žuja

Case Study Competition vodeće je regionalno studentsko natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva renomiranih poduzeća regije. Cilj je natjecanja omogućiti proaktivnim studentima da pokažu svoja znanja i ideje te ostvare kontakt s potencijalnim budućim poslodavcima. Na natjecanju sudjeluje velik broj studenata različitih interesa zahvaljujući poduzećima iz različitih gospodarskih grana te tematskoj širini njihovih poslovnih slučajeva.

ESTUDENT je neprofitna studentska udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njezini članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu danas čine studenti mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, broji preko 300 članova, a svake godine iznova organizira preko dvadesetak projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske i regije. 

Komentari na članak

Vezani članci

Case Study Competition

Case Study Competition

Prijavi se za vodeće regionalno studentsko natjecanje i upotrijebi znanje stečeno u studentskim klupama

– Case study competition projekt je koji nas odmiče od monotonih svakodnevnih situacija i donosi nam dodatnu vrijednost koju čista teorija na fakultetu ne donosi.

Lopta na obruču

Sportsko-edukacijski projekt

Na ovogodišnjoj Humanijadi studenti odmjeravaju snage u deset sportova

Projekt Humanijada slavi svoju jubilarnu 25. godišnjicu. Studente će okupiti u termama Tuhelj, a oni će se educirati, zabavljati i odmjeravati svoje snage u velikom broju sportskih disciplina.

Božićni ukrasi

Nagradna igra portala Studentski.hr

„Lajkanjem” božićnih ukrasa do fascinantnog svijeta Muzeja iluzija

Studentski.hr vas ponovno nagrađuje! Budite maštoviti i posjetite svijet iluzija potpuno besplatno.

Završnica Case Study Competitiona 2017.

Studentsko natjecanje

Doznajemo tko je impresionirao poduzeća u završnici „Case Study Competitiona”

Proglašeni su pobjednički timovi koji su najviše impresionirali poduzeća svojim kreativnim i inovativnim idejama, ali i prezentacijom istih u završnici „Case Study Competitiona”. Donosimo vam imena najboljih.

Cvjetni trg II

Natjecanje na 30 svjetskih lokacija

„Government Jam”: I studenti će prodrmati javni sektor

Zagreb Government Jam okupit će (do) 50 sudionika različitog profila – od zainteresiranih građana, udruga, političara, zaposlenika u svima segmentima javne uprave, do neprofitnih organizacija, dizajnera i studenata koji će timski razviti nove usluge inspirirane zajedničkom temom.