LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC Varaždin

Završeno FOI CORE natjecanje

FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki, na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva zadanih od strane četiri uključene tvrtke.

FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki, na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva zadanih od strane četiri uključene tvrtke.

U utorak 2. lipnja 2015. godine na Fakultetu organizacije i informatike održano je službeno zatvaranje natjecanja FOI CORE 2015 na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva koje su zadale četiri uključene tvrtke.

FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki, koje su u projekt uključene kao davatelji poslovnih slučajeva. Kroz suradnju s Fakultetom organizacije i informatike, ovaj projekt, zamišljen kao Case Study Competition, održao se već deveti put i još jednom omogućio studentima da pokažu svoje znanje u praksi i za uključene tvrtke izrade korisna rješenja.

Cijeli događaj započeo je u 10 sati uvodnim predavanjima koja su održali Sandro Lazarić, direktor tvrtke Arbona i Lea Kuzminski, bivša studentica FOI-a, na temu 'Internet marketing' te Vedran Križek, tehnički direktor tvrtke Trikoder, na temu 'Veliki PHP sustavi in real life'. Nakon uvodnih predavanja, natjecatelji su paralelno u dvoranama 7 i 10 prezentirali svoja rješenja koja su izrađivali tijekom mjesec dana natjecanja.

Na poslovnom slučaju ATINEL-a 'Izrada editora za pisanje i uređivanje programa ABB industrijskog robota' treće mjesto osvojili su Matija Belec, Ivan Belec i Dario Grubešić, drugo mjesto Tadija Bagarić i Tomislav Cundić, a prvo mjesto Robert Halar i Ivan Rebić.

Na poslovnom slučaju Infodesigna-a 'Unaprjeđenje postojećeg vizualnog identiteta i funkcionalnosti prezentacije Infodesign-a na web-u i društvenim mrežama', treće mjesto osvojila je Martina Šestak, drugo mjesto Bernarda Matković, Antonela Čižmešija i Ivan Dokuzović, a prvo mjesto Dragana Mlikota, David Ante Macan i Lovro Predovan.

Na poslovnom slučaju WORX-a 'Izrada Web rješenja za pregled CAD datoteka', treće mjesto osvojili su Krešimir Valjevac, Mislav Jurinić i Stefano Kliba, drugo mjesto Mario Novoselec, Lovro Predovan i Denis Pavlović, a prvo mjesto Matej Vuković i Viktor Lazar.

Na poslovnom slučaju MIV-a 'Izrada Web aplikacije za e-nabavu' treće mjesto osvojili su Mario Novoselec i Denis Pavlović, drugo mjesto Tomislav Hop, Luka Blažek i Nikola Šamonik, a prvo mjesto Leon Palaić, Tomislav Turek i Danijel Vincijanović.

Članovi organizacijskog odbora Katarina Raguž, Leona Petak, Silvije Hrstić i Saša Hrgović čestitaju i zahvaljuju svim natjecateljima, koji su tijekom mjesec dana uložili svoj trud i slobodno vrijeme na izradu rješenja, te pobjednicima, koji su za to osvojili vrijedne nagrade. Također se zahvaljuju svim uključenim tvrtkama, partnerima i sponzorima koji su podržali ovo veliko natjecanje.

FOTO: FOI CORE/SAŠA HRGOVIĆ