Humanitarna božićna akcija

„Zasladi dan i daruj nekome Božićni san”

humanitarna božićna akcija

Već sedmu godinu zaredom EESTEC LC Zagreb u suradnji s nekoliko drugih studentskih udruga organizira božićnu akciju humanitarnog karaktera. Kako biste i vi pomogli štićenicima Dječjeg doma Zagreb, ali i siromašnim hrvatskim obiteljima, pridružite se u KSET-u 18. i 19. prosinca.

Zagrebački ogranak EESTEC LC, dio nevladine i neprofitne organizacije studenata elektrotehnike Europe, i ove je godine udružio snage sa studentskim udrugama BEST, IEEE, eSTUDENT i KSET kako bi organizirali humanitarnu božićnu akciju namijenjenu prikupljanju sredstava za one najpotrebitije i najranjivije pripadnike hrvatskoga društva. 

Ovogodišnja humanitarna božićna akcija organizirana je s namjerom prikupljanja donacija kojima će se uvelike pomoći malim štićenicima Dječjeg doma Zagreb. No prikupljeni dobrotvorni prilozi neće zaobići ni neke od siromašnih hrvatskih obitelji kojima trebaju pomoć i podrška ovakve vrste. 

Ova će se hvalevrijedna studentska akcija održati 18. i 19. prosinca u prostorijama KSET-a, najstarijeg kluba studenata na ovim prostorima. Na zagrebačkoj adresi Unska 3 od 10 do 16 sati čekat će vas ukusne palačinke, topla čokolada, nezaobilazno kuhano vino, kao i mnoge druge odlične slastice koje ćete zasigurno sa zadovoljstvom kušati. 

Detaljnije informacije možete potražiti na Facebook stranici studentske udruge EESTEC LC. Dođite u što većem broju, donirajte koliko možete i učinite dobro djelo! 

Komentari na članak

Vezani članci

Predstava „Bolonjska tragedija”

Kazališne izvedbe

„Bolonjska tragedija” sustiže zagrebačke studente

Prisjela vam je Bolonja? Ne propustite tragediju na studentski način, sa suvremenim tragičnim junakom, korom i tragičnim činom! 

One Dread

Pozitivne vibracije

Najbolje od reggaea u četvrtak u KSET-u

Zvukovi najboljeg reggaea u svemiru dopirat će do naših mozgova u interpretaciji One Dreada, a pozitivne su vibracije neizostavni dio glazbe koju bend izvodi uživo i tu vedru energiju prenosi na publiku svakim novim nastupom.

Christmas loading

DIY Božić (1. dio)

Napravite jeftine i simpatične poklone za svoje najdraže

Stiže Božić, a novčanik vam je prazan? Evo nekoliko primjera kako samostalno napraviti poklone od srca za svoje najbliže s nekoliko bojica, tempera, ljepila ili vune!

Božićno ukrašavanje sobe 1

Božić dolazi

Kako urediti studentsku sobu za vrijeme blagdana

Donosimo vam par jednostavnih ideja za ukrašavanje studentskih soba u ove blagdanske dane!

Božićni ukras

Na današnji dan

Sob crvenog nosa pokorio glazbene ljestvice te osvojio srca mladih i starih

Na današnji je dan 1947. godine uglazbljena pjesma „Rudolph the Red-Nosed Reindeer“ koja je zauzela prva mjesta američkih glazbenih ljestvica i postala jednim od sinonima božićnog razdoblja.