LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska humanitarna akcija

"Zasladi dan i daruj nekom božićni san"

Cilj je akcije i ove godine pomoći bar jednoj obitelji koja se našla u teškoj situaciji, pa su tako svi pozvani da simboličnim donacijama pomognu jednoj velikoj zagrebačkoj obitelji.

Cilj je akcije i ove godine pomoći bar jednoj obitelji koja se našla u teškoj situaciji, pa su tako svi pozvani da simboličnim donacijama pomognu jednoj velikoj zagrebačkoj obitelji.

Već petu godinu zaredom EESTEC LC Zagreb u suradnji sa studentskim udrugama BEST, IEEE i KSET organizira božićnu humanitarnu akciju pod imenom „Zasladi dan i daruj nekom božićni san”. Cilj je akcije i ove godine pomoći bar jednoj obitelji koja se našla u teškoj situaciji, pa su tako svi pozvani da simboličnim donacijama pomognu jednoj velikoj zagrebačkoj obitelji. 

- Deveteročlana obitelj iz Zagreba koju čini čak sedmero djece zapala je u teškoće zbog kojih se, bez naše pomoći, uskoro može naći na ulici. U obitelji je zaposlen samo otac, mjesečni prihod je oko 3600 kuna,a sve ostalo odnesu ovrhe. Oskudica je svakodnevica ovih petero đaka osnovne škole i dvoje učenika srednje škole. Oni žive u svijetu u kojem noga svake godine preraste tenisice za dva broja, gdje se nekoliko mjeseci godišnje provodi bez struje i grijanja, a školske knjige i pribor se prikupljaju cijelu godinu. Usprkos tome, dobri su i solidni učenici i takvi žele i ostati. No, potrebna im je pomoć. Osim novca, ovoj je obitelji potrebna obuća i odjeća te pomoć oko matematike, fizike ili kemije. Ovim putem pozivamo sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu ovoj obitelji, uljepšaju im nadolazeće dane i olakšaju ove teške trenutke. - kažu organizatori.

Također, u ponedjeljak će svi dobiti priliku slikati se s Djedom Božićnjakom, a fotografije od prošle godine možete pogledati ovdjeEvent se održava u KSET-u (FER) 21. i 22.12. od 10 do 16 sati. Više informacija možete saznati na Facebooku.