Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Zakazan datum studentskih izbora u Osijeku

Glasanje (izbori), naslovna

Izbori će se održati 6. lipnja (četvrtak). Od 7 do 19 sati moći će se glasati na biračkim mjestima znanstveno-nastavnih / umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta.

Na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku rektor prof. dr. sc. Vlado Guberac donio je Odluku o raspisivanju studentskih izbora za Studentski zbor i Studentski zbor znanstveno-nastavnih / umjetničko-nastavnih sastavnica. Odlučeno je kako će se izbori održati u četvrtak, 6. lipnja 2019. godine, od 7 do 19 sati. Moći će se glasati na biračkim mjestima znanstveno-nastavnih / umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta.

Glasati mogu svi studenti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Sve uvjete koje prijavljeni kandidati moraju zadovoljiti možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Rijeci

Financiranje studentskih programa

Objavljeni rezultati natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Od 21. ožujka moguće je pronaći konačne rezultate o financiranju studentskih programa koje je donijela Skupština riječkog Studentskog zbora, a potvrdio Senat. Potpisivanje ugovora održat će se do 13. travnja.

Sveučilište u Zadru

Sveučilište u Zadru

Zadar traži svog studentskog pravobranitelja/icu

Objavljen je natječaj za studentskog pravobranitelja/icu u Zadru. Kandidature se zaprimaju do 16. ožujka.

Nagrada Zlatni Indeks

Formiranje Povjerenstva

Studentski zborovi i udruge odlučuju kome u ruke ide Zlatni indeks

Zlatni indeks projekt je u organizaciji eSTUDENT-a u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada poduzećima koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu. O istima odlučuju predstavnici studentskih udruga ili zborova, a u tijeku su njihove prijave za sudjelovanje u Povjerenstvu.

RIBRO

Sveučilište u Rijeci

Kamp "RIBROO" priprema brucoše za uspješan početak akademske godine

Kamp je edukativno druženje studenata prve godine, a format olakšava upoznavanje studenata prve godine s iste sastavnice jer program prolaze u istom timu.

Sveučilište u Splitu

Natječaj

Traži se predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu

Povjerenstvo za provedbu natječaja za izbor Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu raspisalo natječaj za izbor Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.