Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Zakazan datum studentskih izbora u Osijeku

Glasanje (izbori), naslovna

Izbori će se održati 6. lipnja (četvrtak). Od 7 do 19 sati moći će se glasati na biračkim mjestima znanstveno-nastavnih / umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta.

Na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku rektor prof. dr. sc. Vlado Guberac donio je Odluku o raspisivanju studentskih izbora za Studentski zbor i Studentski zbor znanstveno-nastavnih / umjetničko-nastavnih sastavnica. Odlučeno je kako će se izbori održati u četvrtak, 6. lipnja 2019. godine, od 7 do 19 sati. Moći će se glasati na biračkim mjestima znanstveno-nastavnih / umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta.

Glasati mogu svi studenti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Sve uvjete koje prijavljeni kandidati moraju zadovoljiti možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

natječaj

Natječaj Studentskog zbora

Za sufinanciranje studentskih projekata u Rijeci osigurano 500 000 kn

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci otvorio je natječaj za sufinanciranje studentskih projekata. Prijave su otvorene do 15. veljače.

Isto

Sveučilište u Splitu

Besplatna radionica o izradi studentskih projekata

Važnosti i ulozi studentskih projekata te načinu njihove kvalitetne izrade posvećena je radionica na koju su pozvani svi splitski studenti.

Pisanje

Predavanje u Stablu znanja

Besplatno do svih bitnih informacija o diplomskim i završnim radovima

Mukama pisanja diplomskih i završnih radova došao je kraj. Božidar Nikša Tarabić u Stablu znanja održat će zanimljivo predavanje na kojem svi mogu doznati neku novu informaciju.

Veslanje osmerac

Osma godina održavanja regate

13. međunarodna veslačka regata „Sveti Duje“

Međunarodna veslačka regata „Sveti Duje“je manifestacija na kojoj se sastaju osmerci domaćih i inozemnih sveučilišta. Tradicionalno se održava već osam godina povodom blagdana Svetog Duje.

Isto

Studentski smještaj

Brojne poteškoće prilikom useljavanja u riječke domove; SZ nudi pomoć

O poteškoćama pri smještaju u studentski dom studenti većinom međusobno raspravljaju, no obraćanjem Uredu za studentski standard SZSUR-a lako ih je moguće riješiti.