Prestižno modno natjecanje

Zagrebački student Damir Begović osvojio prestižnu modnu nagradu u Novom Zelandu

Student TTF-a Damir Begović osvojio prestižnu modnu nagradu

Modna kolekcija inspirirana visokom modom i slavonskom narodnom nošnjom zagrebačkog studenta TTF-a zauzela je prvo mjesto na prestižnom modnom natjecanju.

Student diplomskog studija modnog dizajna Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Damir Begović, osvojio je prvu nagradu na prestižnom modnom natjecanju iD International Emerging Designers Show održanom u Novom Zelandu. Na natjecanju je sudjelovao sa svojom diplomskom kolekcijom EX-vonia pod mentorstvom Jasminke Končić. 

Izvor: Unizg.hr

Modna kolekcija EX-vonia inspirirana je visokom modom i slavonskom narodnom nošnjom. Bazirana je na unikatima i jedinstvenim tehnikama koje su vezane za slavonsko-brodsku narodnu nošnju i odijevanje kojima se suprotstavljaju elementi odijevanja visoke mode i Diorovog New Looka.

Komentari na članak

Vezani članci

Pisanje; izvor: https://unsplash.com/photos/y02jEX_B0O0

Mjesec hrvatske knjige

Nagrađuje se najbolja pjesma studenata splitskog sveučilišta

Povodom Mjeseca hrvatske knjige otvoren je nagradni natječaj Pošalji svoju pjesmu u čijem se sklopu nagrađuje najbolja pjesma. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Splitu, i to do 31. listopada.

Mandarine

Studentski „biznis"

Dostava domaćih mandarina u studentske domove

Na domskim Facebook grupama student prodaje mandarine iz doline Neretve po vrlo pristupačnim cijenama te ih dostavlja na vrata studentskih soba.

splitski hipsteri

Hipsterska moda u Jugoslaviji

Trendovi u Splitu '80-ih

Komadi odjeće koji su danas vintage ovi Splićani itekako nose sa stilom.

EWoB Business Hackathon

Studentsko natjecanje

EWoB Business Hackathon: potraga za 1% najboljih studenata u Osijeku

U Poduzetničkom inkubatoru „BIOS” održat će se finalno natjecanje EWoB Businesss Hackathona za koji su prijave već nekoliko dana u tijeku. Pobjedniku je namijenjena nagrada od 1500 kuna.

Naslovna slika članka.

Porto Morto – Ferragosto JAM

INTERVJU: Porto Morto prvi put na ovogodišnjem Ferragosto JAM-u; dijelimo tri ulaznice

Povodom njihova prvog nastupa na ovogodišnjem Ferragosto JAM-u intervjuirali smo mladi zagrebački bend Porto Morto koji će 2. kolovoza posjetiteljima Orahovačkog jezera pokazati zašto svatko tko ih posluša poželi da im pozvone na Portofon.