LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Zagrebačke menze vrata zatvaraju u nedjelju, otvaraju se 1. rujna

Menza u Savskoj 25 s radom prestaje 13. srpnja, a sve ostale menze dva dana kasnije. Domske menze nakon stanke otvaraju se 1. rujna.

Menza u Savskoj 25 s radom prestaje 13. srpnja, a sve ostale menze dva dana kasnije. Domske menze nakon stanke otvaraju se 1. rujna.

Svim studentima, pogotovo onima smještenima u studentskim domovima, iksica je najvažnija kartica, a radno vrijeme menzi zlata vrijedan podatak. Premda su zagrebački studentski domovi sve prazniji, dva paviljona Studentskog doma Stjepan Radić popunit će studenti prijavljeni za ljetni smještaj, a prvih će im dana društvo praviti nekolicina kolega koji ostaju na produženom smještaju. Ipak, za svoju će se prehranu tijekom mjesec i pol morati pobrinuti sami jer zagrebačke menze, tradicionalno stavljaju ključ u bravu do jeseni.

Svi restorani zagrebačkog SC-a, stoji u obavijesti, prestaju s radom za studente zaključno s 15. srpnja 2018. godine. Ipak, u menzi u Savskoj 25 lijeva linija prestaje s radom već 13. srpnja s ručkom koji se poslužuje do 16 sati, a restoran Express s radom je prestao jučer u 14 sati.

Caffe bar SC od 16. do 20. srpnja radi skraćeno, od 7 do 16 sati, a isto je radno vrijeme od 27. do 31. kolovoza. U međuvremenu, od 21. srpnja do 26. kolovoza, bit će zatvoren radi kolektivnog godišnjeg odmora.

Caffe bar Teatar ITD zatvoren je od 16. srpnja do 2. rujna,  a od 3. rujna radi po uobičajenom vremenu, od 9 do 23 sata.

Menze u studentskim domovima Lašćina, Stjepan Radić i Cvjetno naselje kreću s radom 1. rujna, dok se svi ostali restorani otvaraju 3. rujna 2018. godine

FOTO: STUDENTSKI.HR