Recept za uspjeh

Začini svoje studiranje, pristupi eSTUDENTu!

Začini svoje studiranje, pristupi eSTUDENTu!

Ako želite postati najbolji u onome što radite, steći vrijedno iskustvo kroz projekte i upoznati zanimljive ljude, postanite dio eSTUDENT tima. Prijave za nove članove traju do 23. listopada.

S novom akademskom godinom započeo je i pristupni proces eSTUDENT-a. Ova studentska udruga okuplja studente različitih interesa i ideja, a sve ih zajedno povezuje želja da postanu najbolji u onome što rade, steknu iskustvo kroz projekte, upoznaju zanimljive ljude i dobro se zabave. Iza sebe imaju mnoštvo ostvarenih projekata, partnerstva s najboljim poduzećima u Hrvatskoj i predivna iskustva vrijednih eSTUDENata.

Moto je ovogodišnjeg pristupnog procesa Začini svoje studiranje! Odabrali su baš riječ začini zato što svaki student ima svoj posebni recept za studiranje u kojemu on dodaje sastojke kojima će ga začiniti. Svaki student i svaka studentica odlučuje o načinu na koji će učiniti i izvući ono najbolje iz studentskog života. Kombinacije mogu biti različite, a eSTUDENT nudi začin kojim će tvoj recept za uspjeh biti potpun.

To je kombinacija rada na različitim natjecanjima i projektima, druženje i upoznavanje novih ljudi te nezaboravne zabave i teambuildinzi. Na raspolaganju je mnoštvo timova, a ti ćeš otkriti one koji se najbolje slažu s tvojim željama i ciljevima. Uz pozitivno ozračje koje vlada u eSTUDENT timovima, novi uspjesi i poznanstva čekaju na tebe.

Prijave su otvorene od 5. listopada do 23. listopada, a na službenoj stranici udruge možete ostaviti svoje podatke i na e-mail primiti sve važne informacije o pristupnom procesu. Potvrdu dobrog rada eSTUDENT-a potražite na Facebook, Instagram i LinkedIn profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje "Kako opustiti tijelo i um"

Opuštanje tijela i uma

eSTUDENT otkriva kako vratiti osobno zadovoljstvo, fokus i snagu

Interaktivno predavanje "Kako opustiti tijelo i um" održat će se 10. svibnja. Sandra Baksa će vam pomoći da se vratite u svoje prirodno stanje smirenosti.

Career Speed Dating

Centar karijera FER-a i eSTUDENT

„Career Speed Dating" pali iskru između studenata i poslodavaca

Čak 42 poduzeća svoje će buduće kolege i suradnike potražiti među studentima i onima koji su nedavno magistrirali. Prijave za sudjelovanje traju do 3. prosinca.

KS

Humanitarni projekt

Kopačka solidarnosti: Malonogometnim turnirom do kvalitetnijeg obrazovanja mladih

Turnir Kopačka solidarnosti održava se devetu godinu zaredom, a sva prikupljena sredstva ove će se godine utrošiti za kupnju didaktičke opreme za slijepu djecu i odrasle.

https://pixabay.com/en/calculator-calculation-insurance-385506/

Projekt udruge eSTUDENT

Financial Week – višednevni izlet u svijet financija na EFZG-u

Novo izdanje Financial Week započinje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu uvodnim predavanjem zakazanim za ponedjeljak, 14. siječnja, a završava 18. siječnja izletom u revizorsku kompaniju.

Kupovanje namirnica; izvor: Kupovanje namirnica

Humanitarni projekt

Daj i ti nekome šansu: Na zagrebačkim fakultetima prikupljaju se namirnice za potrebite

Sakupljaju se zdrave namirnice poput čajeva, meda, pekmeza, a većina će ih se donirati udruzi Dajmo im šansu koja je osnovana s ciljem pomaganja djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, oboljelima od kroničnih i malignih bolesti te samohranim roditeljima.