Recept za uspjeh

Začini svoje studiranje, pristupi eSTUDENTu!

Začini svoje studiranje, pristupi eSTUDENTu!

Ako želite postati najbolji u onome što radite, steći vrijedno iskustvo kroz projekte i upoznati zanimljive ljude, postanite dio eSTUDENT tima. Prijave za nove članove traju do 23. listopada.

S novom akademskom godinom započeo je i pristupni proces eSTUDENT-a. Ova studentska udruga okuplja studente različitih interesa i ideja, a sve ih zajedno povezuje želja da postanu najbolji u onome što rade, steknu iskustvo kroz projekte, upoznaju zanimljive ljude i dobro se zabave. Iza sebe imaju mnoštvo ostvarenih projekata, partnerstva s najboljim poduzećima u Hrvatskoj i predivna iskustva vrijednih eSTUDENata.

Moto je ovogodišnjeg pristupnog procesa Začini svoje studiranje! Odabrali su baš riječ začini zato što svaki student ima svoj posebni recept za studiranje u kojemu on dodaje sastojke kojima će ga začiniti. Svaki student i svaka studentica odlučuje o načinu na koji će učiniti i izvući ono najbolje iz studentskog života. Kombinacije mogu biti različite, a eSTUDENT nudi začin kojim će tvoj recept za uspjeh biti potpun.

To je kombinacija rada na različitim natjecanjima i projektima, druženje i upoznavanje novih ljudi te nezaboravne zabave i teambuildinzi. Na raspolaganju je mnoštvo timova, a ti ćeš otkriti one koji se najbolje slažu s tvojim željama i ciljevima. Uz pozitivno ozračje koje vlada u eSTUDENT timovima, novi uspjesi i poznanstva čekaju na tebe.

Prijave su otvorene od 5. listopada do 23. listopada, a na službenoj stranici udruge možete ostaviti svoje podatke i na e-mail primiti sve važne informacije o pristupnom procesu. Potvrdu dobrog rada eSTUDENT-a potražite na Facebook, Instagram i LinkedIn profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Fakultet organizacije i informatike

Veliki uspjeh studenata FOI-ja na natjecanju Event Management Contest

Tim s FOI-ja osvojio je treće mjesto na studentskom natjecanju u osmišljavanju promotivnih aktivnosti za proizvod "The Famous Grouse".

Obrazac

Ljetna škola u Zagrebu

Sve o pokretanju vlastitog poslovanja na Zagreb Summer Academyju

Od 20. do 29. kolovoza održat će se Zagreb Summer Academy. Ako ste osoba koja želi promijeniti svijet i razviti različite vještine, prijavite se!

Kune

Projekt udruge eSTUDENT

Studentski krediti tek su jedna od tema „Financial Weeka”

Od ponedjeljka do petka na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i u Zagrebačkoj burzi održat će se vrlo zanimljive aktivnosti kojima je u fokusu druga strana financija.

Otvoreno natjecanje Smartup

eSTUDENT

Otvoreno natjecanje u razvijanju poslovnih ideja, a najbolje očekuju novčane nagrade

Službeno je započeo drugi Smartup u organizaciji udruge eSTUDENT. Prijave su otvorene do 14. ožujka.

CSC poziv

eSTUDENT poziva na sudjelovanje

Uskoro počinju studentska natjecanja orijentirana na poslovne slučajeve

Studentska udruga eSTUDENT u mjesecu ožujku organizira dva zanimljiva projekta namijenjena svim studentima u Hrvatskoj, ali i u regiji.