Studentski centar Varaždin

Za mjesto u varaždinskom domu bilo je potrebno ostvariti više od 690 bodova

Varaždin – Stari grad

Čekanju je došao kraj! Studentski centar Varaždin objavio je privremene rezultate za smještaj u varaždinskim domovima te kod privatnih stanodavaca u akademskoj 2018/2019. godini.

Studentski centar Varaždin u akademskoj godini 2018/2019. omogućio je redovitim studentima smještaj u varaždinskim domovima te kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru. Na Natječaj se prijavilo ukupno 958 studenata, dok je nepotpunih prijava bilo 14.

U sklopu domova, prema privremenim rezultatima objavljenima 13. kolovoza, smještaj je dobilo 811 studenata, a oni su ostvarili 691,411 ili više bodova. Pravo na subvencioniranje za podstanarstvo u Čakovcu dobilo je 29 studenata, u Koprivnici 12 studenata, u Križevcima 1 student, dok će u Bjelovaru biti subvencioniran smještaj 4 redovita studenta. Abecedna lista prijavljenih objavljena je na oglasnoj ploči Studentskog centra Varaždin, kao i na njihovim mrežnim stranicama.

Prigovori na privremene rezultate zaprimaju se u roku od 8 dana nakon njihove objave, nakon čega će biti objavljeni konačni rezultati i upute o useljavanju.

Komentari na članak

Vezani članci

useljenje ruganje

Komentar stanara

Mjesto u studentskom domu mora ostati privilegija

Studentski domovi Sava i Cvjetno još uvijek su nedovršeni, a studenti su se u njih već uselili. Cijene smještaja drastično su se povećale, no mnogi studenti su odbili platiti stanarinu za prvi mjesec kao znak bunta prema Studentskom centru.

Obnova studentskih domova - paviljon na Cvjetnom

Studentski centar u Zagrebu

Od danas možete rezervirati sobu u novim paviljonima na Cvjetnom i Savi

Jednostavnim postupkom svoju staru sobu, odnosno onu u kojoj ste boravili prošle akademske godine, rezervirate 21. prosinca od 8:00 do 22. prosinca u 14:00. Sve ostale možete birati od 23. do 28. prosinca.

Bicikli ispred SCZG

Nova studentska pobuna

Stanari zagrebačkih domova ujedinjeni: "Bicikle nećemo ostavljati na kiši i suncu"

– Uz stanare doma „Cvjetno naselje“, inicijativu podupire uprava navedenog doma te domski odbor „Stjepan Radić“ i „Ante Starčević“. Uz njih je podršku iskazao Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu te Ured sveučilišnog studentskog pravobranitelja. – kaže Nediljko Jerković.

SCZG izvana

Pred useljenje u domove

Jeste obavili liječnički pregled? Imajte na umu ove stvari!

Savjetujemo vam da, ako niste, što prije obavite navedene pretrage za što lakše useljenje u domove!

Potpisivanje ugovora za obnovu domova u OS i ZG

Operativni program „Konkurentnost i kohezija“

Za obnovu studentskih domova u Osijeku i Zagrebu osigurano više od 233 milijuna kuna

Najveći dio toga iznosa bit će dodijeljen zagrebačkom Sveučilištu za „Rekonstrukciju građevina, infrastrukture i okoliša unutar studentskih naselja Stjepan Radić i Cvjetno naselje“, čija je ukupna vrijednost 219 990 000 kuna, a ostatak sredstava utrošit će se za „Rekonstrukciju zgrade studentskog doma u Osijeku“, projekt u vrijednosti od 13 510 000 kuna.