Studentski centar Varaždin

Za mjesto u varaždinskom domu bilo je potrebno ostvariti više od 690 bodova

Varaždin – Stari grad

Čekanju je došao kraj! Studentski centar Varaždin objavio je privremene rezultate za smještaj u varaždinskim domovima te kod privatnih stanodavaca u akademskoj 2018/2019. godini.

Studentski centar Varaždin u akademskoj godini 2018/2019. omogućio je redovitim studentima smještaj u varaždinskim domovima te kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru. Na Natječaj se prijavilo ukupno 958 studenata, dok je nepotpunih prijava bilo 14.

U sklopu domova, prema privremenim rezultatima objavljenima 13. kolovoza, smještaj je dobilo 811 studenata, a oni su ostvarili 691,411 ili više bodova. Pravo na subvencioniranje za podstanarstvo u Čakovcu dobilo je 29 studenata, u Koprivnici 12 studenata, u Križevcima 1 student, dok će u Bjelovaru biti subvencioniran smještaj 4 redovita studenta. Abecedna lista prijavljenih objavljena je na oglasnoj ploči Studentskog centra Varaždin, kao i na njihovim mrežnim stranicama.

Prigovori na privremene rezultate zaprimaju se u roku od 8 dana nakon njihove objave, nakon čega će biti objavljeni konačni rezultati i upute o useljavanju.

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG dvorište

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Ispunite anketu i podržite prosvjed protiv poskupljenja studentskog smještaja

- Mnogi danas govore kako su studenti pasivna i nezainteresirana masa za društvene probleme. Pokažimo im da nije tako, pokažimo da su upravo današnji studenti jamstvo na temelju kojeg možemo reći da Hrvatsku čeka svijetla budućnost! - poručuje Zbor.

Varaždin – Stari grad

Akademska godina 2017./2018.

Raspisan natječaj za smještaj i subvencije varaždinskog SC-a

Studentski centar Varaždin raspisao je natječaj za smještaj i subvenciju privatnog smještaja u novoj akademskoj godini.

SCZG izvana

Studentski centar u Zagrebu

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima

Tekst natječaja, pravilnik i obrasce natječaja možete pogledati na stranici Studentskog centra Zagreb.

Obnova domova u punom jeku - soba iznutra 3

Obnova studentskih domova

FOTO: Obnova domova u punom jeku

Sobe u studentskom domu na Savi polako se obnavljaju. Stavljaju se nova vrata i prozori te radijatori. Kako će nove sobe otprilike izgledati možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Sveučilišni kampus u Splitu

Sveučilišni kampus u Splitu

Opremanje Mamutice i ponovno otvaranje Indexa

U dogledno vrijeme zgrada Tri fakulteta (Pomorskog, Prirodoslovno-matematičkog i Kemijsko-tehnološkog, koji se već godinama muče s nedostatkom adekvatnog prostora za izvođenje nastave), popularno nazvana Mamutica trebala bi se konačno dovršiti