Studentski centar Varaždin

Za mjesto u varaždinskom domu bilo je potrebno ostvariti više od 690 bodova

Varaždin – Stari grad

Čekanju je došao kraj! Studentski centar Varaždin objavio je privremene rezultate za smještaj u varaždinskim domovima te kod privatnih stanodavaca u akademskoj 2018/2019. godini.

Studentski centar Varaždin u akademskoj godini 2018/2019. omogućio je redovitim studentima smještaj u varaždinskim domovima te kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru. Na Natječaj se prijavilo ukupno 958 studenata, dok je nepotpunih prijava bilo 14.

U sklopu domova, prema privremenim rezultatima objavljenima 13. kolovoza, smještaj je dobilo 811 studenata, a oni su ostvarili 691,411 ili više bodova. Pravo na subvencioniranje za podstanarstvo u Čakovcu dobilo je 29 studenata, u Koprivnici 12 studenata, u Križevcima 1 student, dok će u Bjelovaru biti subvencioniran smještaj 4 redovita studenta. Abecedna lista prijavljenih objavljena je na oglasnoj ploči Studentskog centra Varaždin, kao i na njihovim mrežnim stranicama.

Prigovori na privremene rezultate zaprimaju se u roku od 8 dana nakon njihove objave, nakon čega će biti objavljeni konačni rezultati i upute o useljavanju.

Komentari na članak

Vezani članci

Obnova studentskih domova - kupaonica

Obnova studentskih domova

FOTO: Rekonstrukcija studentskih domova na samom je kraju

"Studenti će se na samom početku sljedeće kalendarske godine useliti u obnovljene domove. U tijeku traju pregovori između Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Studentskog Centra u Zagrebu i Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu oko formiranja cijena smještaja."

Logo Ministarstva znanosti ,obrazovanja i sporta

Milijardu kuna za studente?

Vlada sutra odlučuje o subvencijama visokih učilišta

Vladi Republike Hrvatske predstoji sjednica u kojoj će donijeti novu Uredbu, dati mišljenja i prijedloge. Udarna tema sjednice su i subvencije za javna visoka učilišta.

Radovi na Savi - dvorište

Obnova studentskih domova

FOTO: Pogledajte kako napreduju radovi na Savi

Radovi su trenutno u fazi postavljanja izolacije. Radnici se nadaju da će uspjeti to odraditi dok ne padne kiša. Također, postavljaju se i novi prozori.

Sveučilište u Splitu

Renovacija Studenskog doma „Bruno Bušić“

Splitskim studentima subvencije povećane s 400 na 600 kuna

Zbog renovacije studenti neće moći useliti u SD „Bruno Bušić“, ali će dobivati subvenciju u iznosu od 600 kuna.

Autotrolej

Puna subvencija pokaznih karata

Riječkim studentima potvrđene subvencije za javni prijevoz

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta konačno je potvrdilo subvencije riječkim studentima za javni prijevoz. Iz KD Autotroleja javljaju da će se mjesečne pokazne karte moći kupiti do kraja sljedećeg tjedna, a onima koji su ih već kupili izvršit će se povrat novca.