LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nacionalna radionica

Young Crew Croatia pomaže mladima da promijene način upravljanja projektima

Sedmo izdanje projekta "Project Management Workshop" obuhvaća "lean i "agile" metode kojima će studenti i mladi promijeniti način na koji upravljaju svojim projektima. U tijeku su prijave za sudjelovanje.

Sedmo izdanje projekta "Project Management Workshop" obuhvaća "lean i "agile" metode kojima će studenti i mladi promijeniti način na koji upravljaju svojim projektima. U tijeku su prijave za sudjelovanje.

Već sedmu godinu u nizu udruga IPMA Young Crew Croatia, ogranak Hrvatske udruge za upravljanje projektima (HUUP), organizira nacionalnu radionicu Project Management Workshop koja će od 9. do 11. lipnja okupiti mlade i ambiciozne ljude iz Hrvatske i svijeta zainteresirane za projektni menadžment. I ove godine studenti i mladi imaju priliku za stjecanje znanja i kompetencija, upoznavanje s trendovima iz područja projektnog menadžmenta te razvijanje poslovne mreže. Tema 7. radionice je Promijenite način na koji upravljate projektima, a obuhvatit će lean i agile metode.

Playing Lean: Project management in Innovation projects usredotočit će se na poboljšanje šansi za uspjeh. Zašto su inovacije bitan čimbenik svakog poduzeća te kako provesti nove ideje? Implementirajte Lean Startup metode u projektni menadžment uz predavača Miru Hegedića, službenog Playing Lean facilitatora, osnivača Lean Startup Croatia te jednog od organizatora Lean Startup Meetupa i Lean Startup Drilla.

Agile mindset and values for more predictability and less stress in project management predstavit će agilne vrijednosti principa, sredstava i tehnika koje odgovaraju na zahtjeve suvremenih projekata. Kako dati novi smjer svom projektu, zašto empirijski kontrolirati proces, kako raditi kroz uzastopno povećanje rezultata, što je scrum i kako se ono uklapa – predavači Davor Čengija i Nino Zeljko dat će vam odgovore na ova pitanja. Davor je Agile Coach i Enterprise Architect s 20-godišnjim iskustvom rada u industriji razvoja softvera, a Nino Agile Coach s više od 12 godina iskustva u IT sektoru. Ovi sručnjaci dolaze iz tvrtke CROZ d.o.o.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca.  Detaljni program, sve o smještaju i ostale dodatne informacije saznajte na poveznici.

Također, istovremeno će se na Brijunima održati International Project Management Championship koje će okupiti najbolje studente iz svijeta u području projektnog menadžmenta. Ne propustite mogućnost upoznavanja međunarodnih stručnjaka i vodećih ljudi iz IPMA-e i Young Crewa te razmijenite znanje i iskustvo.

FOTO: YOUNG CREW CROATIA