Dan karijera

WorkIn' Science uputit će sve PMF-ovce o mogućnostima nakon fakulteta

https://pixabay.com/en/dream-job-application-location-job-2904780/

Poznate će se tvrtke predstaviti na Danu karijera Workin' Science koji će se održati u prvom redu za studente Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Manifestacija podrazumijeva informiranje u sklopu predavanja, okruglih stolova te info-štandova, a održat će se 7. studenog.

Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira Dan karijera PMF-a pod nazivom WorkIn' Science – WISe, a održat će se 7. studenog od 10 do 18 sati na Kemijskom odsjeku na Horvatovcu. Njegovi će studenti tako imati priliku prvi put na ovakav način saznati sve o tržištu rada svoje struke, odnosno o potencijalnim radnim mjestima.

Sudionici će moći vidjeti razne štandove gdje će im biti pružene informacije o raznim tvrtkama, prisustvovati predavanjima tih tvrtki te sudjelovati u okruglim stolovima s bivšim studentima PMF-a. Neke su od ovih tvrtki Nanobit, najveći hrvatski game development studio, zatim GIS Cloud, online platforma s web i mobilnim aplikacijama za prikaz i upravljanje podacima na karti i Memgraph koji razvija sustav za upravljanje graf bazama podataka te na taj način sprječava pranje novca te kartične prijevare.

Organizatori pozivaju sve studente PMF-a i one koji dijele ljubav prema prirodoslovno-matematičkim zanimanjima, poslodavce te sve koji žele upoznati mlade stručnjake i pružiti im posao, kao i alumne PMF-a, da se pridruže Danu karijera. Više detalja nalazi se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

gimnastika

INTERVJU: Tijana Tkalčec, hrvatska gimnastičarka

„Danju sam vrijeme provodila u dvorani i na fakultetu, a noću sam učila”

Paralelno uz gimnastiku, 2009. godine sam upisala fakultet u Čakovcu, smjer menadžment turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu. Međimursko veleučilište se tada tek otvorilo, a meni je odgovaralo jer sam se mogla baviti gimnastikom uz studiranje.

20 godina hercegovačke zavičajne udruge

ZKHS-ovih 20

Zavičajni klub hercegovačkih studenata ovaj vikend obilježava 20 godina postojanja!

Studenti s ponosom ističu kako je ovo zahvala svima koji su poklonili svoje srce Klubu, ali i onima koji će ga tek pokloniti!

TIMES CASE STUDY NATJECANJE

Istakni se u masi studenata inženjerstva i otputuj na polufinale u Ankaru:

TIMES CASE STUDY natjecanjem do puta u Tursku!

ESTIEM LG ZAGREB pruža ti priliku da pokažeš kako najbolje možeš razmišljati „izvan okvira" i dobivati titulu najboljeg studenta inženjerstva u Europi!

Kockanje

Ponestalo mu je novca

Student zbog ovisnosti o kocki postao razbojnik!

Novac koji su mu slali ukućani nije mu bio dostatan za kockarski život

Bačvice

Vrući kolovoz u Splitu

Split Beach Festival: 500 besplatnih karata za studente

Na predstavljanju će biti najavljena najveća glazbena i umjetnička imena današnjice, a doznajemo da će se tijekom promidžbene faze festivala djeliti 500 besplatnih karata za studente!