Prezentacija programa

„Work & Travel” za studente koji se žele otisnuti preko oceana

Hotel Dubrovnik

Prije pakiranja za američku avanturu, čeka te gomila detalja koje moraš razraditi. Pridruži se stoga na promociji programa 11. prosinca kad će te s istima upoznati upravo studenti.

Sve je veći broj onih studenata koji čeznu za odlaskom u Ameriku barem na neko vrijeme. Ako si ti jedan od onih koji su spremni upustiti se u avanturu, otisnuti se preko oceana, odraditi koji mjesec na zapadu i proputovati kontinent, program Work & Travel kao da je stvoren za tebe. 

Vjerojatno znaš ponešto informacija o tome, ali trebaš znati da te prije pakiranja čeka gomila detalja koje moraš razraditi. Pridruži se stoga na promociji programa u Hotelu Dubrovnik na zagrebačkoj adresi Ljudevita Gaja 1 (GPS – Praška 5)

Saznat ćeš što je to Work & Travel, koje ti sve opcije program nudi te kakve novitete donosi ove sezone. Na tom događaju gostovat će studenti koji su već prošli program i imaju odgovore na sva tvoja pitanja.

Prezentacija će se održati 11. prosinca i to u dvama terminima zbog velike zainteresiranosti – od 16 do 17 sati te od 19 do 20 sati. Potvrdi svoj termin na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

muško-ženska "prijateljstva"

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

U novoj anketi propitujemo mogu li muškarac i žena biti „samo prijatelji“

Priključite nam se u najvećem studentskom istraživanju o ljubavi i otkrijte nam što mislite o „fenomenu“ muško-ženskih prijateljstava.

EWoB

Natjecanje strateškog promišljanja, analitike i logike

EWoB Business Hackathon: budite u 1% najboljih studenata osječkog sveučilišta

Ovo je studentsko natjecanje gdje se, u ograničenom vremenu, rješavaju zadaci s područja poslovno-ekonomskih problema. Namijenjeno je studentima Elektrotehničkog i Ekonomskog fakulteta, što naravno nije uvjet.

Kako zaraditi ljeti

Studentska ljetna zarada putem interneta

Alternativne ideje za ljetnu zaradu u zadnji čas

Postoje mnogobrojni alternativni načini ljetne, kao i cjelogodišnje zarade. Takva se zarada najčešće ostvaruje putem interneta.

Aplikacije slika

Studentski život

Aplikacije koje bi koristile svakom studentu, a ne postoje

Budući da su studenti jako slabi s novcem, ali isto tako ne vole izvršavati svoje obaveze i rano se ustajati, aplikacija koja bi oduzimala novac s iksice ako ne ustaju za predavanje možda ne bi bila loša ideja...

Dan otvorenih vrata 2013

Medicinski fakultet u Zagrebu

Dan otvorenih vrata: Upoznajte se s Medicinskim fakultetom u Zagrebu

Studentski zbor Medicinskog fakulteta u Zagrebu poziva vas na Dan otvorenih vrata koji će se održati 21. ožujka u prostorijama Medicinskog fakulteta.