LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uređenje okoliša

Volonteri FOI-ja u akciji „Hrvatska volontira"

Kako bi promovirali volonterstvo i pomagali lokalnoj zajednici, FOI-jevci su osmislili akciju uređivanja okoliša dviju zgrada fakulteta.

Kako bi promovirali volonterstvo i pomagali lokalnoj zajednici, FOI-jevci su osmislili akciju uređivanja okoliša dviju zgrada fakulteta.

Centar za volontiranje i humanitarni rad Fakulteta organizacije i informatike Varaždin i ove se godine uključio u manifestaciju Hrvatska volontira. Održala se od ponedjeljka 22. do subote 27. svibnja, a cilj joj je bio ukazati na značaj svakog pojedinca u društvu te pokazati kako svatko ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos koji će se cijeniti.

Izv. prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić, voditeljica Centra za volontiranje i humanitarni rad FOI-ja, zajedno s koordinatoricom volonterskih aktivnosti izv. prof. dr. sc. Violetom Vidaček-Hainš te studentskom koordinatoricom Josipom Cvrlja osmislila je akciju čišćenja i uređivanja okoliša dviju zgrada fakulteta – tzv. FOI 1 (Pavlinska 2) i FOI 2 (Ul. kralja Petra Krešimira IV 15).

Zadaci volontera bili su čišćenje okoliša, uređenje staza, sakupljanje smeća i uklanjanje korova, a cilj akcije bio je promoviranje volontiranja i pomoć lokalnoj zajednici. Volontirajući, svaki je volonter kvalitetno iskoristio svoje vrijeme te stekao nova poznanstva i iskustva.

Foto: FOI
FOTO: FOI