LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekonomski fakultet Split

Više od sto studenata izvršilo fakultetske obveze sudjelovanjem u europskom projektu Našeg Hajduka

– U početku je bilo zadrške prema ovom projektu jer se radi o udruzi navijača, no jako smo brzo dobili odlične povratne informacije jer su studenti guštali u radu. – istaknula je dekanica EFST-a Maja Fredotović.

– U početku je bilo zadrške prema ovom projektu jer se radi o udruzi navijača, no jako smo brzo dobili odlične povratne informacije jer su studenti guštali u radu. – istaknula je dekanica EFST-a Maja Fredotović.

U sklopu europskog projekta (Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu održana je završna aktivnost na kojoj su studenti predstavili svoje projekte u njegovu okviru izrađene u suradnji s udrugom Naš Hajduk. Sudjelovalo je njih više od 100 na dvama kolegijima u protekloj akademskoj godini, a na taj su način stečena znanja testirali u praksi.

– Jako smo zadovoljni suradnjom s Ekonomskim fakultetom od kojeg smo dobili podršku i prostor da možemo raditi s velikim brojem studenata. Udruga Naš Hajduk u svom radu uvijek pokušava surađivati sa stručnjacima. Pored toga što smo studentima pružali podršku, jako smo puno naučili i od njih samih te od profesora s kojima smo surađivali. – rekao je voditelj projekta Darko Čop.

Nakon uvoda voditelja projekta okupljenima su se obratili profesori s Ekonomskog fakulteta koji su sudjelovali u provedbi – Ivana Bilić i Ivan Matić – te dekanica Maja Fredotović. Ovom prilikom uručene su im i zahvalnice za sudjelovanje na projektu.

– U početku je bilo zadrške prema ovom projektu jer se radi o udruzi navijača, no jako smo brzo dobili odlične povratne informacije jer su studenti guštali u radu. Obično jedna suradnja otvara drugu, pa se nadam da će tako biti i u ovom slučaju. – istaknula je dekanica Maja Fredotović.

Potom su dva studentska tima iznijela prezentacije svojih radova. U sklopu jednog od njih, naziva I Bilo srce je član Hajduka, prikupljale su se donacije kojima su korisnici Udruge Srce, Udruge Sindrom Down 21 Split, Udruge MoSt i Dječjeg Doma Maestrala postali članovi Hajduka. Drugi prezentirani nosi naziv Hajdučki paketi, a uključeni studenti razradili su palete Hajdukovih proizvoda koji bi se u formi različitih paketa nudili zainteresiranim kupcima. Njihovu je prezentaciju pozorno u ime kluba s Poljuda poslušala i voditeljica odjela marketinga i prodaje Julija Hrstić.

Nakon završetka prezentacije studentima su podijeljene potvrde za sudjelovanje u jačanju hajdučke zajednice

FOTO: NAŠ HAJDUK