LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga iTHEom

VIDEO: Splitski studenti približili Dunda Maroja maturantima

ITHEom nastavlja s videima – bliži se Matura pa će se i tempo kojim će se izbacivati novi uraci ubrzati.

ITHEom nastavlja s videima – bliži se Matura pa će se i tempo kojim će se izbacivati novi uraci ubrzati.

Udruga splitskih studenata Filozofskog fakulteta iTHEom objavila je novi, četvrti po redu, video kojime pomaže maturantima u pripremi za Državnu maturu iz hrvatskoga jezika. Nakon Bijega, Kiklopa i Kratkog izleta, splitski studenti pozabavili su se djelom Dundo Maroje Marina Držića.

Trodijelni koncept koji obuhvaća obradu stvaralaštva autora, djela iz ispitnog kataloga, ali i zabavni skeč povezan s djelom zadržan je, no ovoga je puta skeč na prvom mjestu – video otvara otkvačena iTHEomova interpretacija ljubavnog trokuta između Laure, Mara i Uga, a nastavlja se veoma korisnim informacijama za sve koji na Maturi žele zadiviti ocjenjivače.

Svu montažu odradio je odlični tim Grgatović – jedna od predsjednica Udruge, Dorotea, odnosno Laura, ili Manda, i prošlogodišnji maturant Marin, Pomet, koji se lani i sam pripremao za Maturu uz videa Udruge. Naratorica je ponovno bila Andrea Jović koju su zainteresirani imali prilike upoznati u videu za Kiklop. Sva glazba u videu zasluga je Uga Tudeška, odnosno Roberta Aralice, čiji se drugi uraci mogu pronaći na Sound Cloudu.

ITHEom nastavlja s videima – bliži se Matura pa će se i tempo kojim će se izbacivati novi uraci ubrzati. Uvijek su otvoreni i za prijedloge – pratite ih na Facebooku, pošaljite im poruku s prijedlogom za poboljšanje videa ili sa željom koje djelo da obrade u sljedećem videu. Uvijek su dostupni i na mailu itheom.split@gmail.com

FOTO: UDRUGA ITHEOM