Motivacijski tjedan

Veliki događaj na PBF-u posvećen studentima u "najgorim patnjama"

Motivacijski tjedan na PBF-u

Motivacijski tjedan održat će se od 16. do 20. svibnja. Iskusni predavači govorit će o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu.

Studentska udruga Probion pripremila je još jedan veliki događaj – Motivacijski tjedan. U suradnji sa širokom lepezom predavača, odlučili su cijeli tjedan od 16. do 20. svibnja posvetiti studentima u "najgorim patnjama". 

Na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu tako će se održati predavanja o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu. Predvači su doktori neurolozi, psiholozi, uspješni mladi poduzetnici, studenti kineziologije i nutricionisti.

Teme obuhvaćaju razna područja. Bit će riječi o osobnoj motivaciji i samoostvarenju, uspjehu mladih ljudi koji su odlučili izaći iz svojih okvira. Govorit će se o fiziologiji stresa te primijenjenim metodama rješavanja stresa kao što su vježbanje i prehrana.

Zasigurno će se naći za svakoga ponešto jer su svi barem jednom mrzili biti u svojoj koži zbog osjećaja nemoći prije ispita. Raspored pogledajte na poveznici, a više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje o istočnim pitanjima u ženskom pismu

Predavanje o istočnim pitanjima u Klubu mladih Split

Saznajte kako teroristički napadi izgledaju u očima žene

Da se iza svake suvremene (ne)zgode krije pisana riječ, otkrit će predavanje u Klubu mladih Split.

Tutankamon

Arheološki muzej u Zagrebu

Frank Rühli „odmotat“ će tajne Tutankamonove mumije

Prof. dr. Frank Rühli jedan je od najvećih autoriteta u svjetskoj paleopatologiji, prvi koji je snimio mumije magnetom. Predavanje o Tutankamonovoj i drugim mumijama održat će u Arheološkom muzeju u Zagrebu.

Isto

Dobre navike

6 jednostavnih trikova za svladati umor tijekom učenja

Studenti zbog mnogih razloga često znaju osjećati umor, i to baš u trenutcima kada to nije poželjno. Donosimo šest metoda koje vam mogu pomoći u uspješnom savladavanju osjećaja pospanosti i manjka energije.

Odijelo

Predavanje na ZŠEM-u

Medijacija je snažan alat potreban studentima poslovnih fakulteta

Ovog će petka, 6. listopada američki stručnjaci na ZŠEM-u održati predavanje o medijaciji kao snažnom alatu potrebnom menadžerima u donošenju poslovnih odluka te u prevenciji i rješavanju internih i eksternih sukoba i sporova.

Predavanje o Crvenom jezeru u Info zoni

Ciklus predavanja "Moozgavci"

Milijuni Japanaca već znaju za revolucionarna otkrića o Crvenom jezeru

Mladi su znanstvenici, istraživači i zanesenjaci u Info zoni kroz ciklus predavanja "Moozgavci" predstavili područja interesa i istraživanja. Na predavanju 7. travnja je dano mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija o genezi i morfologiji Crvenog jezera, jedinstvenog u svijetu.