Motivacijski tjedan

Veliki događaj na PBF-u posvećen studentima u "najgorim patnjama"

Motivacijski tjedan na PBF-u

Motivacijski tjedan održat će se od 16. do 20. svibnja. Iskusni predavači govorit će o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu.

Studentska udruga Probion pripremila je još jedan veliki događaj – Motivacijski tjedan. U suradnji sa širokom lepezom predavača, odlučili su cijeli tjedan od 16. do 20. svibnja posvetiti studentima u "najgorim patnjama". 

Na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu tako će se održati predavanja o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu. Predvači su doktori neurolozi, psiholozi, uspješni mladi poduzetnici, studenti kineziologije i nutricionisti.

Teme obuhvaćaju razna područja. Bit će riječi o osobnoj motivaciji i samoostvarenju, uspjehu mladih ljudi koji su odlučili izaći iz svojih okvira. Govorit će se o fiziologiji stresa te primijenjenim metodama rješavanja stresa kao što su vježbanje i prehrana.

Zasigurno će se naći za svakoga ponešto jer su svi barem jednom mrzili biti u svojoj koži zbog osjećaja nemoći prije ispita. Raspored pogledajte na poveznici, a više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.shutterstock.com/image-photo/anxious-woman-judged-by-different-hands-521314966?irgwc=1&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=Hans%20Braxmeier%20und%20Simon%20Steinberger%20GbR&utm_source=44814&utm_term=https%3A%2F%2Fpixabay.com%2Fimages%2Fsearch%2Ffear%2F

Predvidljivo iracionalni

Psihologinja otkriva zašto se studenti boje interakcije i sudjelovanja u nastavi

Unatoč brojnim pokušajima profesora da potaknu studente na raspravu, zbog introvertiranosti pojedinaca to im ne polazi za rukom. Psihologinja Željka Friganović Jerončić otkriva što koči studente, ali nudi i kvalitetni način za izlazak iz zone udobnosti.

Dijete puše balončiće

Predavanje u Klubu mladih Split

Marina Meić uspoređuje današnju djecu s nama kad smo bili djeca

U Klubu mladih Split pedagoginja Marina Meić 13. travnja održat će predavanje o pitanju discipline u odgoju djeteta.

Studenti

Predavanje u udruzi CINAZ

O svim aspektima prijave na Erasmus+ natječaj

Predsjednica zadarskog ogranka ESN-a vodit će predavanje u udruzi CINAZ o svim aspektima odlaska na studentsku razmjenu.

Motivacijsko predavanje Živka Krstića

Motivacijsko predavanje na FER-u

Ugledni znanstvenik otkriva poveznicu „Big Data” s izborima u SAD-u

Što je „Big Data”, koje vještine odlikuju vrhunske podatkovne znanstvenike, gdje se uopće koristi „Big Data” i kakve ona ima veze s izborima u SAD-u i aferom „Panama Papers”, otkrit će Živko Krstić na predavanju u organizaciji studentske udruge eSTUDENT.

SJP Soči 2016

Najuspješniji sportaši

Mladi hrvatski skijaš dobitnik je nagrade "Dražen Petrović"

– Velika mi je čast biti dobitnik nagrade „Dražen Petrović“ i nadam se da ću budućim rezultatima opravdati ukazano povjerenje. – izjavio je Rodeš.