Motivacijski tjedan

Veliki događaj na PBF-u posvećen studentima u "najgorim patnjama"

Motivacijski tjedan na PBF-u

Motivacijski tjedan održat će se od 16. do 20. svibnja. Iskusni predavači govorit će o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu.

Studentska udruga Probion pripremila je još jedan veliki događaj – Motivacijski tjedan. U suradnji sa širokom lepezom predavača, odlučili su cijeli tjedan od 16. do 20. svibnja posvetiti studentima u "najgorim patnjama". 

Na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu tako će se održati predavanja o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu. Predvači su doktori neurolozi, psiholozi, uspješni mladi poduzetnici, studenti kineziologije i nutricionisti.

Teme obuhvaćaju razna područja. Bit će riječi o osobnoj motivaciji i samoostvarenju, uspjehu mladih ljudi koji su odlučili izaći iz svojih okvira. Govorit će se o fiziologiji stresa te primijenjenim metodama rješavanja stresa kao što su vježbanje i prehrana.

Zasigurno će se naći za svakoga ponešto jer su svi barem jednom mrzili biti u svojoj koži zbog osjećaja nemoći prije ispita. Raspored pogledajte na poveznici, a više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Interaktivno predavanje o izradi životopisa

Projekt „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”

Kvalitetan životopis prvi je korak do uspjeha na tržištu rada

Budući da je životopis prvi kontakt osobe s potencijalnim poslodavcem, za SIK-ove volontere održala se radionica o kvalitetnoj izradi istog.

Knjiga, učenje

Predavanje

Usporedba američkih i europskih modela obrazovanja na TeaTimeu

Novo predavanje koje se održava u sklopu projekta TeaTime posvećeno je obrazovanju u suvremenom svijetu. Događaj je otvoren svim zainteresiranim studentima i nastavnicima.

FER pogled sa ulice

Predavanje na FER-u

Predstavnici renomiranih hrvatskih tvrtki na otvorenju Elektroboja

Jedinstveno natjecanje u osmišljanju praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike započinje predavanjem koje će studentima olakšati sudjelovanje. Govorit će predstavnici RIMAC Automobila, Telegre, Global Logica i drugi.

FER pogled sa stanice

Predavanje o pokretanju start-up tvrtki na sveučilištima

Profesor Burton H. Lee dolazi na zagrebački FER

U četvrtak, 16. travnja 2015., na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se predavanje profesora Burtona H. Leeja sa Sveučilišta Stanford o pokretanju start-up tvrtki na sveučilištima.

International Education Week

Proslava Tjedna međunarodnog obrazovanja

IRO organizira besplatne radionice o studiranju u SAD-u

Institut za razvoj obrazovanja poziva srednjoškolce i studente na besplatna obrazovna savjetovanja o mogućnostima studiranja u SAD-u povodom Tjedna međunarodnog obrazovanja.