Studentsko natjecanje

Velika poslovna imena otvaraju „Case Study Competition”

Poslovni čovjek

Leda Tedeschi i Matija Krznar svoja će iskustva iz poslovnog svijeta približiti studentima na otvorenju vodećeg regionalnog natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva.

Case Study Competition, vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, otvara se u ponedjeljak, 5. ožujka 2018. godine, u 14 sati u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Organizira ga studentska udruga eSTUDENT.

Na natjecanju sudjeluje velik broj proaktivnih studenata zahvaljujući poduzećima iz različitih gospodarskih grana te tematskoj širini njihovih poslovnih slučajeva. Poduzeća predlažu i zadaju temu, a studenti rješavaju prave poslovne slučajeve. Tako dobivaju priliku pokazati svoja znanja pred potencijalnim budućim poslodavcima. S druge strane, poduzeća mogu dobiti kreativne ideje, povećati bazu zaposlenika, a najbolja rješenja nagrađuju novčanim te dodatnim nagradama u obliku praksi i pripravništva.

Na otvorenju natjecanja motivacijski govornici bit će Lada Tedeschi, uspješna poslovna žena u multinacionalnoj kompaniji Atlantic Grupa, i Matija Krznar, poduzetnik koji je pokrenuo prvi car sharing projekt Spin City na ovim prostorima, koji će svoja iskustva iz poslovnog svijeta približiti studentima. Objasnit će zašto je važna proaktivnost u studentskim danima i kako uspjeti isključivo svojim trudom i inovativnim idejama.

Pridružite se otvorenju natjecanja jer će se upravo tamo otkriti stvarni poslovni slučajevi koje će rješavati studenti i partneri natjecanja. Sve informacije možete pronaći na službenoj stranici i na Facebook eventu

Komentari na članak

Vezani članci

FOI, pobjednički tim

Uspjesi studenata

FOI-jevci ponovno najbolji na hackathon natjecanjima

Za pobjedničko rješenje tima CodeBonobos Stefano Kliba osmislio je par funkcionalnosti prikazane kroz dvije Android aplikacije koje je samostalno napisao u 24 sata hackathona.

Očuvanje okoliša

Upravljanje energijom

Rastući uspjeh svjetskog natjecanja za studente ekonomskih i tehničkih fakulteta – „Go Green in the City”

– „Go Green in the City” ostvarenje je sna! Pobijedivši na ovom natjecanju imamo osjećaj da smo nešto postigli, ali i stekli bogato iskustvo učeći. – istaknuli su prošlogodišnji pobjednici.

Tim RIT u Parizu

Projekt „L'Oreal Brandstorm”

Hrvatski tim predstavio regiju na najvećem svjetskom studentskom natjecanju u Parizu

– Ovakvi projekti rijetka su i vrijedna mogućnost da mladi dokažu koliko znaju i koliko mogu doprinijeti, a onda da ih se i nagradi te potakne na daljnji trud, angažman i kreativni rad. – ističe član hrvatskog tima.

Sport

Tradicionalno znanstveno-sportsko natjecanje

Tigrovi krenuli u borbu za peti naslov na Tehnologijadi

Od 2. do 8. svibnja u Rovinju se održava jubilarna Tehnologijada. Ovog je puta organizira sisački Metalurški fakultet.

Case Study Competition

Studentsko natjecanje

Počinju prijave za Case Study Competition; prva nagrada iznosi 10 000 kn

Natjecanje Case Study Competition omogućava studentima iskustvo stjecanja novih vještina i prikaz teorije u praksi. Prijave ovogodišnjih timova započinju 4. ožujka na službenom otvorenju, a najbolji od njih osvojit će vrijedne novčane nagrade.