Advent u Studentskom domu Varaždin

Varaždinci, vrijeme je da pokažete svoje umijeće u pečenju palačinki i pokupite nagrade

Palačinke; izvor: https://pixabay.com/en/pancakes-pancake-crepe-süsspeise-2020863/

Studentski odbor varaždinskog studentskog doma i ove godine u sklopu adventskih događanja organizira Palačinkijadu. Zabava je zagarantirana, a timovi se natječu za osvajanje jedne od tri vrijedne nagrade. Prijavite svoj tim već danas.

U srijedu, 5. prosinca, s početkom u 20:30 u Studentskom domu Varaždin održat će se već tradicionalna Palačinkijada. Na vratima čajnih kuhinja u novom domu možete prijaviti svoje timove. Svaki tim sastoji se od šest članova.

Studentski odbor u sklopu događanja tijekom adventa ponovno organizira Palačinkijadu. Svaki prijavljeni tim dobit će osnovne namirnice i pribor, dok će kreativnost morati ponijeti sami. Maštovitim kombinacijama i dokazivanjem vlastitih vještina u pečenju palačinki timovi će se boriti za prva tri mjesta koja će biti prikladno nagrađena sa šest kupona za kavu u A La Carte restoranu za treće mjesto, šest kupona za palačinke u A La Carte restoranu za drugo mjesto i šest kupona za pizzu u A La Carte restoranu za pobjednički tim.

Sam događaj traje do 22 sata kada je predviđen izbor najboljih palačinki stoga nemojte kasniti. Više informacija o događaju možete saznati u Facebook grupi Studentskog doma Varaždin.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište Sjever

Sveučilišni centar Varaždin i Sveučilište Sjever

Javna predavanja na Sveučilištu Sjever

Gostujuća predavanja na Sveučilištu Sjever održat će Stanko Abadžić, predsjednica Hrvatske komore medicinskih sestara Mirjana Dumančić i predsjednica Europske federacije regulatornih tijela u sestrinstvu (FEPI) Dragica Šimunec, a predstavit će se i uredništvo multidisciplinarnog znanstvenog časopisa Podravina.

Božićni ukras - snjegović

Advent u studentskome domu

Humanitarci na Šari za svoje sustanare pripremaju doručak, palačinke i kuhano vino

U predbožićno vrijeme stanari Studentskog doma Dr. Ante Starčević ponovno su se ujedinili s humanitarnim ciljem. Ove godine pomažu udruzi za djecu oboljelu od malignih bolesti Jak kao Jakov.

Varaždin – Stari grad

Novi smještajni kapaciteti

Varaždinski studenti useljavaju u najmoderniji studentski dom u državi

Ovog su vikenda studentima predani ključevi soba studentskog doma u Varaždinu opremljenog prema najvišim standardima. Europski fondovi izgradnjom doma iskorišteni su na tehnološke inovacije i izrazitu energetsku učinkovitost, što ovaj dom čini najmodernijim u Hrvatskoj.

studentski dom u Zadru

Vodič za brucoše

FOTO: Jedan, ali vrijedan – studentski dom u Zadru

Provjerite kako izgleda i koje su prednosti boravka u jednom od najmanjih studentskih domova u Hrvatskoj.

Sava

Studentski centar u Zagrebu

Otvorene su prijave za članove studentskih odbora zagrebačkih domova

Prijave za jedan od četiriju studentskih odbora otvorene su do 14. prosinca u podne, a zaduženja članova propisana su Pravilnikom o studentskim odborima.