Studentsko natjecanje

Uzbudljivi pitch finalista „Pokretača“ otvoren je za svu javnost – nipošto ne propustite!

Erasmus+ Info dan

Saznajte tko će se najbolje snaći u prezentaciji svog poslovnog modela i u samo tri minute dokazati poduzetnički potencijal te pozitivan društveni utjecaj svoje ideje.

Odabrano je 10 finalista Pokretača, studentskog natjecanja u izradi inovativnih poslovnih modela, a na putu do proglašenja pobjednika čeka nas njihova uzbudljiva završna borba u kojoj će u pitchu prezentirati svoja inovativna rješenja. Finale je zakazano za srijedu, 29. svibnja, s početkom u 13:30 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Finalisti za prezentiranje imaju najviše tri minute, stoga moraju biti brzi, precizni i zanimljivi. Tko će se najbolje snaći u prezentaciji svog poslovnog modela i u kratkom vremenskom roku dokazati poduzetnički potencijal i pozitivan društveni utjecaj svoje ideje, saznat će svi koji to žele. Za bodrenje studenata potrebno je samo potvrditi dolazak na poveznici.

Podsjetimo, finalisti pod kodnim imenima su: EN PASSANT, AB TIM, NEVERA S KVARNERA, ZAUVIJEK SLATKI, PROJEKT INFLOWER, E-ŠVRT, ZAPP, POSLJEDNJI MOCNIKANAC, ADAM i GISPRO. A konkuriraju za tri glavne nagrade: 1. mjesto – 4500 kn + STEMI hexapod, 2. mjesto – 2500 kn + STEMI hexapod i 3. mjesto – 2000 kn.  

Sve dodatne informacije potražite na službenom Facebook eventu natjecanja i na stranici sik.hr/pokretac.

Komentari na članak

Vezani članci

Poslovni čovjek

Studentsko natjecanje

Velika poslovna imena otvaraju „Case Study Competition”

Leda Tedeschi i Matija Krznar svoja će iskustva iz poslovnog svijeta približiti studentima na otvorenju vodećeg regionalnog natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva.

PFI 2016

Natjecanje mladih modnih dizajnera

FOTO: Domišljate kolekcije finalistica Portanova Fashion Incubatora

Posebnost je ove sezone u tome što je svoje mjesto u finalu Portanova Fashion Incubatora, najvećeg regionalnog natjecanja za mlade modne dizajnere, izborilo pet djevojaka.

Pogled na grad s obale

Studentsko natjecanje u programiranju

20 000 kuna pobjedničkom timu try{code}catch hackathona

– Hackathon try{code}catch odlična je prilika za mlade programere da se pokažu u najboljem svjetlu i ugrabe priliku za daljnji razvoj svojih ideja, ali i da postanu dio Combis NeoStartupa. – istaknuo je Mladen Maras.

RSC pobjednici

Studentsko natjecanje

„Ready, steady, code!“ mladim programerima donio 20 000 kuna

Na studentskom programerskom natjecanju „Ready, steady, code!“ okušala su se 64 natjecatelja. Donosimo vam imena pobjednika!

isto

Studentsko natjecanje „Pokretač“

Što je društveno poduzetništvo i zašto je važno?

Društveno se poduzetništvo u Hrvatskoj i svijetu primjenjuje već neko vrijeme različitim oblicima socijalnog djelovanja. Studentskim natjecanjem Pokretač ukazat će se na važnost što češće primjene društvenog poduzetništva unutar ljudske zajednice.