Studentsko natjecanje

Uzbudljivi pitch finalista „Pokretača“ otvoren je za svu javnost – nipošto ne propustite!

Erasmus+ Info dan

Saznajte tko će se najbolje snaći u prezentaciji svog poslovnog modela i u samo tri minute dokazati poduzetnički potencijal te pozitivan društveni utjecaj svoje ideje.

Odabrano je 10 finalista Pokretača, studentskog natjecanja u izradi inovativnih poslovnih modela, a na putu do proglašenja pobjednika čeka nas njihova uzbudljiva završna borba u kojoj će u pitchu prezentirati svoja inovativna rješenja. Finale je zakazano za srijedu, 29. svibnja, s početkom u 13:30 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Finalisti za prezentiranje imaju najviše tri minute, stoga moraju biti brzi, precizni i zanimljivi. Tko će se najbolje snaći u prezentaciji svog poslovnog modela i u kratkom vremenskom roku dokazati poduzetnički potencijal i pozitivan društveni utjecaj svoje ideje, saznat će svi koji to žele. Za bodrenje studenata potrebno je samo potvrditi dolazak na poveznici.

Podsjetimo, finalisti pod kodnim imenima su: EN PASSANT, AB TIM, NEVERA S KVARNERA, ZAUVIJEK SLATKI, PROJEKT INFLOWER, E-ŠVRT, ZAPP, POSLJEDNJI MOCNIKANAC, ADAM i GISPRO. A konkuriraju za tri glavne nagrade: 1. mjesto – 4500 kn + STEMI hexapod, 2. mjesto – 2500 kn + STEMI hexapod i 3. mjesto – 2000 kn.  

Sve dodatne informacije potražite na službenom Facebook eventu natjecanja i na stranici sik.hr/pokretac.

Komentari na članak

Vezani članci

Alumnus - Kijevo Jako Sport

MNK Kijevo bio je laka zadaća

Novi bodovi za Alumnus

U 15. kolu 'Studenti' su uspjeli upisati još jednu pobjedu, a žrtva je bio MNK Kijevo Jako Sport. Utakmica je riješena u prvom poluvremenu.

Do you even code?

24-satno studentsko natjecanje

Studenti FOI-ja ponovno najbolji na hackathonu

Tim Do you even code? najuspješniji je na hackathone try{code}catch-u. Njegova poslovna ideja sastoji se od doista inovativne aplikacije za "web" i mobitele.

ECOTROPHELIA Hrvatska 2016.

ECOTROPHELIA Hrvatska 2016.

Otvorene prijave za natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda

Započele su prijave za ECOTROPHELIA Hrvatska 2016 koje će se održati u lipnju. Pobjednik automatski postaje predstavnik na europskoj razini natjecanja u Parizu.

Zavšrnica App Start Contesta

Studentsko natjecanje

Za aplikaciju namijenjenu „hackathon” natjecanjima studenti osvojili 20 000 kuna

Pobjedu i novčanu nagradu u vrijednosti od 20 000 kuna odnio je Morpheus team za svoju ideju aplikacije koja povezuje sudionike i poslodavce na popularnim hackathon natjecanjima. Čine ga Mihael Međan, Lucija Segarić, Matej Jularić i Tesa Jurišić koji su ujedno osvojili i nagradu za najbolju prezentaciju te dodatnih 1000 kuna.

Go Green in the City

Globalno natjecanje

Najbolji studenti na natjecanju Go Green in the City 2019. odlaze u Barcelonu

Ne samo da studenti imaju priliku ostaviti svoj trag na pokretanju digitalne ekonomije već i osvojiti putovanje na globalni sastanak o inovacijama kompanije Schneider Electric koji će se održati 2. i 3. listopada 2019. u Barceloni.