Sveučilište u Splitu

Usvojena raspodjela nenatječajnih sredstava od upisnina

Zgrada tri fakulteta u Splitu

Pravo na sudjelovanje imali su svi studenti, studentske skupine i udruge sa svojim projektima i programima koji su od opsega i važnosti za Sveučilište u cjelini te koji predstavljaju stalne aktivnosti studentskih programa i projekata iz područja kulture, umjetnosti i sveučilišnog medija, znanosti i tehnologije te studentskog sporta.

Prijedlog raspodjele nenatječajnih sredstava od upisnina studenata Sveučilišta u Splitu s ciljem izrade Plana aktivnosti za kalendarsku godinu 2017. usvojen je 26. siječnja na sjednici Senata Sveučilišta.

Pravo na sudjelovanje imali su svi studenti, studentske skupine i udruge sa svojim projektima i programima koji su od opsega i važnosti za Sveučilište u cjelini te koji predstavljaju stalne aktivnosti studentskih programa i projekata iz područja kulture, umjetnosti i sveučilišnog medija, znanosti i tehnologije te studentskog sporta.

Kultura, umjetnost i sveučilišni medij uključuju organizaciju i financiranje dugoročnih kulturnih, umjetničkih i medijskih aktivnosti na Sveučilištu u Splitu, sudjelovanje sveučilišnih predstavnika na nacionalnim i međunarodnim smotrama, izložbama i natjecanjima te organizaciju i financiranje dugoročnih nacionalnih i međunarodnih smotri, izložbi i natjecanja na Sveučilištu u Splitu

Znanost i tehnologija podrazumijevaju organizaciju i financiranje dugoročnih znanstvenih i tehnoloških aktivnosti na Sveučilištu u Splitu, sudjelovanje sveučilišnih predstavnika na nacionalnim i međunarodnim znanstvenim i tehnološkim skupovima te organizaciju i financiranje dugoročne (višegodišnje i stalne) suradnje između Sveučilišta u Splitu i međunarodnih, priznatih institucija iz područja znanosti i tehnologije

A kategorija – studentski sport – odnosi se na:

  • međufakultetska natjecanja – prvenstva Sveučilišta u Splitu,
  • međusveučilišna natjecanja – sveučilišna prvenstva Hrvatske,
  • međusveučilišna natjecanja – sveučilišna prvenstva Europe.

Tablicu s odobrenim sredstvima po kategorijama možete vidjeti na stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Komentari na članak

Vezani članci

PMF-ov tulum za izvanredne rokove

Mali pogon Tvornice kulture

PMF-ovci organiziraju veliki studentski party za kraj izvanrednih ispitnih rokova!

Rasplešite se na plesnom podiju koncertnog prostora Tvornice kulture - Mali pogon, uz rock ritam osamdesetih i devedesetih te malo trasha.

Studentske Jadranske igre

Sportsko-zabavni projekt

Novo izdanje Studentskih Jadranskih igara s efektom iznenađenja

Drugo izdanje Igara zakazano je za 16. ožujka. U još nepoznatim igrama sudjelovat će domaći studenti, ali i oni s inozemnih sveučilišta.

Sveučilište u Dubrovniku

Sveučilište u Dubrovniku

Stručno osposobljavanje za IT koordinatora u Dubrovniku

Studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku mogu se prijaviti za stručnu praksu ili stručno osposobljavanje u Hilton Imperialu Dubrovnik za radno mjesto IT koordinatora.

MOZAK

Sveučilište u Osijeku

Niz zanimljivih predavanja i radionica očekuje osječke studente na 17. Tjednu mozga

Povodom 17. Tjedna mozga na Sveučilištu u Osijeku od 12. do 16. ožujka održat će se mnoštvo edukativnih predavanja i radionica posvećenih najfascinantnijem i najsloženijem organu ljudskog organizma koji još uvijek krije brojne, zasad nedokučive zagonetke.

Ilustracija - stipendija

Program stipendiranja Global Korea za 2017. godinu

Studenti diplomskih studija mogu uz stipendiju studirati u Republici Koreji

U sklopu programa stipendiranja Global Korea za 2017. godinu dodjeljuju se dvije stipendije studentima diplomskih studija, i to jedna državljaninu Republike Hrvatske, a druga državljaninu Bosne i Hercegovine.