Motiviranje studenata

Ususret App Start Contestu: predavanje o developmentu, a zatim i o redizajnu iOS i Android aplikaciji

Aplikacije

Prvo predavanje pod nazivom Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta održat će Ian Rumac, dok će drugo predavanje Measure twice, cut once održati Krešimir Mudrovčić.

U sklopu najvećeg studentskog natjecanja u izradi web i mobilnih aplikacija App Start Contesta organizira se niz predavanja koja će održati ovogodišnji partneri natjecanja. Prvo će održati Ian Rumac u poduzeću Undabot (ulica Ivana Lučića 2a) 27. ožujka u 17 sati, a drugo Krešimir Mudrovčić u poduzeću FIVE (Heinzelova 33) 2. travnja u 17 sati.

Na predavanju Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta studenti mogu saznati što je sve potrebno za ulazak u svijet developmenta, kako se istaknuti u odnosu na druge kolege, kako ostati up-to-date u svijetu koji se stalno mijenja, kako se angažirati u communityju, zašto je GitHub kao Instagram za developere te odgovore na brojna druga pitanja.

Na predavanju Measure twice, cut once pokušat će se dati odgovori na pitanja kako sam sebi biti produkt-osoba i razmišljati o budućnosti tog produkta, kako verificirati svoju ideju (je li ona potrebna, rješava li problem, hoće li biti zainteresiranih korisnika, kako isplanirati proces, predvidjeti potencijalne probleme i preventivno djelovati). Na primjeru kompanije Rosette Stone objasnit će se proces redizajna iOS i Android aplikacije. Predavač će se osvrnuti na ciljeve, procese, korake i izazove s kojima su se susreli te na to kako su ih riješili.

Natjecanje App Start Contest održava se 12. godinu u organizaciji udruge eSTUDENT, a s ciljem poticanja studenata da naprave sljedeći korak i pretvore dobre ideje u vrijedne aplikacije. Zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje na prvom predavanju na linku.

Komentari na članak

Vezani članci

novac

„Talk&Grow”

Pobliže upoznavanje s detaljima rada preko student-servisa

Ne propustite predavanje na kojem ćete se moći pobliže upoznati sa svim detaljima studentskog rada. U sklopu projekta „Talk&Grow” održat će ga Adriana Hrstić, voditeljica službe student-servisa u Splitu.

https://pixabay.com/photos/connect-connection-cooperation-2777620/

eSTUDENT i HUM

Predavači Tjedna mirenja pokazuju kako mirnim putem riješiti konflikt

Na ovogodišnjem Tjednu mirenja imat ćete priliku čuti konstruktivne strategije rješavanja problema te se educirati se o mirenju i vještinama koje ono uključuje. Događaj je otvoren za sve zainteresirane, a o mirnom rješavanju sporova govorit će razni stručnjaci, uključujući sudce, odvjetnike i izmiritelje.

Izvor: Pixabay, Aplikacije za studente

Čuda tehnologije

Mobilne aplikacije koje povećavaju produktivnost

Provodiš previše vremena na mobitelu? Donosimo ti neke od najboljih studentskih aplikacija uz koje ćeš biti produktivan.

Hackathonovo vizual 2017

Studentski hackathon

Hackathonovo nagrađuje najbolje aplikacije s 20 000 kuna

Za sudionike osigurani su hrana i piće tijekom trajanja događaja te tulum na kraju, a ovisno o pokazanom znanju i potrebama IN2, moguće je i zapošljavanje u tvrtki.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

STUDMEF-ovo druženje

„TeaTime” razotkriva ljubav između jazza i medicinara

Prof. Bruno Baršić na Medicinskom fakultetu svim će zainteresiranim studentima i zaposlenicima zagrebačkog sveučilišta održati predavanje o dugovječnoj i javnoj ljubavi između medicinara i jazz glazbe.