Market&NG – tržište i nove generacije

Upoznajte svijet marketinga iza kulisa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

Market&NG – tržište i nove generacije

Stručna konferencija "Market&NG – tržište i nove generacije" održat će se od 6. do 8. travnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Organizatori pozivaju da se odazovete jedinstvenoj prilici.

Udruga studenata marketinga Bookmark u suradnji s Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta od 6. do 8. travnja organizira stručnu konferenciju Market&NG  tržište i nove generacije. Ekonomski fakultet će na tri dana postati mjesto na kojemu se sastaju tržište i nove generacije, stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da se odazovu jedinstvenoj prilici i upoznaju kako diše svijet marketing iza kulisa.

Događaj će činiti brojna predavanja i radionice vrhunskih predavača i marketing stručnjaka koji će svoja znanja i iskustvo podijeliti sa sudionicima stručne konferencije. Ovogodišnja tema Povratak u budućnost. Konferencijom se članovima akademske zajednice, ljudima iz struke i svim zaljubljenicima u marketing nastoji predstaviti svijet marketinga nove generacije te potaknuti osobni i profesionalni razvoj.

Predavanja otvorenog tipa će se održavati u dvoranama 1 i 2, dok će radionice biti smještene u dvoranama 10, 12 i 13. Sve je potpuno besplatno za posjetitelje, ali je broj sudionika na radionicama ograničen pa je potrebna prijava putem obrasca na poveznici. Zadnjeg dana konferencije najavljen je after party koji će se održati u klubu Plan B, s početkom u 22 sata.

Komentari na članak

Vezani članci

Splitski organizacijski tim

Tjedan Harryja Pottera u Splitu

INTERVJU i FOTO: Saznajte kako bezjaci igraju metloboj

Za sve koji su posjetili ovogodišnji Tjedan Harryja Pottera u Splitu, ali i za one koji nisu imali prilike, saznajte što ste propustili, čemu ste svjedočili i što možete očekivati u budućnosti uz dojmove samih organizatora.

Anoreksija

Predavanja na PBF-u

Utjecaj okoline na sliku o savršenom izgledu prikazuje „Tjedan poremećaja hranjenja”

U „Tjednu poremećaja hranjenja na PBF-u” gostuje psihoterapeutkinja, nutricionistkinja, psihologinja i psihijatar koji će govoriti o utjecaju medija i pritisku okoline na sliku o sebi. Sudionicima će pričati o svom radu s oboljelima i prevenciji poremećaja hranjenja.

Zgrada

Popularizacija prirodoslovlja i matematike

Zagrebački PMF najavio veliku manifestaciju "Dan i noć na PMF-u"

Posjetite manifestaciju "Dan i noć na PMF-u", s brojnim zanimljivim predavanjima i radionicama.

Udruga SUPEUS

Studentsko natjecanje

SUPEUS Case Study stiže na FER, FSB i AF/GF; obuhvaća edukaciju studenta i nagrađivanje najboljih

U sklopu SUPEUS Case Studyja studenti će imati priliku poslušati predavanja stručnjaka iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje, a podijeljeni u timove od dvije do tri osobe rješavat će zadatke koji im donose vrijedne nagrade.

eSTUDENT Startup

Održana prva radionica eSTUDENTa

Započela edukacijska faza „Business Plan Contesta" 2014.

Studentska udruga eSTUDENT je u suradnji sa Zagrebačkom bankom 19. veljače 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu organizirala prvu radionicu u sklopu studentskog natjecanja Business Plan Contest. Radionicu na temu „Uvod u Lean Startup: Kako pokrenuti (drugačiji) projekt“ vodio je Ratko Mutavdžić, osnivač i direktor tvrtke PROJEKTURA.