LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga Studenti za studente Split

Upišite svoje misli u knjigu žalbi i pohvala na splitskom Sveučilištu

Studentima će se omogućiti da na jednom mjestu iznesu sve što im smeta i/ili sve što bi pohvalili na svojim fakultetima.

Studentima će se omogućiti da na jednom mjestu iznesu sve što im smeta i/ili sve što bi pohvalili na svojim fakultetima.

Udruga Studenti za studente Split (S4S) i ove godine provodi projekt Knjiga žalbi i pohvala.

Studentima će se tako omogućiti da na jednom mjestu iznesu sve što im smeta i/ili sve što bi pohvalili na svojim fakultetima.

Sve pritužbe, pohvale i prijedloge pročitat će dekani fakulteta koji iznimno podržavaju ovaj projekt usprkos tome što su svjesni da će se studenti možda obrušiti i na njihov rad.

Dekani i profesori su isto tako svjesni da je jedino otvorenom komunikacijom između studenata i profesora moguće doći do srži problema, odnosno poboljšavanja situacije i podizanja studentskog standarda u Splitu!

S4S knjiga žalbi i pohvala
 


Projekt traje od 17. ožujka do 4. travnja 2014. godine i održat će se na svim većim fakultetima na splitskom Sveučilištu. Vrhunac projekta bit će tribina koja će se održati 10. travnja u Sveučilišnoj knjižnici i na kojoj će Udruga iznijeti sve pohvale i pokude direktno dekanima te im uručiti Knjigu žalbi i pohvala.

Priključite se ovom hvalevrijednom projektu i doprinesite kvaliteti vašeg Sveučilišta.

FOTO: STUDENTI ZA STUDENTE