Trodnevna besplatna edukacija

Universitas uči studente kako uspješno studirati

https://pixabay.com/photos/workplace-team-business-meeting-1245776/

U sklopu projekta UniMARS provodi se trodnevna edukacija kojoj je cilj poboljšavati znanja i omogućiti stjecanje novih vještina za uspješno studiranje. Zakazana je za razdoblje od 22. do 24. listopada, a ulaz je slobodan.

Tijekom listopada Udruga za razvoj visokog školstva (Universitas) održava trodnevnu edukaciju za studente preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Rijeci u okviru projekta UniMARS – Marljivi i aktivni riječki studenti. Njegov je cilj unaprjeđivanje znanja i kompetencija potrebnih za uspješno studiranje. 

22. listopada u učionici 301 Filozofskog fakulteta u Rijeci prvi je dan radionice koja nosi naziv Ja student! Šta da? te poziva na kritički pristup studiranju. Druga je radionica dan kasnije, a tema je akademski jezik i stil pisanja. 24. listopada na Učiteljskom fakultetu možete slušati o akademskoj (ne)čestitosti (Uzalud vam trud prepisivači) te o prezentacijskim vještinama (Kako steći prijatelje i naklonost ljudi). Detaljan program i satnicu održavanja pronaći ćete na službenoj stranici Udruge. 

Prednost u sudjelovanju na radionicama imaju studenti prvih godina preddiplomskih studija i oni studenti koji mogu sudjelovati tijekom sva tri dana edukacije iako je ulaz slobodan za sve. Nužno je prijaviti se do 18. listopada, a to možete učiniti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Note

Muzička akademija

Proslava 30. rođendana studija udaraljki započinje besplatnim koncertom

Prvi u nizu koncerata kojim će se proslaviti 30. obljetnica studija udaraljki sastavljen je od djela hrvatskih skladatelja. Održat će se 16. siječnja, a ulaz je besplatan.

Street art radionica

Info zona

Prijavite se za "street art" radionicu

Polaznicima će biti osiguran sav materijal potreban za izradu šablona, naljepnica i plakata. Učit će o povijesti grafita i "street arta", prebacivanju ideja na papir te o osnovama dizajniranja "street arta".

https://www.facebook.com/typal.student/photos/a.613599792039039.1073741828.613506492048369/1652964271435914/?type=3&theater

Luka Basa

Jesmo li postali trolovi sposobni samo za sakupljanje bodova?

Sreća su bodovi ako ih skupiš dovoljno, tuga su bodovi ako ih ne skupiš dovoljno. Iskreno, sere mi se od toga.

Zdravo sveučilište naslovna

Predavanja, radionice i edukacije za studente

Zbog brige o zdravlju zagrebačkih studenata pokrenuto „Zdravo sveučilište“

Suradnjom Odbora za studentsku zdravstvenu zaštitu s prof. dr. sc. Nikolom Đakovićem, provodi se sveučilišno promotivno-preventivni program „Zdravo sveučilište“. U sklopu programa do sada je održano već nekoliko predavanja, radionica i edukacija, i to zahvaljujući Odboru, udrugama i studentskim sekcijama Medicinskog, Stomatološkog, Farmaceutsko-biokemijskog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

Aplikacije

„Nova godina, novi ja“

Besplatne aplikacije koje će vam olakšati ostvarenje novogodišnjih odluka

Učenje novih jezika, pronalaženje jeftinih letova diljem svijeta, pomaganje onima u nevolji, sve je moguće u samo nekoliko klikova.