Jednodnevna radionica za studente

UNIQA educira mlade o upravljanju rizicima

AIESEC

Radi se o jednodnevnoj konferenciji koja spaja tvrtke i poduzetnike sa studentskim svijetom te daje mogućnost mladim ljudima da se njihov glas čuje. Naglasak se stavlja na poduzetništvo, edukaciju i društvenu odgovornost.

UNIQA osiguranje i hrvatska podružnica najveće svjetske organizacije mladih AIESEC potpisali su sporazum o partnerstvu koje započinje sudjelovanjem UNIQA osiguranja na Youth Speak Forumu koji AIESEC organizira u petak 29. travnja u zagrebačkom hotelu Sheraton. Radi se o jednodnevnoj konferenciji koja spaja tvrtke i poduzetnike sa studentskim svijetom te daje mogućnost mladim ljudima da se njihov glas čuje. Naglasak se stavlja na poduzetništvo, edukaciju i društvenu odgovornost. Predstavnici UNIQA osiguranja su na Forumu pripremili radionicu o upravljanju rizicima za studente.

– Podupiremo mlade koji imaju inicijativu i žele doprinijeti zajednici u kojoj žive. Podupiremo nove ideje i kreativnost i zato smo sklopili partnerstvo s mladima okupljenima u AIESEC-u koji se žele profesionalno i osobno razvijati. Veselimo se Youth Speak Forumu na kojem ćemo sa studentima razgovarati o upravljanju rizicima, neizostavnoj temi u modernom poslovanju, ali i drugim aktivnostima i temama od zajedničkog interesa, poput financijske pismenosti. – rekla je Tina Balenović, direktorica Službe ljudskih potencijala UNIQA osiguranja.

Uz prisutnost u svim aktivnostima koje AIESEC ove godine planira, UNIQA će za studente organizirati Dan otvorenih vrata u UNIQA osiguranju kako bi se svi zainteresirani studenti pobliže upoznali s odjelima i poslovnim procesima osiguratelja, a možda baš netko od njih postane i budući član UNIQA tima. Partnerstvo s mladima koji žele surađivati s korporativnim i javnim sektorom dio je društveno odgovornog poslovanja UNIQA osiguranja u kojem su mladi prioritet. Zajedno će se uključiti u rješavanje gorućih problema u državi, poput nezaposlenosti i odljeva mladih stručnjaka iz Hrvatske.

Komentari na članak

Vezani članci

Prezervativ

(Ne)siguran seks

Četvrtina studenata do kraja prve godine imat će neku spolnu bolest!

Najzastupljenije spolne bolesti su klamidija, herpes i genitalne bradavice.

Stipendije

Sveučilište u Zagrebu

Objavljeni prvi rezultati Erasmus+ natječaja za akademsku godinu 2016/2017.

Objavljene su prve rang liste studenata za Erasmus+ program koje su složila fakultetska povjerenstva. Provjerite jeste li dobili stipendiju za studiranje u inozemstvu.

odijelo

Nedoumice SOR-ovaca

Godišnji odmor prema iskustvima sudionika stručnog osposobljavanja plaćen, HZZ tvrdi drugačije

Hrvatski zavod za zapošljavanje tvrdi da godišnji odmor korisnicima mjere stručnog osposobljavanja nije plaćen, dok sami SOR-ovci tvrde drugačije. Evo što HZZ kaže!

Stevie Awards

Zahvaljujući provedenom natječaju za studente

Mol Grupa dobitnik brončane nagrade Stevie za program privlačenja i razvoj talenata studenata

Uz pomoć slogana „Priključi se! Ako se usudiš“, MOL Grupa tragala je za studentima geološkog i naftnog inženjerstva za svoj odjel istraživanja i proizvodnje nafte i plina.

Gradnja domova

Poboljšanje studentskoga standarda

Gradnja studentskih domova na riječkom kampusu

Na riječkom je kampusu u tijeku gradnja studentskih domova koji bi trebali biti gotovi do srpnja ove godine. Gradnju dijelom financira Grad Rijeka, a dijelom je financiraju Europski fondovi, i to čak u iznosu od 178 milijuna kuna.