Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

U Zadru se održava jubilarno izdanje studentskog projekta Ritam kulturizma

https://www.facebook.com/ritamkulturizma/photos/p.1982825551821363/1982825551821363/?type=1&theater

Studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru i ove su godine pripremili bogat program u sklopu projekta Ritam kulturizma koji će se održati od 15. do 17. svibnja.

U Zadru će se od 15. do 17. svibnja održati studentski projekt Ritam kulturizma. Deseto je ovo izdanje poznatog projekta studenata Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru. Kao i svake godine program obiluje edukativnim, kulturnim i sportskim sadržajima. Ovogodišnja je tema projekta Tri ritma za kraj, a riječ je o objedinjenju međuljudske solidarnosti i volonterstva te doprinosu obrazovanju i kulturno-zabavnom životu. Posjetitelje očekuju brojne aktivnosti, a evo i koje.

Svečano je otvorenje programa predviđeno 15. svibnja u 10 sati. Na Rivi ispred zgrade Sveučilišta čistit će se podmorje, a u prizemlju sveučilišne zgrade moći ćete dobrovoljno darivati krv. U 15 sati su na Novom kampusu organizirana predavanja različitih volonterskih udruga, a na istome mjestu od 17 sati možete pogledati demonstracije različitih sportova.

Četvrtak, 16. svibnja rezerviran je za kulturu i tradiciju. Na Novom kampusu u 9 sati očekuje vas prezentacija tradicijske glazbe, a u 11 i 30 radionice lončarstva i tkanja vune. Na kraju dana, u 20 sati, na Novom kampusu posjetitelje će nasmijavati stand-up komičari SplickaScena.

Posljednjeg dana projekta, 17. svibnja, pozornost će se posvetiti doprinosu lokalnoj zajednici, prvo okruglim stolom pod nazivom Što nas je naučio Ritam kulturizma? u 9 sati na Novom kampusu, a potom primjerom kako je lokalnoj zajednici pomogla OŠ Stjepana Radića Brestovec Orehovečki u 11 i 30. O fotografiji i očuvanju kulturne baštine u 10 i 45 govorit će Toni Opačić. U 12 i 30 moći ćete se okušati u edukativnom interaktivnom online kvizu o zdravlju.

Projekt završava velikim slavljem u petak navečer koncertom grupa Hashtags&Douchebags i Hot Staff na parkiralištu Novog kampusa s početkom u 20 sati. 

Komentari na članak

Vezani članci

Starter

eSTUDENT-ov projekt

Starter: Online platforma koja će studente brzo povezati s poduzećima!

U velikoj džungli ponude i potražnje ponekad je teško prepoznati pravu stvar, no ohrabrujuća činjenica je da se u posljednje vrijeme lagano mijenjaju pravila igre.

ASESE Osijek

Udruga SMART i PRONI Centar

Besplatna Akademija društvenog poduzetništva i samozapošljavanja za mlade u Osijeku i Rijeci

U sklopu projekta „Nove mogućnosti – veći izgledi za zapošljavanje nezaposlenih mladih“, udruga SMART iz Rijeke i osječki PRONI centar organiziraju besplatnu Akademiju društvenoga poduzetništva i samozapošljavanja za sve nezaposlene mlade.

Rambo Amadeus

Predstavljanje projekta

Svaki čovjek ima inovativni kapacitet, zaključak je "CrowdStream Meetupa"

Na vlastitom uspješnom primjeru Rambo Amadeus sudionicima "CrowdStream Meetupa" pokazao je put kako inovativnošću uspjeti u prikupljanju potrebnih sredstava za realizaciju ideje.

Konferencija

Međunarodna konferencija

Riječki studenti imaju priliku besplatno saznati sve o brendiranju kulture

Tijekom trodnevne međunarodne konferencije brojni će predavači govoriti o brendiranju kulture, a ciljana su publika studenti Hotelijersko-turističkog, Ekonomskog i Filozofskog fakulteta te Akademije primijenjenih umjetnosti.

Christie

Na današnji dan

Rođena Agatha Christie, "kraljica krimića"

Prije točno 125 godina na današnji dan rođena je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih autorica kriminalističkih romana na svijetu.