Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

U Zadru se održava jubilarno izdanje studentskog projekta Ritam kulturizma

https://www.facebook.com/ritamkulturizma/photos/p.1982825551821363/1982825551821363/?type=1&theater

Studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru i ove su godine pripremili bogat program u sklopu projekta Ritam kulturizma koji će se održati od 15. do 17. svibnja.

U Zadru će se od 15. do 17. svibnja održati studentski projekt Ritam kulturizma. Deseto je ovo izdanje poznatog projekta studenata Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru. Kao i svake godine program obiluje edukativnim, kulturnim i sportskim sadržajima. Ovogodišnja je tema projekta Tri ritma za kraj, a riječ je o objedinjenju međuljudske solidarnosti i volonterstva te doprinosu obrazovanju i kulturno-zabavnom životu. Posjetitelje očekuju brojne aktivnosti, a evo i koje.

Svečano je otvorenje programa predviđeno 15. svibnja u 10 sati. Na Rivi ispred zgrade Sveučilišta čistit će se podmorje, a u prizemlju sveučilišne zgrade moći ćete dobrovoljno darivati krv. U 15 sati su na Novom kampusu organizirana predavanja različitih volonterskih udruga, a na istome mjestu od 17 sati možete pogledati demonstracije različitih sportova.

Četvrtak, 16. svibnja rezerviran je za kulturu i tradiciju. Na Novom kampusu u 9 sati očekuje vas prezentacija tradicijske glazbe, a u 11 i 30 radionice lončarstva i tkanja vune. Na kraju dana, u 20 sati, na Novom kampusu posjetitelje će nasmijavati stand-up komičari SplickaScena.

Posljednjeg dana projekta, 17. svibnja, pozornost će se posvetiti doprinosu lokalnoj zajednici, prvo okruglim stolom pod nazivom Što nas je naučio Ritam kulturizma? u 9 sati na Novom kampusu, a potom primjerom kako je lokalnoj zajednici pomogla OŠ Stjepana Radića Brestovec Orehovečki u 11 i 30. O fotografiji i očuvanju kulturne baštine u 10 i 45 govorit će Toni Opačić. U 12 i 30 moći ćete se okušati u edukativnom interaktivnom online kvizu o zdravlju.

Projekt završava velikim slavljem u petak navečer koncertom grupa Hashtags&Douchebags i Hot Staff na parkiralištu Novog kampusa s početkom u 20 sati. 

Komentari na članak

Vezani članci

Erste Fragmenti

Natječaj za mlade umjetnike

Prijavite svoje radove na projekt "Erste fragmenti"

Za autora najboljeg rada predviđena je i dodatna novčana nagrada u iznosu od 10 000 kuna, a dobiva i priliku za samostalno izlaganje tijekom 2017. godine. Osim odabira najboljeg rada po izboru stručnog žirija, dodjeljuje se i posebna nagrada publike u iznosu od 3 000 kuna.

Akcija darivanja krvi

Crveni križ Rijeka

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Kampusu riječkoga Sveučilišta

Ako niste detaljno upoznati s važnošću darivanja krvi, možda niste znali kako je, statistički gledano, svakih 5 minuta nekome potrebna najmanje jedna doza krvi. Stoga nemojte oklijevati, pokažite svoju humanu stranu.

Ona

Film: Ona (2013.)

Virtualna samosvijest u svojoj romantičnoj verziji

Uz informatičku evoluciju koja nam se u posljednjih 20 godina odvija pred očima i uz Internet za koji smo vezani pupčanom vrpcom, svijet Spikea Jonzea ne izgleda nam nimalo strano i neizvedivo...uz jedan minijaturni kontroverzni postulat – umjetnu inteligenciju.

mikrofon

Odvaži se i nasmij Rijeku

Otvoreni mikrofon čeka neke nove komičare

Ako si kojim slučajem osoba koja uvijek zabavlja ekipu i može svakome izmamiti osmijeh na lice, onda je ovaj događaj upravo za tebe.

Twins

Cro A Porter

Studentski dizajnerski dvojac Twins čeka svijetla budućnost

Posjetile smo četvrtu večer događaja na kojoj su posjetitelji uživali u kolekcijama Tea Perića za MAK, Sonje Lamut, Borisa Pavlina, Twinsa i Zigmana.