LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

U tijeku su prijave za mjesto studenta asistenta za potporu kolegama s invaliditetom

Postanite student asistent, zaradite džeparac i pri tome pomozite kolegama s invaliditetom. Rok je za prijavu 22. rujna 2019.

Postanite student asistent, zaradite džeparac i pri tome pomozite kolegama s invaliditetom. Rok je za prijavu 22. rujna 2019.

U slučaju da imate viška slobodnog vremena, a želite ga iskoristiti plemenito i korisno, prijavite se na mjesto studenta asistenta za potporu kolegama s invaliditetom. Riječ je o natječaju Ureda za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra, a odnosi se na studente sastavnica Sveučilišta u Rijeci u akademskoj godini 2019/2020.

Potpora studentima s invaliditetom može uključivati potporu pri kretanju (dolazak/odlazak na fakultet ili terensku nastavu i kretanje po prostoru), rješavanje administrativnih procedura, nabava literature te pomoć u praćenju nastave, učenju ili ispitima, a sve u skladu s unaprijed definiranim potrebama studenata s invaliditetom.

Studenti koji su radili kao asistenti o ovom radnom mjestu prema Uredu za studente s invaliditetom imaju samo riječi hvale:

– Upoznavanje super osoba, od kojih će mi neki biti prijatelji za cijeli život. Upoznavanje same sebe i načina vlastitog funkcioniranja.

– Kroz ovu aktivnost stječu se nova prijateljstva i ne gledam na to kao na posao već kao suradnju ili timski rad. Korisna je jer se studenti više zbliže i ako studiraju na istom smjeru, mogu jedni drugima pomoći.

Više o načinu prijave i ostalim informacijama možete pronaći na poveznici. Prijave se zaprimaju do 22. rujna 2019.

FOTO: WIKIPEDIA