Besplatna multidisciplinarna obuka

U tijeku prijave za zimsku školu na EFST-u posvećenu održivom razvoju; najbolji sudionici putuju u Bolognu

Split

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu u suradnji s gradom Splitom organizira besplatnu zimsku školu Perspektiva održivog razvoja u urbanim sredinama. Na program edukacije mogu se prijaviti studenti svih sastavnica i zainteresirani građani do 15. listopada.

Besplatna zimska škola pod nazivom Perspektiva održivog razvoja u urbanim sredinama održavat će se na Ekonomskog fakultetu u Splitu od 22. listopada do 5. prosinca 2019. godine, i to utorkom i četvrtkom u popodnevnim satima. Program edukacije nastao je u sklopu međunarodnog projekta Shaping fair cities, a organizira ga spomenuti fakultet u suradnji s gradom Splitom.

Cilj je ovog programa osigurati multidisciplinarnu obuku o pitanjima vezanim uz ciljeve održivog razvoja te pružiti sudionicima praktično i profesionalno znanje iz toga područja koristeći participativne metode uključivanja. Polaznici zimske škole mogu biti studenti svih sastavnica splitskog sveučilišta, kao i ostali zainteresirani građani. Dvoje najuspješnijih polaznika otputovat će na edukaciju u Bolognu uz pokrivene putne troškove.

Rok za prijavu na zimsku školu je 15. listopada, a prijave se zaprimaju na e-adresi cjelozivotno@efst.hr ili pozivom na broj (021) 430-651.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/computer-pc-workplace-home-office-1185637/

Lingvistika i tehnologija

Profesor iz Francuske upoznaje studente s lingvističkim računalnim alatom

Prof. dr. Max Silberztein sa Sveučilišta Franche-Comté zadarskim će studentima pomoći naučiti kako koristiti NooJ, računalni program koji pomaže kod lingvističke i tekstualne analize.

SCool fest, publika

Festival u SC-u

Objavljena satnica 5. SCool Festa; preostalo još samo 1000 besplatnih ulaznica

Provjerite kada nastupaju TBF, Let3, Minea & I Bee ili netko drugi od vaših omiljenih ovogodišnjih izvođača SCool Festa, a onda brzo rezervirajte svoju besplatnu ulaznicu jer ih je otišlo već oko 9000.

Muzej za umjetnost i obrt

Muzej za umjetnost i obrt

Narednih dana besplatna predavanja uz izložbu jednog od najznačajnijih umjetnika ruske avangarde

Koraljka Vlajo održat će predavanje 3. rujna, a dr. sc. Krunoslav Lučić 5. rujna. Ulaz je slobodan.

Songkillers

Krafteraj

Songkillers u srijedu u akustičnom izdanju

Sigurni smo da će jedinstven i specifičan zvuk Songkillersa, u koji se tako lako zaljubiti, i ovaj put osvojiti publiku baš kao i hitovi „Ni'ko kao ti", „Medena", „Sreća", „Tako volim što te znam".

https://www.facebook.com/revijastudentskogfilma/photos/a.1422395497859435/1422399801192338/?type=3&theater

Filmska umjetnost

Student film festival organizira radionicu filmske kritike za studente

Prijave su otvorene do 26. travnja, a sve što trebate jest poslati kratko motivacijsko pismo.