Erasmus

U tijeku prijave za Erasmus natječaj studentima riječkog sveučilišta

erasmus

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu Erasmus stipendija u akademskoj godini 2018/2019. Prijave se vrše do 3. travnja 2018. godine.

Sveučilište u Rijeci objavilo je Erasmus natječaj kojime se studentima dodjeljuje financijska potpora za studijski boravak na inozemnim visokoškolskim ustanovama u akademskoj godini 2018/2019. Da bi se student prijavio, potrebno je imati zadovoljavajuće znanje stranog jezika na kojemu se održava nastava na određenom fakultetu, potrebno je da je student upisan u najmanje drugu godinu preddiplomskog studija Sveučilišta u Rijeci u vrijeme realizacije mobilnosti, te je također potrebno da studenti upisani na dvopredmetne studije imaju odobrenje dekana za realizaciju studijskog boravka u inozemstvu te sklopljen Ugovor sa svojim fakultetom kojim se studentu jamči priznavanje kolegija i ECTS-a.

Student/ica se na natječaj prijavljuje online na SharePoint portalu gdje prilaže i obvezne dokumente: Izjava uz prijavu (tiskana i potpisana), prijepis ocjena svih položenih ispita na svim razinama visokoškolskog obrazovanja, Obrazac za potvrdu o statusu studenta (ukoliko to nije vidljivo u prijepisu ocjena), preslika osobne iskaznice ili važeće putne isprave. Kao dodatni dokumenti, u slučaju traženja dodatnih sredstava, potrebni su: Obrazac za prijavu osoba s posebnim potrebama, Potvrda nadležne porezne uprave za sve članove zajedničkog kućanstva za zadnju dostupnu kalendarsku godinu, Potvrda nadležne ustanove za mirovinsko osiguranje o visini isplaćene mirovine za zadnju dostupnu kalendarsku godinu, popunjena i potpisana Izjava o članovima zajedničkog kućanstva (sve u svrhu dokazivanja slabijeg socioekonomskog statusa).

Sve potrebne obrasce možete preuzeti na stranicama Sveučilišta u Rijeci, a u samome Natječaju možete pogledati mjesečni iznos financijske potpore koji se razlikuje ovisno o zemlji mobilnosti. Prijave se vrše do 3. travnja 2018. godine u 12 sati. Konačni rezultati Natječaja objavit će se na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci, kao i preko elektronske pošte koju će dobiti svi prijavljeni kandidati. Očekuje se da će rezultati doći sredinom svibnja 2018. godine

 

Komentari na članak

Vezani članci

MZOS logo

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za državnu stipendiju

Objavljeni su privremeni rezultati Natječaja za dodjelu državnih stipendija. Prigovore možete uputiti do 18. travnja.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Američki Hrvati stipendiraju nadarene studente u domovini svojih djedova

Hrvatska školska zaklada raspisala je natječaj za stipendiranje nadarenih studenata. Prijave traju do 15. svibnja.

Fotografijaaaa

ESN Hrvatska i Agencija za mobilnost i programe EU

Raspisan fotonatječaj na temu najboljih Erasmus trenutaka

Erasmus+ nije ti nepoznat pojam, ali nije ni fotografija? Želiš biti #instafamous?

Unizg

Sveučilište u Zagrebu – Moskva, Singapur i Kanada

Natječaji za stipendije sveučilišnih bilateralnih razmjena 2015/2016.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaj za stipendije studentima preddiplomskih te diplomskih studija, a vezano uz odlazak na bilateralnu razmjenu u Moskvu, Singapur te kanadsko Sveučilište York.

UNIRI

Otvoren natječaj

SKC Sveučilišta u Rijeci financira projekte iz kulture i umjetnosti

Natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente.